Főoldal » Hírek, Japán, JRock / Visual kei, Rock » THE MORTAL – novemberben jön az album! [Frissítve, zenével]

THE MORTAL – novemberben jön az album! [Frissítve, zenével]

the mortal - i am mortal band

Nemrég jelent meg a BUCK-TICK-es Atsushi vezette THE MORTAL első mini albuma, amely az elvárásoknak megfelelően sötét, ámde változatos egyveleg lett: a gótikus és néha meglepően kaotikus saját szerzemények mellett a banda gyökereit is bemutatták egy maréknyi feldolgozásdal segítségével. Legutóbbi hírünkben már utaltunk rá, azóta meg már hivatalossá vált a hír: a banda elkészült első nagylemezének anyagával is!

Az album november 11-én fog napvilágot látni, I AM MORTAL címmel, kétféle változatban: limitált CD+DVD és regular CD. A lemezre természetesen felkerül majd a mini albumon található két saját nóta is, kissé módosított albumverzióban. A limitált verziót választók egyébként egész korrekt látványorgiában részesülnek: a bónusz DVD-n nem kevesebb, mint öt videoklip kap helyet! Hogy pontosan melyek, és hogy hogyan is néz ki a tracklista (na meg a borító), azt lentebb már láthatjátok is – a zenekar vadonatúj klipjével együtt!

the mortal - i am mortal coverCD
01. Tenshi
02. DEAD CAN DANCE
03. Barbaric Man
04. Yume-Deep Dream
05. Fantômas-tenrankai no otoko
06. MOTHER
07. Guignol
08. Tsuki
09. PAIN DROP-It rains cats & dogs
10. Grotesque
11. Mortal
12. Sayonara Waltz

limited bonus DVD
– Mortal
– PAIN DROP
– Tenshi
– Guignol
– Yume

FRISSÍTÉS: Lassan kezdenek kiszivárogni az album dalfoszlányai – elsőnek itt van egy kis részlet a DEAD CAN DANCE c. számból.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB