Főoldal » Hírek, KPop » Produce 101: Pick Me – A tehetségkutató 2. évada, ezúttal 100 fiú trainee-vel és party intróval!

Produce 101: Pick Me – A tehetségkutató 2. évada, ezúttal 100 fiú trainee-vel és party intróval!

Bizony elkezdődött a Produce 101 második évada, így most hónapokon keresztül a csapból is ez fog folyni. Aki még nem ismerné a műsort, az itt elolvashatja a korábbi írásom az első évadról. Ami különlegessé teszi majd a folytatást, hogy ezúttal 101 fiú trainee vesz részt, nem pedig lányok, ez pedig majd biztosan még nagyobb nézettséget és népszerűséget okoz. Az előző évad után láthattuk, a nyertes lányok bandája az I.O.I valóban hatalamas sikert ért el és fantasztikus számokat adtak ki. Ennek nyomdokain reméljük a fiúk is hasonlóan járnak majd, bár a bevezető, intro számot tekintve, sokat várok a műsortól! Az előző évad Pick Me intrója országos lázat eredményezett Koreában, most azonos (angol) címmel a fiúk egy még EDM-esebb, partysabb dalt adta ki.

És hogy milyen neveket ígér a sok ismeretlen ifjú mellett az idei évad? Néhány résztvevő: Ren, Baekho, Minhyun és JR (Nu’est), A-Tom (Topp Dogg), Kid Monster és Sungwoon (Hotshot), San Cheong és Yul (JJCC), Samuel (a 1Punch rap duó raszta kisfiúja) JooEn (AFoos), Kim Nam Hyung és Jung Dong Soo (Offroad). persze az eddig bejelentett 51 srác között akad rengeteg híres modell, színész, és a 3 nagy kiadó énekesei, de az említettek a már leginkább ismertek. Az intro szám már meghallgatható itt:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB