Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » A Nagy Ázsiaizenés Kérdőív!

A Nagy Ázsiaizenés Kérdőív!

Magyarországon bő tíz éve kezdett külön kis szubkultúra kialakulni az ázsiai zenék körül és habár volt már korábban is pár kérdőív a témával kapcsolatban, ezek mindig inkább csak egy-egy témával foglalkoztak.

Azaz soha nem készült még olyan igazán átfogó kérdőív, amely felmérte volna, hogy pontosan mekkora is az ázsiai zenék magyar (vagy magyarul tudó) közönsége, hogy mik a szokásaik, kedvenc műfajaik, hogy az országban (vagy éppen a határon túl) merre laknak… Legyen szó akár elkötelezett rajongókról, akár olyanokról, akik csak alkalmanként hallgatnak ázsiai zenéket.

Ezt igyekszünk most pótolni és összeállítottunk egy kérdőívet, mely végre átfogó képet adhat majd a magyar rajongókról. És, hogy mi a kérdőív célja? Részben a kiváncsiság, mert korábban mindig maximum csak tippelni lehetett, hogy mennyien lehetnek itthon, akiket érdekelnek az ázsiai zenék, szóval ez most végre talán kiderül nagyjából pontosan is, de emellett az eredmények nagyon hasznosak lesznek a jövőben koncertek és egyéb rendezvények szervezésekor is. És természetesen nem tartjuk meg magunknak az infókat, azaz a kérdőív lezárulása után lesz majd egy összefoglaló cikk is a tapasztalatokról.

A kérdőívet 2016 január 31 éjfélig lehet kitölteni. Addig kérjük osszátok meg a linket (ennek a cikknek a linkjét: http://www.soundofjapan.hu/a-nagy-azsiaizenes-kerdoiv/ – szóval ne direktbe a kérdőívet) facebook csoportokban, blogokban vagy az ismerősök közt, hogy eljusson mindenkihez, akit érinthet! Köszönjük előre is! A kitöltés nem feltétlen csak 1-2 perc, mert a kérdőívben van pár kifejtős kérdés is, de ezeket persze át lehet ugrani, ha valaki nem akar a dologgal annyi időt eltölteni.
Az esetleges kérdéseket, javaslatokat pedig alább, kommentben várjuk!

Köszönettel: a SoundOfJapan.hu csapata.

FONTOS: A kérdőív egyik kérdésére sem kötelező, vagyis ha valamelyik kérdésre nem tudsz / nem akarsz válaszolni, vagy olyan témáról szól, ami téged nem érint, akkor nyugodtan lehet ugrani a következőre. (Az “Other” opciókhoz pedig természetesen a más, nem listázott válaszokat lehet beírni.)

A KÉRDŐÍVET ITT TUDJTOK KITÖLTENI

kerdoiv2016

Tags:

3 komment

  1. avatar Orsi Kovács says:

    BIGBANG Hungary, WINNER Hungary, iKON Hungary, EPIK HIGH Hungary és a csoport : YG Family Hungary. Infinite Hungary, VIXX Hungary / 헝가리 별빛

  2. avatar kpoper says:

    SNSD ( Girls’ Generation) Boyfriend, BTS,

  3. avatar Bús Viktória Stella says:

    Bigbang,bigflo,vixx,exo,b.a.p,up10tion,got7,bts,cnblue,seventeen,big,ikon,monstax…..

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB