Főoldal » Hírek, KPop » Kahi – Who are you? – Visszatérés ~ [FRISSÍTVE videóval!]

Kahi – Who are you? – Visszatérés ~ [FRISSÍTVE videóval!]

Kahi_1380581891_af_org

Kahi, akit a rajongók az After School korábbi leadereként is ismerhetnek, újra visszatér a koreai zenei piacra. Az énekesnő első minialbuma, a Come back, you bad person még 2011-ben jelent meg, ezt követi majd a mostani, október 10-ei, második mini, amely a Who are you címet viseli. A PLEDIS Entertainment elmondása szerint, ha az első lemeze Kahit mutatta be, mint szólóelőadót, akkor a mostani a hölgy stílusának különböző aspektusaiba enged majd betekinteni. Azonban még mielőtt megjelenik a korong, az előadó még Barcelonába utazott, hogy leforgassa új videoklipjét.

[Frissítés – 2013. 10. 01]

A PLEDIS legutolsó nyilatkozatából kiderül, hogy a hamarosan visszatérő Kahi az új korong munkálataiban is aktívan részt vett, illetve most már bizonyossá vált az is, hogy a visszatérő dal címe It’s me lesz.

[Frissítés – 2013. 10. 02]

A mai napon végre napvilágot látott a mini album tracklistje, amelyből kiderül, hogy Kahi több neves előadóval is együtt dolgozott az új korongon, többek között olyanokkal, mint Dok2 vagy éppen Bekah, aki már korábban az After Schoolban csapattársa is volt.

Kahi_1380687696_af_org

Tracklist:
1. “Boys and Girls” feat. Swings
2. “It’s ME” feat. Dumbfoundead
3. “Hey Boy” feat. Dok2
4. “Sinister” feat. Bekah
5. “Colorful World” feat. Yoon Do Hyun of YB
6. “Slow”

[Frissítés – 2013. 10. 04]

Who are you? teaser videó ~

[Frissítés – 2013. 10. 08]

Hamarosan megjelenik az énekesnő második mini albuma. Ám addig is míg elérkezik az október 10-e, nem tétlenkedik sem ő, sem pedig kiadója, a PLEDIS Entertainment. A tegnapi nap folyamán ugyanis felkerült a hivatalos YouTube csatornára az It’s me videójának egy újabb rövid kis előzetese.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB