Nah akkor én is Finalezek egyet. Előszöris nagyon jó a klipp, mivel én köztudottan nem támogatom az olyan videókat, ahol a csapat csak áll és zenél, de itt ez egyátalán nem zavar valahogy, mert jól lett megoldva a felvétel, és a lángok is szépek
. Die hihetetlen elegáns, néha ez elgondolkodtat. Ha nem tudnám, hogy folyton német sört vedel és junkfoodot eszik, akkot valami finom úriembernek is tarthatnám, de így nemnagyon. Viszont mostanság nem tudni miért, rákattant az öltönyökre. Semmi gond! Jól mutat benne. 8)
Kaoru kezd itt papbácsizni, vagy mi lesz? Nagyon ott van, ahogy kinéz. Fxxk, miért nincs droolezolós emotion
....... Szóval neki is meggyónnám a bűneim szívesen, de inkább Toshiyanak
....... És jól láttam, hogy szakálla lett egy kicsit? Mindegy! Jól áll neki.
Shinya meg kislányból igazi nővé érett itt észrevétlenül
. Gyönyörű, mint mindig! És féltem ettől az új frizurától, de nagyon jó lett. Shinyukun kawai 4evah!
És akkor Toshiya, kedvenc real life gyóntatópapom
. Hát nagyon coolos laza machó pasi lett belőle, de bárhogy is akar kinézni, addig mindig ribancosra sikeredik!
Nincs ezzel semmi gond, még mindig gyönyörű.........
És végül Kyo! Egyszerűen nekem nagyon tetszik, ahogy ki van sminkelve!
Mindig képes meglepni kinézetileg. Nem tudom, hogy most hova fejlődik...... Megszabadult a sok piercingtől, most nem is igen shocker, dehát az nem is illene a klipphez/dalhoz. Én jobb szeretem így! És a műszempillák nagyon jók!!!!!!!!!!!!!!
Meg hogy rózsaszín, azok teljesen lehaltam, mert sose vártam volna ilyen színmegoldást a kis Warumonotól. Kyo-samaaaaaaaaaaaaaaaaa!
A banda összképe meg igen Merrys, de már megszoktuk ugye
. De miután az egyik Fool's mate-es Merry különcikkben Garat egy az egyben Kyonak néztem, azután már semmin nem csodálkozom. De ugyanúgy volt felöltözve, ahogy Kyo szokott, és olyan cipője van, mint Kyo hírhedt nagy kedvenc fehér cipője. Lehet együtt vették
.........
És ha nem is értem a dal szövegét, de legalább a klippből kiderül egyértelműen, hogy miért Final a címe az öngyilkosság miatt. Egészében nagyszerű egy klipp, bár nem a régi szép Gauze időkbeli, dehát attól még remek.