Karen wrote:
Otthon édes otthon! :3 Apukám eljerte az év sofőre címet, mert Shwechat-tól Fehérvárig a tejködben vezetett 20-30mes látótávolsággal.
Azt a ködöt én a Városligeten átvágva láttam koraeste, ott a hatalmas, vészjósló fák közt átszűrődő szórt fényben valami gyönyörű volt, de hát vezetés szempontjából tényleg eléggé horrorul hangzik. O_O (és welcome back!!)
Zakuro wrote:
28.-án hivatalos vagyok egy ZIZ koncertre, úgyhogy remek lesz.
Jó utat és a Shinjuku Loft-ban simizd meg helyettem is a kockáspadlót!!!
random on: a Converge koncert brutál volt tegnap. A három előzenekar annyira nem fogott meg, a The Secret, meg a Touche Amore élőben is pont annyira semmilyen volt nekem, mint a számok alapján amiket hallottam tőlük, a Storm Of Light lassú zúzása meg nagyon bejött így is, csak ott meg a hisztis énekes rombolta kicsit az élményt. Maga a Converge viszont... há'basszus. O_O Irgalmatlan zúzás volt, az egyébként is iszonyat súlyos riffek élőben szokás szerint még nagyobbat ütöttek és kb. két perc kellett ahhoz, hogy akkora mosh-pitté alakuljon a színpad előtti rész, amekkorát itthon ritkán látni.
És volt Worms Will Feed is, aminek különösen örültem, mert az abszolút favorit az előző albumról, aminek a turnéját annak idején kénytelen voltam kihagyni. Csak a merch cuccok okoztak kicsit csalódást, mert volt rengeteg, de valahogy egyik sem volt az igazi.