Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Sukekiyo: Infinitum – friss klip és új album meglepő vendégénekesekkel! [Frissítve új klippel és dalelőzetesekkel]

Sukekiyo: Infinitum – friss klip és új album meglepő vendégénekesekkel! [Frissítve új klippel és dalelőzetesekkel]

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy hamarosan érkezik az új Sukekiyo nagylemez, plusz a dupla klipelőzetes is előrhető volt egy ideje, de tegnap befutott az egyik videó teljes (na jó, majdnem teljes) változata is. Az új dal a 猥雑 (waizatsu) címet kapta és pontosan olyan beteg, mint ahogy azt Kyo szólóprojektjétől megszokhattuk… azaz nagyon, de mégis máshogyan az, mint egy Dir En Grey dal vagy videó. Maga a nagylemez egyébként Infinitum néven fut és május 24-én jelenik meg… de csak a masszívan extrás verziója, mert egy szokatlan húzással a sima, egy CD-s változatot csak majd később, június végén küldik a boltokba.

Az album maga 13 dalt tartalmaz az extrák közt pedig lesz egy Blu-ray lemez is két klippel, egy hosszabb koncertfelvétellel és egy dokumentumfilmecskével, de az igazi érdekességek a bónusz CD-re kerültek. Ezen öt régebbi Sukekiyo dal újravett verziója lesz majd, mindegyik másik közreműködővel, akik közt akad egy igencsak meglepő kakukktojás is. Node nézzük, kiket is hívtak meg vendégnek: SachiKokusyoku Sumire lolita duóból érkezett (akik korábban többek közt a Buck-Tick-el is dolgoztak, nomeg Tim Burtonnek is kedvencei és jóbarátai), Nobuya a népszerű rock csapat, a Rottengraffty énekese (ők bő egy éve egy Dragon Ball Super betétdal miatt kerültek be nemzetközileg is a köztudatba), Baki és Juichi Morishige pedig két hamisítatlan rocklegenda, az előbbi a Gastunk, utóbbi pedig a Ziggy élén lett a ’80-as évek második felében számtalan későbbi visual kei énekes előképe. A kakukktojás pedig nem más, mint… EXILE Shockichi. Igen, igen, a brutálnépszerű popcsapat, az EXILE szólóban is sikeres énekese, aki az érzelmes balladáktól a tempós, táncos dalokig csinált mindent, de Kyo mellett elképzelni teljesen szürreális. Majdnem olyan az egész, mintha az évekkel ezelőtt, egy április elsején vízionált közös Kyo / Big Bang projekt vált volna valósággá. Szóval nagyon kiváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből, de addig is alább a friss videó.

Frissítés (május 20): Napokon belül itt az album és tegnap befutott egy a lemezt dalonkként végigvevő előzetes is, plusz egy nappal előtte a másik klip, a líraibb tada, mada, watashi teljes verziója is megérkezett!

Infinitum
2019.05.24 / 2019.06.26
CD1
01.偶像モラトリアム (guuzou Moratorium)
02.猥雑 (waizatsu)
03.沙羅螺 (sharara)
04.Kisses
05.Dorothy
06.アナタヨリウエ (anata yori ue)
07.君は剥き出し (kimi wa mukidashi)
08.本能お断り (honnou okotowari)
09.こうも違うモノなのか、要するに (koumo chigau mono nanoka, yosuruni)
10.濡羽色 (nurebairo)
11.ただ、まだ、私。 (tada, mada, watashi)
12.憂染 (uso)
13.漂白フレーバー (hyohaku Flavor)

CD2
01.elisabeth addict / Collaboration with さち (黒色すみれ)
02.anima / Collaboration with NOBUYA (ROTTENGRAFFTY)
03.純朴、無垢であろうが (junboku, mukudearoga) / Collaboration with BAKI (GASTUNK)
04.首吊り遊具 (kubitsuri yugu) / Collaboration with 森重樹一 (ZIGGY)
05.白濁 (hakudaku) / Collaboration with EXILE SHOKICHI

Blu-ray:
* Music Video
01.猥雑
02.ただ、まだ、私。

* Live Footage
Live @ Tokyo International Forum Hall C, 2018.11.15
01.擬似ネクロマンサー
02.グニャ結論。そして血眼。
03.襞謳
04.純朴、無垢であろうが
05.マニエリスムな冷たい葬列者
06.艶
07.首吊り遊具
08.されど道連れ
09.死霊のアリアナ
10.嬲り
11.白濁

* Documentary Footage

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB