Főoldal » Hírek, JPop » BananaLemon: hibátlan klip az újgenerációs JPop lánycsapattól!

BananaLemon: hibátlan klip az újgenerációs JPop lánycsapattól!

Már írtunk régebben is arról, hogy Japánban elég sok izgalmas lánycsapat bukkant fel az utóbbi években, elég csak az olyanokra gondolni, mint a FAKY, a FEMM, a color-code, nomeg persze az LDH formációi… az egyik legjobb és legigéretesebb csapatról, a BananaLemon-ról azonban eddig nem írtunk, jórészt azért mivel a zenéik egyelőre csak Spotify-on elérhetőek és korábban a youtube csatornájukon is szinte csak a táncstúdióban felvett koreaográfia videók szerepeltek. Pedig a négy lány már bő egy éve aktív és összehoztak pár nagyon emlékezetes dalt (a #SorryNotSorry remixverzója simán ott volt 2017 legjobb klubdarabjai közt!), szóval érdemes volt eddig is odafigyelni rájuk.

Most azonban előrukkoltak valami olyannal, ami után már tényleg nem lehet halogatni, hogy írjunk róluk: a korábban már táncstúdiós verzióban is nagyot ütő Girls Gone Wild ugyanis végre saját videoklipet kapott és már most le lehet fogadni, hogy ez a számuk ott lesz az év leghibátlanabb JPop klubdalai közt. Igazi girl power himnusz, egészen zseniális koreográfiával… utóbbi a videóban is látványos, de igazán a táncstúdiós verzióban érvényesül, szóval azt is megtaláljátok alább az egyetlen korábbi klip-szerűségükkel együtt.

A csapat egyébként négy tagú, két énekessel (Nadia és Saarah) és két táncossal (R!no és Mizuki), az oldalukat pedig errefelé találjátok.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB