Főoldal » Hírek, KPop » Block B – EU turné… március elején! [Frissítve: a végleges turnéprogram!]

Block B – EU turné… március elején! [Frissítve: a végleges turnéprogram!]

Nem, nálunk sajnos nem lesz Block B koncert, most legalábbis biztos nem. A két eddig bejelentett helyszín Varsó és Milánó lesz (és elképzelhető, de igazából valószerűtlen, hogy legyen még más állomás is), az időpont pedig március 6 és 8. Azaz alig egy hónap múlva. Egy hónap pedig még a kiutazás megszervezésére is éppenhogy csak elég, egy koncert leszervezésére egyértelműen nem, de arra még az a szűk két hónap sem lenne elég, ami a szavazás kezdete (jan 13-án jelent meg a felhívásos videó) és a dátumok közt van. Szóval egyértelmű, hogy a két dátum a szavazás indításakor már bőven le volt szervezve és míg a lengyel dátumon nincs is mit csodálkozni, mert ott nagy és aktív a helyi rajongói bázis, az olasz időpont már furcsább… ott jó eséllyel mindössze annyi döntött a hely mellett, hogy az MMT már dolgozott az ottani szervezőkkel (KPopItalia). Merthogy a helyi színtér egyébként nem valami nagy és hogy a szavazásnak mennyi hatása volt a választásra, azt meg tökéletesen mutatja az, hogy Milánóra mindössze 325 szavazat futott be, míg Budapestre bő 1200… amivel egyébként beelőztünk mindenkit.
És egyébként pont ezért volt érteme a szavazásnak, annak ellenére, hogy a mostani turnéra semmi hatása nem volt… hogy remélhetőleg látták az illetékesek, hogy mekkora közönsége van itthon a KPop-nak és ezt majd mérlegelik, amikor legközelebb szervezni kezdenek valamit.

Node a fenti blablabla után jöjjenek a tényleges turné infók.

Frissítés (feb 2): két újabb dátum, még korábban, mint az eddigiek… a célpontok: Helsinki és Párizs. <– a Frissítés Frissítése: időközben a MMT oldaláról már el is tünt a két frissen bejelentett dátum.

Frissítés (feb 3): Nagyon úgy néz ki, hogy a tegnapi kavarodás abból eredt, hogy valaki a tervezett bejelentés előtt kiposztolta a dátumokat, szóval akkor most már hivatalos, hogy az alábbi négy állomás lesz a turnén! Plusz a csapat közzétett egy újabb videóüzenetet is a rajongók számára!

2015 február 27, péntek: Franciaország, Párizs, Bataclan (fb event)
2015 március 1, vasárnap: Finnország, Helsinki, Circus (fb event)
2015 március 6, péntek: Lengyelország, Varsó, Palladium (fb event)
2015 március 8, vasárnap: Olaszország, Milánó – Fabrique (fb event)
Jegyek (minden koncerten azonos): Standard 42€ / Early Entry 77€ / Fansign & High Five 135€ / Fansign & High Five + Early Entry 170€

blockb_milano

blockb2015_helsinki blockb2015_paris blockb2015_poland

8 komment

 1. avatar kiscsöpp says:

  Nagyon kár, hogy ilyen rövid határidővel jelentették be! :(

 2. avatar Min Young says:

  Még ne adjuk fel!!!

 3. avatar Zaku says:

  Csak egy kis javítás: a MMT nem lengyel cég, hanem a JJS Media egyik ‘aloldala’, ami egy “tősgyökeres” koreai cég :)

  • avatar Case says:

   Kösz az infót, javítottam. :) Mondjuk az a fura, hogy amikor régebben emaileztem az egyik MMT illetékessel, egy másik, hamvaiba halt koncert kapcsán, akkor lengyel emailcimröl irogatott az illetö. :D

   • avatar Zaku says:

    közben újabb fura dolog történt: a helsinkii és párizsi helyszín eddig volt kinn :”D eltűntek az MMT oldaláról, mintha nem is lettek volna xD (a finn még mindig Green Stage-ben van, a francia meg Yellow, rosszabb állással, mint Budapest xD)

    • avatar Case says:

     Jah, most néztem én is, megcsekkolni akartam, hogy kinek hány szavazata van erre látom, hogy a két újabb dátum sehol. xD
     Komolyan, rettenet, hogy ilyen amatör dilettánsok kezében van ez az egész kpop turné téma, mikor dolgozhatnának olyan profikkal is, mint a teen top-ot levezénylö b7klan.

 4. avatar kpopfan says:

  Most akkor jönnek vagy nem mert facebookon említenek minket h jönnek ide.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB