Főoldal » Hírek, JPop » Kyary Pamyu Pamyu: EU turné, kislemez, DVD!

Kyary Pamyu Pamyu: EU turné, kislemez, DVD!

kyary_1401A streetfashion modellből lett énekesnő Kyary Pamyu Pamyu számára a tavalyi év is elég sűrűn kezdődött (itt és itt volt róla szó ugyebár) és nagyon úgy néz ki, hogy ez idén sem lesz másképpen: januárban új DVD, februárban kislemez, utána pedig Európa felé is elkanyarodó turné! Szóval, akkor szépen sorban:

DVD! – A január 29-én a boltokba kerülő új DVD-re, egy, a tavaly lezajlott nemzetközi turnéról készült dokumentumfilm kerül majd. A cím 100%KPP World Tour 2013 Official Documentary, a borító pedig a lenti pirosság lesz.

kyary_yume_cd kyary_yume_dvd kyary_worldtour2013dvd

Kislemez! – A kislemez egy hónappal később, február 26-án jelenik meg majd yume no hajima Ring Ring címen, két új dallal, karaoke verziókkal, a Mottai-Nightland hosszabb mixével, a DVD-n pedig a ninjaribanban-hoz készült koreográfia oktatóvideójával, ha esetleg valaki ellenállhatatlan kényszert érezne ezen varázslatos táncmozzanatok otthoni elsajátására.

01.ゆめのはじまりんりん (yume no hajima Ring Ring)
02.スローモ (Slow-Mo)
03.もったいないとらんど (Mottai-Nightland) -extended mix-
04.ゆめのはじまりんりん (yume no hajima Ring Ring) -instrumental-
05.スローモ (Slow-Mo) -instrumental-

DVD (Limited Edition)
01.にんじゃりばんばん (ninjaribanban) Choreography Video

Koncert! – A turné, amelyik a KPP Nanda Collection World Tour 2014 címet kapta nem csak a címében világkörüli: Amerikában és Kanadában startol február közepén, majd sorra kerül Délkelet-Ázsia, sőt még Ausztrália is! Nomeg persze Európa, ahol a következő három helyen lép fel a különc énekeshölgy:

2014 Apr 25: Franciaország, Párizs – Bataclan (Paris, France)
2014 Apr 27: Németország, Köln – Gloria
2014 Apr 29: Anglia, London – Shepherd’s Bush Empire

Frissítés (feb 27): A kislemezhez készült extra-cuki PV!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB