Főoldal » Hírek, Japán, Rock » A Sete Star Sept és a Birushanah Budapesten!

A Sete Star Sept és a Birushanah Budapesten!

A Tukker Booking a napokban két szenzációs bejelentéssel is előállt: a nyár második felében két japán extrém zenében utazó csapat, először a Sete Star Sept majd pedig a Birushanah érkezik Budapestre a szervezésükben!

A Sete Star Sept 2004-ban alakult, duóként működnek, egy dobossal és egy női énekes / basszusgitárossal és megalakulásuk óta következetesen tolják az egészen brutális grindcore / noisecore keverék zenéjüket. Sok-sok tucatnyi kiadányuk jelent meg, nagyrészt más zenekarokkal közös split lemezek és habár már többször megfordultak Európában, hozzánk most először jutnak el. A zenekar koncertjei híresen elvetemültek, szóval nálunk is teljes megőrülés várható majd.

Sete Star Sept
2018 július 23, hétfő, 20:00
Revolver Sound Studio (1117 Budafoki út 64. 18-as ép-II. em)
fb event
line-up:
Sete Star Sept (JP)
Transhunter (MAC)
Chappa’ai (H)

A lassabb, súlyosabb, de nem kevésbé elvetemült Birushanah bő egy héttel utánuk érkezik annak a francia Monarch-nak a társaságában akikkel tavaly egy közös lemezt is összehoztak. 2002-ben alakultak Oszakában és zenéjüket az teszi igazán különlegessé, hogy a brutális doom / sludge metal mellett a japán tradicionális és klasszkus zene is érezhetően nagy hatással volt rájuk. A helyszín ezúttal a Robot lesz, hazai részről pedig az UEUM csatalkozik az estéhez.

Birushanah
2018 augusztus 1, szerda
Robot (Budapest, 1073, Akácfa u. 49.)
fb event
line-up:
Birushanah (JP)
Monarch (FR)
UEUM (H)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB