Erisz wrote:
Mi történik akkor, ha egyszerre mosolyog mindegyik? Felkel a nap, vagy lemegy?
Abszolut kedvenc: KYOOOO!!!!! (Nem is tudom, hogy miért. Az ember annyit szörnyűlködik, mikor látja mit művel a szinpadon, de mégis lát róla egy normális képet, és azonnal megszereti.)
Innen is a legjobb szám a Cage. Mikor először belenéztem a klippet az első fél perc után letörültem, azzal, hogy ezek nem normálisak...
Myaku-ban tényleg mindegyikőjük jelmeze jó.
Akkor csak jönnek-mennek a felhők
.
Nah igen. Kyo akkor is imádnivaló!!!!!!!!!
Szóval én nézem a turnévideóikat, és egyszerűen nem értem, hogy hogy nem lehet azt az embert szeretni. Aztán eszembe jut, hogy aki csak a videóikat látja meg koncertképeket, az nem tudhatja, hogy milyen kis szeretgetnivaló. De végül belegondolok, hogy ott a Taiyo no ao, Yokan, és más hasonló videók, ahol magához képest igen konzervatívan és aranyosan néz ki, és akkor megint nem értem. Aztán eszembe jut a dalszöveg dolog, hogy azok a súlyos dolgok se mindenkinek jönnek be. De aztán megint eszembe jut, hogy ott van az Akuro no oka, -mushi-, meg hasonlók, amik ugyan nem vidámak (még csak az kéne!), de páratlanul gyönyörűek számomra legalább is. És mindig ott jukadok ki, hogy nem értem, és sose fogom megérteni, csak beletörődni: Ízlések és pofonok! Majd mi szeretjük mindenki helyett is ha kell szerintem ^^"!!!!!!!!!
Hát ja, Degék bizony fényévnyire vannak a normálisságtól!
És összkinézetben szerintem is a Myaku a csúcs!!!!!!!!!!!!! Mindenki hihetetlen jól nézett ki ott, csakhát ebből a videó nem mutatott szinte semmit. Viszont PVmaking anyagból van két elég hosszú (első fanclub videó és a Kimon PV makings), és nem ugyanaz a kettő.