Főoldal » Hírek, KPop » Kim Jaejoong – Szóló Januárban! [~FRISSÍTVE!!!~]

Kim Jaejoong – Szóló Januárban! [~FRISSÍTVE!!!~]

Az elmúlt hónapok és a megjelent hírek alapján bizton állíthatjuk, a JYJ rajongóinak szerencsecsillaga tökéletes fényében ragyog! Nem csupán Junsu új zenei anyagai, Yoochun és Jaejoong filmes sikerei látják el a rajongók éhségét, de egy új lemez is készülőben van!

December 17-én került nyilvánosságra az első nyilatkozat a C-JES-től, amelyben megerősítette, januárban Jaejoong visszatér egy szóló kislemezzel, amelyben Kim Ba Da, az egykori legendás rock banda, a Sinawe énekese segíti a munkát. A mini megannyi rock stílust dolgoz fel és mutat be, mindamellett hogy egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg Jaejoong-nak. Amúgy a mini album további részleteit homály fedi, csupán annyit árult el a kiadó, hogy a korong tartalmazza majd a ‘Jackal is Coming’ (‘Code Name Jackal’) OST-et a télre való tekintettel.

Ahogyan azt megszokhattuk, a dalok mindegyikének szövegét maga Jaejoong írja megcsillogtatva szövegírói és néhány dal esetében dalszerzői képességeit, amelyek Kim Ba Da-t is egyszerűen lenyűgözték!

December 26-án a C-JES tájékoztatta is a publikumot: a kislemez, a “Your, My and Mine“ megjelenésének kitűzött dátuma január 17-e. Mindemellett a korábbiakban ígérteknek megfelelően feltöltöttek egy klipet, amely több videó részletet is tartalmaz a megjelenő számok stúdiófelvételeiről, megmutatva egy-egy darabkát Jaejoong hangjából és a használt rock stílusokból.

Ám a január további “meglepetéseket” is tartogatott a rajongók számára, ugyanis Jaejoong születésnapjára való tekintettel nemcsak magát, de rajongóit is meglepi az énekes, nem egy, de két koncerttel január 26-27-én. Jaejoong reményei szerint a koncert tökéletes lehetőség lesz, hogy a rajongók közelebb kerülhessenek ehhez az új, rockosabb oldalához.

A továbbiakról folyamatosan frissítjük majd a cikket, a videó teasert alább találjátok.

Jaejoong Studio teaser:

FRISS!! (01.02-01.03)

 

A C-JES hivatalos facebook oldalát frissítve hozta nyilvánosságra a megjelenő zenei anyag koncepciójára vonatkozó információkat: a concept neve “Fatal Beauty” lett. Annak ellenére, hogy a rock sajátosságait és elemeit használták a dalokhoz a megnevezés eléggé másról árulkodik, azonban a megjelentetett előzetes képecske igencsak impozáns. A kiadó nyilatkozata szerint inkább az avant garde stílust választotta Jaejoong a metálosabb megjelenéssel szemben, de ez  tökéletesen tükrözi a szomorúságot és boldogságot, a kettősséget, amely a dalokat is jellemzi és meg kívánt zenésíteni.

3-a folyamán érkeztek az új hírek, miszerint a kíváncsiságukkal nem bíró fanok követeléseinek a C-JES hajlandó engedni és január 8-án a kislemez megjelenése előtt lerántja a leplet a “One Kiss” című számról.
A korábbi hírekkel ellentétben az albumot már csupán “Mine“-ként emlegetik, és a 17-ei megjelenési dátumot tartva a kacsolódó MV-t, a készítés és az előzetesek videóit a következő hétre ígérik!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB