omygodmienforgalom! nahakkorhcase-admin-samaszeressen: XD one-by-one
Mona wrote:
Kedves cseresznyefiúk..
hai, bár egyelőre scak én, :s jigsaw angliában van és pihizik.. mire meg hazajön addigra meg én nem leszek, mert mek gólyatáborba....sztem ez magyarázatot is ad hirtelen albumambíciónkról
volt sok ötlet de később nem lett vna jó, ezért ültünk össze előtte
Mona wrote:
gondoltam nyilvánosan szégyenítem meg magamat ha már így felszívódtam:
LOOOOL ezt aszittem megtárgyaltuk! XD abba maradtunk h maj msnen keresel
jössz amikor van időd és kedved, sensei! mivel mi nem eröltetjük a dolgot.. az egész csak hobbi, akkor tőled h várhatnánk el azt h úgy gyere h nem akarod?! msncímünket ismered, itt elérhetőek vunk, satöbbi XD nem nehéz megtalálni
Mona wrote:
A nyár vége fele szokásomhoz híven teljes lelki sokkban leledzem..letörtöltem minden zene-buzerátor cuccot a gépről és napi 16 órában alszom, a többiben magam elé nézek. Jövő héttől megint gazdag leszek szal elképzelhető hogy az pozitív irányba lendít és akkor feltétlenül jelentkezem. Bocsánatotokért esedezem... ne hagyjátok kialudni a lángot rám meg ne haragudjatok most is egy szék tetejéről írok és kötél van a nyakamon (na jó monnyuk nem erősítettem sehova a kötél másik végét de ti ezt nem tudjátok)
lol, mint írtam, XD ráérünk mi is. most pihi minden fronton.. én néha leülök a zongimhoz imprózni 2 percig aztán elröhögöm magam h 'ez xar' és ennyi XD szal mi is eléggé pihizünk.. habár a másik spectrasonics is lejött (vmi trilogy) nah mind1 azt már nem pakolom fel.. az előzőről sem tom h mire jó csak azt h 3,5 giga...
Mona wrote:
az album pontos értékelését is majd egy életképesebb időszakra tolom..
várunk minden kritikát
bylon wrote:
meghallgattam az új albumot, élvezet minden perce.
nagyon köszönjük!!
bylon wrote:
rögtön újra el is indítom a legütősebbet, az
uni-t.
.
fúhaezthamarabb olvasom...XD már eküldtem jigsawnak az emailt h mi van itthon ('semmi') erre egy dícséretet kap az első számára :p
bylon wrote:
meg a hitode industrial party-request esélyes ;D. buck-tick, közi, merzbow és miyavi nomeg Full-sama hatása érezhető. (és elborult bigyák amiket csak ti hallgathatok). túlmutattok mindegyiken.
XD XD XD
bylon wrote:
A dancing lambs, és eat my butterfly dalokra a felismerés pillanatától partyztam, mint albumot megelőző singel dalokra szokás. Örültem a beteg nevetgéléseknek ... kellő ...ö...betegséget és iróniát visznek a dalokba,
hm..az egész felvételt végigröhögjük úgyhogy elnézést ha vkit zavar... csak.. nem is tudjuk komolyan venni a dolgot (nem is akarjuk persze)
fú.. ezek már deréginek tűnnek..LOL pedig júniusiak...
bylon wrote:
jó az ötlet mona eat my butterfly remixéből (?).
igen, onnan, XD habár ő ebben (is) ügyesebb... de...de....elfelejtettem h ide mit akartam LOL *hüje msn >_<*
bylon wrote:
amúgy nem tudom megkülönböztetni, hogy ki énekel a duóból épp...mindenestre dögös hangotok (& röhögésetek) van. A két kontraszt hang az uni-ban zseniális, naon jó benne a gitár azokkal a "my summer is gone"-féle fájdalmas felismerésekkel. egyszerűen luv.
miyavi sem adná jobban.
ezért eccerűbb a live, nemigaz? ott jigsaw kapott mindent alkotányos alapon... mérlegeltük h meik hangszer lenne live-ra a nyerőbb.. éshát a kis (de annál nehezebb >_<) casiom kiütötte az ő coolos akusztikját -> ő kapta a vokálokat, de máig kalapot emelek előtte mer amiket előadtunk számok (az eatot leszámítva) mind az összeüléskor (szal az album előtt napokkal) keletkeztek, ehhez képest az összes vokálját kívülről fújta
bylon wrote:
A Kaktusz akár egy Yoshiki/Gackt paródia XD. ilyen fennkölt szavak, mint "tapír".
igen, eredetileg ien kenes paródiának indult (a nagysikerű 'speed' c. számra, ami jóóó XD) de annyira monumentál hangulatú lett a dallam h hagytam a túróba a dobot és a többit és kapott egy ien értelmes szöveget és...-> kaktusz
jaigen a tapír.. jigsaw egyik kedvence az első, klasszikus drakula ahol a kastélyban -erdélyben- vannak tapírok is mint horrofilmbe illő horrorisztkus vmik.. szal ő ragagszkodott hozzájuk a dalszövegben vhol
(aztán engedhette is el szépen a hangját ennél a szónál az élőben)
bylon wrote:
Köszönet, hogy meglepődés/röhögés/dancing/headbang együttes élményéért. (nem tudtam elaludni, rossz gondolatok is gyötörtek, ezért inkább feljöttem netezni, és ilyen kincsre leltem. XD)
én örülök a kommentednek
és hogy vetted a bátorságot és meghallgattad!
bylon wrote:
ps. A hate my wings dal egyértelműen a Skinny Puppy tollából is születhetett volna.
*
*
nemtom.. annyira mást akartunk kihozni belőle...XD de így jött össze..és mint a legtöbb ihletünk.. maradt is oan amiennek elsőnek megálmodtunk.
Chimaera wrote:
húha, egy ilyen recenzió után itt az idő, hogy belehallgassak! XD
azért csak óvatosan!
várok akkor tőled is kommentárt ha nem bánod...