Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Kiryu – hamarosan jön az új album! [Frissítve, videóval!]

Kiryu – hamarosan jön az új album! [Frissítve, videóval!]

kiryu hyakki band

Az ellenállhatatlanul őrült-japános stílusban nyomuló Kiryu nemsokára új nagylemezt jelentet meg! A csapat ötödik albuma Hyakkiyakou címmel kerül majd a szigetország boltjainak polcaira június 29-én. A címválasztás ötletes: a “hyakkiyakou” (avagy “hyakki yagyou”) a japán folklór szerint a szellemek éves felvonulása, amelyet nyári éjszakákon ejtenek meg (a koncepciót egyébként már más bandák is előszeretettel felhasználták).

A borzongató tematikájú lemezből összesen háromféle változat készül: Type-A CD+DVD (videoklippel), Type-B CD+DVD (multi-angle videoklippel) és Type-C CD (két bónusz trackkel). Maga a tracklista ugyan még nem publikus, viszont a címadó dal klipjének előzetesébe már bele lehet nézni!

FRISSÍTÉS: Azóta már napvilágot látott a tracklista is, amelyet lent láthattok a borítók mellett. És nem, nem elírásról van szó: a Type-C változat két bónusz nótája közül az egyiknek tényleg ugyanaz a címe, mint az albumzáró kislemeznótának, csak katakanával írva (AMATERASU). A másik bónusz tétel pedig egy régebbi Kiryu szám (Koigokoro) újravett változata.

kiryu hyakkiyakou cover01. Hiizurukuni
02. Kyuubi
03. Chizuru
04. Om
05. Hyakkiyakou
06. Utakata
07. Irodori
08. Shinjuuka
09. Meshii
10. Hadoma yori
11. Amaterasu
12. AMATERASU [Type-C bonus]
13. Koigokoro -saikouchiku- [Type-C bonus]

FRISSÍTÉS: Most már bele is hallgathattok az összes dalba!

FRISSÍTÉS: A teljes videoklip is megérkezett!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB