Főoldal » Hírek, KPop » Ju Won Tak Budapesten…?? [Frissítve / Elmarad!]

Ju Won Tak Budapesten…?? [Frissítve / Elmarad!]

Egy csomó K-Pop koncert lesz tavasszal, jön ugyebár a Black6ix, az A.C.E és Bang Yongguk is, de előttük még ellátogat hozzánk Ju Won Tak is… elvileg. Mert hát az igazat megvallva… egy “kicsit” fura a szervezés. Arról van szó, hogy van ez a bizonyos Ju Won Tak, akit onnan lehet esetleg ismerni, hogy felbukkant a 2017-es Produce 101 vetélkedőben, majd ki is esett hamar, benne volt egy Rainz nevű, egy év után megszűnt csapatban, plusz megjelent egy-két szólódala is. No, őt hozza Európába a Beyond Entertainment februában, a turnének pedig lesz budapesti állomása is február 11-én. Amire jegyeket már lehet kapni, van időbeosztás is… egy dolog nincs: helyszín. Ami azért kicsit fura, úgy, hogy három hét és koncert és már árulják a jegyeket, melyek közt akad majd harmincezres is. Ha valakit érdekel ez az egész, akkor alább az FB esemény, meg minden egyéb infó.

Frissítve (feb 25): Időközben, nem sokkal az eredetileg kitűzött dátum előtt az egész turné el lett tolva márjusra, mert a turnészervező “meghallgatta a rajongói visszajelzéseket, hogy túl elhamarkodott a turné szervezése” (milyen szinten szomorú már egyébként, hogy ennek felismeréséhez a rajongók visszajelzése kellett?). Szóval a hazai dátum végül május 27 lett, és ezúttal már helyszín is van, a TRIP Hajó. Ha valaki esetleg már vett az irreálisan túlárazott jegyekből korábban, akkor azok természetesen az új időpontra is érvényesek.

Frissítve (május 14): No, a fenti kavarodások után és két héttel a turné előtt a Beyond Ent tegnap bejelentette, hogy mégsem lesz turné, mert az idol és koreai ügynöksége közt volt valami kavarás és ezért lemondták az egészet, de lehet, hogy mégis lesz valami turné majd nyár közepén, aminek köze lesz a Rainz nevű ex-csapatnak. Szóval nem, annak ellenére, hogy végü csak elmarad a koncert még mindig nincs vége ennek a sztorinak.

Ju Won Tak / ELMARAD
2019.05.27
TRIP Hajó (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér, 2-es móló)
fb event
Jegyárak:
VIP: 85 EUR / 27336 Ft (korai bejutás, közös csoportfotó, autogramosztás)
Gold: 50 EUR / 16080 Ft (korai bejutás, pacsi, aláírt poszter)
Stadard: 20 EUR / 6432 Ft

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB