Főoldal » Goth & Industrial, Hírek, Japán » Aural Vampire: Razors On Backstreet – hamarosan új album! [Frissítve videóval!]

Aural Vampire: Razors On Backstreet – hamarosan új album! [Frissítve videóval!]

auralvampire_razor01Egyelőre még sokat nem lehet tudni róla, de annyi biztos, hogy nemsokára érkezik a japán goth körökben mozgó, de zeneileg inkább az electro-pop irányt képviselő Aural Vampire új nagylemeze! A duó a korábbi hosszabb kihagyás után az utóbbi pár évben szerencsére egész aktív volt, megjelent tőlük egy mini-album (Kerguelen Vortex – 2011) és egy kislemez (Soloween – 2012) is, de ez lesz az első teljes nagylemezük a 2010-es Zoltank óta. Habár a Razors On Backstreet címen futó anyag hivatalosan majd csak 2014 tavaszán jelenik meg, a szerencsések már pár héten belül be tudnak majd szerezni maguknak egy kópiát, ugyanis a csapat már a december eleji, a tokiói Shibuya negyed egyik legfelkapottabb party-helyszínén, a Club Asia-ban tartott nagyszabású szólókoncertjén is árusítja majd a CD-t.

Frissítés (dec 5): Most már van tracklista és borító is a lemezhez, valamint lehet, hogy mégsem kell majd tavaszig várnunk a megjelenése, ugyanis most már hivatalos dátumként szerepel a december 7. Ellenben arról, hogy hol lehet majd beszerezni a kiadványt egyelőre nincs még infó. Egyébként, ha valaki nem értené, hogy az annak idején duóként ismertté vált csapat fenti plakátján mi az a sok ember: még 2012-ben bővült ki az Aural Vampire teljes zenekarrá melynek tagjai:

EXO-CHIKA: ének
RAVEMAN: Total Sound Meister
Wu-CHY: basszusgitár
ヒグチユーヘイ (Higuchiyuhei): gitár
ZEN: billentyűs hangszerek
IZU: dobok

Razors In Backstreet (2012.12.07 – Yottabyte Records)
01.メインテーマ (Main Theme)
auralvampire_razor_cd02.カルペノクテム (Karupenokutemu)
03.MAILER-DEMON
04.ケルゲレンボルテックス (Album Version)(Kerguelen Vortex – Album Version)
05.Bad Taste Youth
06.NO-SEE-UM
07.山のオックスベーカリー (Yama no Ox Bakery)
08.BIG BUG HUNTER
09.セックスとギャングとチルドレン (Sex to Gang to Children)
10.ムクロマンティック (Mukuromantic)
11.FRAGILE
12.ソロウィン (Soloween)
13.ロビンソン (Robinson)

Frissítve (feb 8): A limitált terjesztésben már a megjelent, normál bolti terjesztésbe pedig március 7-én kerülő albumhoz a napokban készült el egy beharangozó videoklip és ez alapján az új anyag jóval rockosabb lesz, mint az eddigiek, de emellett azért továbbra is megmarad a jellegzetes Aural Vampire hangzás:

Carpe Noctem PV

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB