lacika1988 wrote:
Én örülök hogy jönnek,bár nem a kedvenceim.
Annyi kérdésem lenne hogy olyan nem lesz mint külföldön,hogy autogramot adnak meg közös fotózás.Ilyen miért nincs itt?:irked: Szépen leülnek az asztalhoz,és sorban menne oda az emberek, autogramot kérni.Közös fotókat úgy szoktam látni hogy a fan leül egy székre vagy állva ,tökmidn1 XD ,a banda körbeállja és mehet a fotó.
Ez am ugyanígy vonatkozik LM.C.-re is.
LM.C nem a SOJ és Case hatásköre, ahogy MYV sem volt az, ezért esélytelen a dedikálás.
Versailles-t Case szervezi és ő eddig minden együtessel akit hívott (Gram Maria, Gothika, Black Love Fantom, detroit7, RAIN) szervezett dedikálást. Amennyire én tudom, ott mindig lehetett fényképezkedni a tagokkal, bár ezek a dolgok nem annyira a szervezőtől függnek, hanem sokkal inkább attól, menyire közvetlen a zenekar és a tagok mennyire szívesen vetik alá magukat az ilyesminek.
Természetesen nem te vagy az egyedüli aki örülne a lehetőségnek, de ez nem csak Case-en múlik.
Azt h koncert alatt mennyire lehet majd fényképezni nem tudom...ez a helytől és a zenekartól is függ. De biztosan lesz hivatalos fotós aki megörökíti a koncertet.