Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2024 Nov 01 Fri, 1:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 6:21 pm 
Site Admin

Lumiere wrote:
Az jó, akkor most megnyugodtam kicsit. Amúgy hogy néz ki a nagyterem? Vannak ott ülõ helyek is, vagy csak állók? Tud róla vki vmit?
Hagyományos koncertterem, szóval igazából csak állóhelyek, de hátul van egy bárpult, akörül szoktak lenni padok is.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 6:44 pm 
VIP Member

Case wrote:
Lumiere wrote:
Az jó, akkor most megnyugodtam kicsit. Amúgy hogy néz ki a nagyterem? Vannak ott ülő helyek is, vagy csak állók? Tud róla vki vmit?
Hagyományos koncertterem, szóval igazából csak állóhelyek, de hátul van egy bárpult, akörül szoktak lenni padok is.

Értem, köszi az infót. Mondjuk én szeretnék valahol az első sorokban 'mozogni', de ha éppen vmi anti Japán (minden) családtagot fogok ki, akkor ne kelljen ott szobroznia a tömegnél... xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 6:59 pm 
Elite Member

Case wrote:

pixyfalse01 wrote:
Annyira nem szeretem a Versaillest, nekem túl monoton, viszont mindenképp megyek, Hizakit meg kell nézni élőben.
Lemezen annak tünhet hosszútávon, de koncerten, a látvánnyal együtt egészen más élmény, sokkal jobban megtelik az egész élettel. Hizaki meg olyan, mint valami életre kelt porcelánbaba, szóval ő tényleg ilyen látni-kell-élőben kategóriás jelenség.

nem hagyom ki ;)
feltéve ha nem lesz sokkal drágább miyavi-lm.c jegyeknél

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 7:09 pm 
Senior Member

Viki meg én tuti ottleszünk ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 7:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
a pontos jegyár pedig jövö hét környékére derül majd ki, de a 6000 körül lesz.

Akkor jó, én is ilyesmire gondoltam... Ez az összeg szinte eltörpül, amellett, amit ma a Hizaki cp-mre költöttem. (11 000 ft-ot, és még nincs paróka, tiara és szegély :roll: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 7:53 pm 
Elite Member

Na erre már biztos megyek!!!!!! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 7:56 pm 
Mumus

pszabi wrote:
Case wrote:
Jigsaw: az aztán szép kis időzítés. o_O/

nekem meik nap is volt a diplomaosztom? xDD
(akkor épp a gothika volt itt)

és mennyire fog örülni ha megtudja case hogy én is most végzek :D!!

Amúgy addigra végzel jigu mert a masteres cuccok a záróvizsgák környékén vannak!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 10 Wed, 9:22 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
a pontos jegyár pedig jövö hét környékére derül majd ki, de a 6000 körül lesz.

Én 5 és 10 ezer közötti árra számítok/~tottam, ami szerintem teljesen reális, főleg ha a külföldi koncertjegyek árait nézem. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 12:05 am 
Senior Member

Én örülök hogy jönnek,bár nem a kedvenceim. :D
Annyi kérdésem lenne hogy olyan nem lesz mint külföldön,hogy autogramot adnak meg közös fotózás.Ilyen miért nincs itt?:irked: Szépen leülnek az asztalhoz,és sorban menne oda az emberek,autogramot kérni.Közös fotókat úgy szoktam látni hogy a fan leül egy székre vagy állva ,tökmidn1 XD ,a banda körbeállja és mehet a fotó.:)Ez am ugyanígy vonatkozik LM.C.-re is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 12:07 am 
Elite Member

Megyek, még nem tudom, hogy, de megyek. Hizakit nekem is látnom kell, és hát Kamijo is az a kategória, akit vétek kihagyni :D Még Michele-t agitálom, hátha kedvet kap :P

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 12:36 am 
Forum Expert
Forum Expert

lacika1988 wrote:
Én örülök hogy jönnek,bár nem a kedvenceim. :D
Annyi kérdésem lenne hogy olyan nem lesz mint külföldön,hogy autogramot adnak meg közös fotózás.Ilyen miért nincs itt?:irked: Szépen leülnek az asztalhoz,és sorban menne oda az emberek, autogramot kérni.Közös fotókat úgy szoktam látni hogy a fan leül egy székre vagy állva ,tökmidn1 XD ,a banda körbeállja és mehet a fotó.:)Ez am ugyanígy vonatkozik LM.C.-re is.

LM.C nem a SOJ és Case hatásköre, ahogy MYV sem volt az, ezért esélytelen a dedikálás.
Versailles-t Case szervezi és ő eddig minden együtessel akit hívott (Gram Maria, Gothika, Black Love Fantom, detroit7, RAIN) szervezett dedikálást. Amennyire én tudom, ott mindig lehetett fényképezkedni a tagokkal, bár ezek a dolgok nem annyira a szervezőtől függnek, hanem sokkal inkább attól, menyire közvetlen a zenekar és a tagok mennyire szívesen vetik alá magukat az ilyesminek.
Természetesen nem te vagy az egyedüli aki örülne a lehetőségnek, de ez nem csak Case-en múlik.
Azt h koncert alatt mennyire lehet majd fényképezni nem tudom...ez a helytől és a zenekartól is függ. De biztosan lesz hivatalos fotós aki megörökíti a koncertet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 12:59 am 
Site Admin

Nem, egyáltalán nem az én hatásköröm, az ilyesmiket mindig a zenekar dönti el, de a Gothika tipusú csapatokat nem igazán lehet egybe venni a nagy zenekarokkal, akiktől nem is igen lenne elvárható, hogy egy hosszab turné alatt mindenhol kiosszanak sokszáz autogramot, plusz csináljanak sokszáz fotót rajongókkal.
A koncert alatt meg biztos, hogy nem lehet majd fotózni, ez következetesen tiltva van gyakorlatilag minden nagyobb vk csapat önálló (=nem fesztiválos) fellépésén.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 1:17 am 
Senior Member

Hát a koncerten való fotózást azt gondoltam.Csak sok vidit meg interjút láttam már ahol pl Dio meg Aicle zenekarokkal is van közös fotó & autogramm osztás,ezért gondoltam.Na de azért még reménykedem XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 9:05 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nekem már az is bőven elég, ha ott lehetek a koncerten. :3

Viszont arra gondoltam, már ha lenne rá igény, h esetleg lehetne olyan h dobozba gyűjtjük az ajándékokat és beküldjük backstage. Már ha vannak, akik ajándékkal készülnek.
Mondjuk ez a magyar street team hatásköre (ha létezik még), csak gondoltam, felvetem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 11 Thu, 9:43 am 
Site Admin

a street team még létezik, perszehogy. de az ajándékozás... ilyenkor azért arra is gondolni kell, hogy ezek a zenekarok összevissza utazgatnak, nomeg majd Japánba is vissza kell repülniük, a repülön a túlsúly, meg extra méretü csomagok meg iszonyat problémásak egy zenekar meg alapból is rengeteg cuccal utazik. De egyébként ez is olyan dolog, ami zenekarfüggö és ök döntenek a dologról.

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour