Főoldal » Hírek, KPop » KARA – Full Bloom, negyedik album ~ [FRISSÍTVE videóval!]

KARA – Full Bloom, negyedik album ~ [FRISSÍTVE videóval!]

KARA_the queens

Ahogy már korábban is olvashattátok, a KARA visszatért a koreai zenei piacra, Runaway című dalukkal, amely mint egy előfutára a hamarosan megjelenő Full Bloom című negyedik stúdióalbumukra. A lányok az utóbbi időben főleg a japán zenei piacon értek el számottevő sikereket, most azonban elérkezett az idő, hogy újra hazatérjenek. Kiadójuk, a DSP a csapat hivatalos Facebook-oldalán már közzétette az első két szett teaser fotót, amik azonban eléggé megkavarják a rajongókat: a visszatérő dal címe ugyanis Can’t be a lady és korábban már megjelent teaserhez képest ezek a képek pedig az 5 hölgy nőies oldalát mutatják meg. Az első szett a “Princess”, a második szett a “The Queens” nevet viseli.

The Princess

KARA-Gyuri kara-hara kara-jiyoung

kara-nicole KARA-Seungyeon

The Queens

KARA_gyuri KARA_hara KARA_jiyoung

KARA_nicole KARA_seungyeon

[Frissítés – 2013. 08. 26]

Az előzetes hírek alapján, hamarosan megjelenik a lányok albuma, ám előtte még a kiadójuk a lányok hivatalos YouTube csatornáján közzétette a vadonatúj visszatérő dal, a Damaged Lady, MVjének teaserét. A lányok dögösek, a dal pedig igen erős nótának ígérkezik.

[Frissítés – 2013. 08. 28]

Az előző teaserhez hasonlóan, a második is a lányok szépségére, előkelőségére helyezi a hangsúlyt. A korábban megjelent, The Queens fotósorozat koncepciója köszön vissza a nem régen megjelent teaservideóban.

[Frissítés – 2013. 08. 29]

A Damaged Lady két teasere után, a lányok kiadója úgy döntött, ideje betekintést engedni a rajongók számára az egész albumba. Így tehát feltöltöttek egy hanganyagot a hivatalos YouTube csatornájukra, amely mint egy előzetes szolgál az érdeklődők számára, mielőtt végleg megjelenik az új korong.

[Frissítés – 2013. 08. 30]

A rengeteg megjelent teaser fotó és az album tegnapi napon feltöltött előzetese után, mint egy jelezve, hogy most már tényleg nagyon közel a visszatérés, a lányok hivatalos YouTube csatornáján megjelent az új MV egy rövid teaservideója.

[Frissítés – 2013. 09. 02]

A ma pedig végre elérkezett a nagy nap: megjelent a lányok legújabb MVje, illetve a sokak által várt album is.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB