Főoldal » Hírek, KPop » Üzenet Nektek, tőlünk, szívből ~

Üzenet Nektek, tőlünk, szívből ~

Sziasztok!

Mint azt bizonyára Ti is észrevettétek már a KPOP-részleg írói csapata egy egészen picikét belassult és kevesebbet jelentkezik, mint az eddig megszokott. Nos ennek több oka is, most nem szeretnénk Titeket ezzel untatni, mert bizonyára mindannyian találkoztatok már olyan technikai problémákkal, mint bekrepált operációs rendszer vagy elromló számítógép…

Mindenesetre, megígérjük, nem tűnünk el, csupán annyit kérnénk, legyetek türelmesek. Sajnos, vagy nem sajnos, de mi is főiskolások vagyunk, közeleg a vizsgaidőszak, elhalmozódtunk a ZH-kkal is… gondolom, sokan közületek ismerik ezt a problémát. Úgy hogy, kénytelenek vagyunk az összefoglalókat egy rövid időre szüneteltetni, mert sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy 3 napon keresztül, több órát töltsünk el azzal, hogy összeszedjük Nektek az újdonságokat, holott el sem tudjátok képzelni, mennyivel szívesebben csinálnánk inkább azt, mint tanulnánk, tekintve, hogy imádunk Benneteket elhalmozni minden földi és nem földi jóval.

Így tehát szeretnénk a megértéseteket kérni. Ezen felül annyi változtatást kell eszközölnünk, hogy a cikkeink, az idő rövidsége és hiánya miatt, az elkövetkezendő két-három hétben biztosan rövidebbek lesznek, de szívből reméljük, hogy emiatt nem veszítjük el a támogatásotokat és reméljük azt is, hogy továbbra is lelkesen és érdeklődéssel látogatjátok majd az oldalt. Higgyétek el, megéri rendszeresen benézni. Nagyszerű írók dolgoznak nap, mint nap azon, hogy ellássanak Benneteket a nagyvilág híreivel és finomságaival.

Megértéseteket köszönjük és ígérjük, hamarosan teljesen visszatérünk, jönnek majd újra a hosszú és információkkal teli cikkek illetve a heti beszámolók is. Azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Cassie és jómagam, azoknak pedig kitartást és sikeres vizsgákat kívánunk.

Köszönjük! <3

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB