Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 6:47 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Sep 25 Sat, 7:48 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

angelwings wrote:
ja, és végül, de nem utsó sorban: hely nagy pozitívuma nekem:
kábé 20 percre volt tőlem gyalog ^-^v

A francba, ha a következő is ott lesz, megyünk hozzád készülődni! :D

Na jó, vagy nem, főleg ha megint varrni kell, de többet ilyet nem csinálunk, elkészülünk jó előre, és nem késünk el! ^^" Legalábbis remélem.

A buli nagyon jó volt, a cosplay külön hangulatot adott hozzá, már az odavonulásnál is 8) . Végig mindenhol a városban elszörnyedt fejek pásztáztak végig rajtunk; úgy kell nekik. Meg a többiektől is hallottam, hogy Máténak is sikerült halálra rémíteni egy BKV ellenőrt. Csak így tovább! :twisted:
Bojongtunk mi is egy kicsit, de aránylag hamar odataláltunk. Aztán minden jó volt, nagyon jó kis zenék mentek. Új arcok, és laikusok is nagy átéléssel áltak be táncolni néhol. De nehogy tökéletes legyen minden, hamar észrevettem, hogy a ruhám fél perc alatt a személyi szaunámmá változott, holott köztudottan fázós vagyok. Nem volt bent levegő, ezért az MPCs bulikhoz képest sokkal többet kívántam a hűsölést, és ezzel nem voltam egyedül. Ugye ez régen úgy történt, hogy kiültél egy kis helységbe, amit egy fal választott el a tánctértől. Hát most végig kellett trappolni az értetlenkedő gothok mellett, hogy kijuss a levegőre, és közben sokmindenről lemaradj. (Igen, külön terapeutás kezelést igényleg azóta, amióta tudom, hogy lemaradtam a 187ről :cry: .) Dehát ez van, majd legközelebb. És zavaró volt, mint ahogy már említve lett, hogy sokan hozzánk jártak át cigizni. És persze voltak köztük kellemetlenebb alakok is, akik engem kerültek, mert én is igen kellemetlen alaknak néztem ki ^^", de mások nem voltak igen szerencsések. Szó ami szó, ugyanez a buli egymagában az MPCben lehet jobban bejött volna nekem, de végül ezt is nagyon tudtam élvezni, mert zeneileg és hangulatileg minden tökéletesen stimmelt, csak a hellyel voltak gondok. A foteloknak a bealvósok külön örültek, az asztaloknak meg a Merry-fanok örülhettek :twisted: . És mindenki nevében mondhatom, már nagyon vártuk ezt a bulit, és nagyon jól is sült el. Én személy szerint még mindig bicegek a jobb lábamra a buli óta ^^", és sok új zenét is hallottam, ami nagyon tetszett, főleg az a beteg Buck-Tick dal!!!!!!! :D

A cosplayért meg köszönöm a bókot ^^", bár remélem a következő buli Metronome cosplaye jobban sikerül majd nekem. És Kyo tuti nem leszek többé, bele lehet fulladni a ruháiban. Remélem a Fukusuke ruhához majd légáteresztőbb anyagot találunk. ^^" És drukkolunk mindenkinek, hogy legközelebbre tessék cosplayelni valami nagyon hülye dolgot (papírdobozos Laruku smile album cosplay, Guruguru eigakan, Cali=gari, lab., meg minden beteg dolog, amit akartok ^^").

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Sep 29 Wed, 6:34 pm 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Na jó, vagy nem, fõleg ha megint varrni kell, de többet ilyet nem csinálunk, elkészülünk jó elõre, és nem késünk el! ^^" Legalábbis remélem.

Ha megint ekkora B-T maratont tartunk előtte és Atsushi+Imai :love3: megint elvonják a figyelmem a varrásról akkor garantáltan megint késésban leszünk :wink: na jó, majd igyekszünk legközelebb, hogy szegény Case ne legyen ott egyedül :smile3: .

Amúgy mindenben csatlakozom tenshihez.Az ember azt hinné, hogy ennél jobb buli már nem is jöhet, de általában a "következő bulik" mindig jobbak az előttük lévőnél.A mostani hangulata meg egyszerűen isteni volt.A zenei felhozatal igencsak vegyesre sikeredett, végülis szerintem egy fangirlnek se sírt utána a szája, hogy pont az ő kedvencétől nem hallott semmit. 8)
tenshi wrote:
. A foteloknak a bealvósok külön örültek,

:sweatdrop: hehe, pontosan!! az a fotel az életemet mentette meg...

A többi vállalkozó szellemű egyént meg én is csak bíztatni tudom, hogy cosplayeljen, ne már csak minket nézzenek hülyének :smile3: !!
Meg az JÓ BULIIIIIIIIIII!!!!Csak vigyázzatok, hogy mozogni is lehessen benne :wink:

Szóval :idol: a szervezőknek és várjuk a következőt!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 02 Sat, 5:27 pm 
Elite Member

igen-igen!
kiraly buli volt (megint 8) )!!!!
a hely kicsit meg szokatlan, és a cigizni attevedt gothokat is mellozni lehetett volna, de ez van... alapos furdessel feledheto... :lol:
a zenek nagyon jok voltak, most porgosebbek, mint multkor (legalabbis a tobbiek szerint) szal szuper volt!!! :smilecolors:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 03 Sun, 4:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Seo Taiji fenomenális volt számomra! Remek beújítás a "megszokott" setlistbe ! Talán a Seo Taijis forum-aktivitásom hozzájárult picit . :mrgreen: Megint sikerült ott lennem egy félig-industrialos/gothos bulin, amikoris csak annyit hallottam a túloldalról, amennyi a Malice Mizer Syunikiss-ébe beledübörgött. A beszámolóban olvashattam, hogy Case , elhagyta a visual termet Gackt Vanilla alatt (^^). Szólok, ha eddig más nem tette volna meg, hogy lemaradtál egy csomó vicces jelenetről!!! ( Képzeld magad elé a Vanilla live-ot)
Sok sikert a Metronome cosplayhez a bevállalósoknak. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Oct 03 Sun, 5:47 pm 
Site Admin

bylon wrote:
Seo Taiji fenomenális volt számomra! Remek beújítás a "megszokott" setlistbe ! Talán a Seo Taijis forum-aktivitásom hozzájárult picit . :mrgreen: Megint sikerült ott lennem egy félig-industrialos/gothos bulin, amikoris csak annyit hallottam a túloldalról, amennyi a Malice Mizer Syunikiss-ébe beledübörgött. A beszámolóban olvashattam, hogy Case , elhagyta a visual termet Gackt Vanilla alatt (^^). Szólok, ha eddig más nem tette volna meg, hogy lemaradtál egy csomó vicces jelenetrõl!!! ( Képzeld magad elé a Vanilla live-ot)

igen, igen, mondták mások is, hogy 'hú, miböl maradtál ki!' de nekem az a Ministry/B52s kombó mindent megért. ^^ :heart:
és igen, a Seo Taiji szám felbukkanásában valóban volt (nem kis) szereped. :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 06 Mon, 9:17 pm 
Site Admin

(és akkor most akkor szépen át fogok rángatni ide egy topicot ld50-röl..)
babylon: ld50-en irtad valamikor, hogy német vkei bulikrol lattal playlisteket valahol.. azokat hol, meg mik voltak..? ld50-en akartam megkerdezni, de az most elszállt eppen sajna. o_O/
me' kivancsi lennek, de én playlistbe nem futottam eddig bele sehol.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 07 Tue, 1:29 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Lenne az ld50es szavazással kapcsolatban egy naív kérdésem: Ez most komoly? Remélem nem! Mármint nincs tétje a dolognak, nem így akarják eldönteni, hogy mi menjen a kisteremben februárban.... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 07 Tue, 9:56 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
(és akkor most akkor szépen át fogok rángatni ide egy topicot ld50-röl..)
babylon: ld50-en irtad valamikor, hogy német vkei bulikrol lattal playlisteket valahol.. azokat hol, meg mik voltak..? ld50-en akartam megkerdezni, de az most elszállt eppen sajna. o_O/
me' kivancsi lennek, de én playlistbe nem futottam eddig bele sehol.

R.I.P. ld50 :|

nos, nem playlist volt-hanem forumos hozzászólások! pl. arról, hogy a Despairs Ray afterparty nem volt valami nagy szám. meg eleve ha meglátom egy flyeren Myabi nevét, vagy Pschycho le Cemut említi a dj-NŐ, mint jó együttest-akkor eszembe jutSZ XD.

De írtam az említett leipzig-ban működő dj -nek , hogy dobjon má' meg egy playlisttel XD. ( mi a női dj neve? DJin? ^^")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 07 Tue, 10:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez egy Animecon utáni party volt:
23.07.2004 direkt a Koblenz-i AnimagiC után JRock/JPop Party a Druckkammer-ben . Ha minden jól megy-a jövőben rendszeresen. ( és télleg így lett)

Alternative, Rock, Pop, Punk, Metal und Goth, Visual Kei (minden Japanból)

Malice Mizer, Dir en Grey, Hide, X-Japan, Gackt, Thee Michelle Gun Elephant, 54 Nude Honeys, Go!Go!7188, MUCC, Nightmare, L'Arc~en~Ciel, Hyde, La'Cryma Christi, Penicillin, Miyavi, Due 'le Quartz, Pierrot, D'espairs Ray, Shiina Ringo, Alian Ma'riage, Devil Kitty.

És Video-Beamer-Show!
a flyer

Decembertől a hónap minden második csütörtökén!

Druckkammer dátumok

2005-02-10 J-Rock/J-Pop-Night
2005-01-13 J-Rock/J-Pop-Night
2004-12-09 J-Rock/J-Pop-Night

setlist az nincs. ^^" De gondoltam a zenekar nevek valami infót adnak, azért.

hihihi, ezt most találtam ! képek a fennti esményről:német mode fotók
>>találós kérdés<<
Nem ismerősek valahonnan az ilyen elmosódott fényképek? Csak nem titokba kijár fotózni egy rejtélyes idegen? :D

valamint sok weirdo kép között találtam valami üdítőt ! :mrgreen:
>klikk a képre<<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 07 Tue, 11:31 pm 
Site Admin

bylon wrote:
Nem ismerõsek valahonnan az ilyen elmosódott fényképek? Csak nem titokba kijár fotózni egy rejtélyes idegen? :D

pfff.. én sokkal szebb elmosódott képeket csinálok!! :beee: (mondjuk a vicces az, hogy a képeken felfedeztem pár embert, akiket ismerek különbözö EoD koncertekröl.. o_O")

egyébként a felsoroltak alapján lehet, hogy annyira nem rossz a party, mert már az a tény, hogy nem csak szigorúan vkei megy mint ilyesmi helyeken általában, hanem a TMGE, 7188, Shena tipusú cuccok is már önmagában jó jel.. ^^ De a mi buliainka kkor is sokkal jobbak... :mrgreen:

a képek közt meg van egy-két egész *khm* jó.... :bluegrin:
hmmm!
hrrmm!
mmm!
hrrrrmm!!
:pinky:

ez a növérkeruha meg imádnivaló :smile3: :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 08 Wed, 4:58 pm 
Elite Member

akár jo is lehet, de a mienk job!!! :headbang:
legalább vannak jo ruhaötleteik. :D
de remélem az anime cosplayerek nem a buliba mentek, szerintem akkor sem kéne keverni a szezont a fazonnal... :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 08 Wed, 8:26 pm 
Mumus

hmmm ha már buliról vam szó!! Mi lesz szilveszterkór?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 10 Fri, 1:20 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nem tudom mi a tétje az egésznek, és hogy van e értelme a dolognak, de felkérnék mindenkit, hogy szavazzon a visual-keire az ld50.hu-n (merthogy az oldal visszatért, mint a terminátor ^^"), hogy az legyen következő buliban a kisteremben. Ha még akkor se lesz buli, lassan, de biztosan elhalálozok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 13 Mon, 4:24 am 
Member

Mikor lesz bármi, mostanában?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Dec 13 Mon, 9:57 pm 
Site Admin

Camui wrote:
Mikor lesz bármi, mostanában?

sajna nagyon ugy néz ki, hogy február elött már nem lesz semmi buli.. :\

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour