* A RENDELÉS MENETE:
A kiválasztott CDk, poszterek vagy egyebek listáját küldd el email-ben (a case@soundofjapan.hu címre). A rendelések beérkezési sorrendben kerülnek teljesítésre.

* SZÁLLÍTÁS / ÁTVÉTEL és FIZETÉS:
1.) Csomagként, banki fizetéssel: Fizetés banki átutalással online vagy befizetéssel bármelyik Erste fiókban. A szállítás díja a Magyar Posta esetében méret és súlyfüggő és az utóbbi évek sorozatos áremelései miatt egyre költségesebb. A DPD egységesen 1355 Ft-ért szállít belföldön, így ha ez az ár alacsonyabb, mint a postáé lenne, akkor inkább velül szoktuk a csomagokat küldeni. A pontos díjat, valamint a banki adatokat a rendelés feladása után emailben lehet egyeztetni.

2.) Utánvétes csomagként: Fizetés a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint utánvéttel, vagyis a küldemény átvételekor. A szolgáltatás pontos ára súlytól és értékétől függ, de a Posta jó esetben is 2000 Ft körüli összeget kér el érte, de pl. poszterhengerek esetében ez az összeg duplázódik (!) náluk. Szóval ezt a szolgáltatást kisebb értékű csomagok esetében nem ajánljuk.

3.) Személyes átvétel: Budapest lehetőség van a rendelések személyes átvételére is, előzetes egyeztetés után a belvárosában avagy bármelyik olyan rendezvényen (pl. Mondocon), ahol jelen van a soundofjapan.hu.

* Készletek:
Az oldalon látható CDk, poszterek, DVDk csak korlátozott számban vannak raktáron, de ha valami olyan kiadványt keresel ami nem található az oldalon, írj a fenti email címre és utánanézünk, hogy be tudjuk-e szerezni.


* Megjegyzés:
CDk: Az oldalon kapható régebbi CDk közt előfordulhatnak használt lemezek is, de ez minden esetben külön is jelezve van. Minden más CD új és az eredeti gyári csomagolásban van.
A poszterek szintén mind eredeti és hivatalos kiadványok, azaz nem olyan házilag nyomtatott olcsó másolatok, amiket pár más bolt árusít itthon.