Főoldal » Hírek, KPop » IU: Palette – Végre itt az új album, az énekesnő pedig egyre érettebb és szexibb! [Frissítve újabb MV-vel!]

IU: Palette – Végre itt az új album, az énekesnő pedig egyre érettebb és szexibb! [Frissítve újabb MV-vel!]

Valljuk be lányok, azért nekünk kicsit fáj azt látni, hogy IU idén már 25 évesen (koreai év számítás szerint)még fiatalosabb és gyönyörűbb, mint 17 évesen volt, a stílusa és kiállása azonban merőben megváltozott. Én személyesen meg is vallom nektek, hogy sosem szerettem, míg 2013-ban meg nem jelent a Modern Times. Az énekesnő azóta is egyre érettebb és szexibb zenei stílusokkal és dalokkal próbálkozik. 2015-ös Twenty-Three számában már elővetítette, most hogy 23-lett még ő sem érti magát de egyre másabb dolgok érdeklik és ez most idénre, 2017-re érett be. Legújabb albuma a Palette, 10 számos mini lett és jobbnál jobb számokat ígér, főképp az azonos című fődalt. A dalban az énekesnő megint mérlegeli életét, hogy 25 évesen köszöni szépen jól van és láthatjuk mennyit változott stílusa. Öltözködése, rövid haja és, hogy már táncol is klipjeiben, mind letisztultá teszik mind a klipet mind a számot. A dal további különlegessége GD rap betéte. Természetesen a lemezen megtalálható, az előzetesen kiadott ballada, a Through The Night is, valamint a valamiért hivatalosan feltöltött MV-től hiányos Can’t Love You Anymore duett a Hyukoh tehetséges énekesével.

01. 이 지금
02. Palette (Feat. G-DRAGON) *Title
03. Ending Scene
04. Can’t Love You Anymore (With Oh Hyuk)
05. Jamjam
06. Black Out
07. 마침표
08. Through The Night
09. 그렇게 사랑은
10. 이름에게

Frissítés (ápr.24.):

Megérkezett a vélhetően utolsó klip az albumhoz, legalább is ami a bejelentett munkákat illeti. Ugyanis már hetek óta tudni lehetett, hogy IU korábbi színész társával/barátjával, a méltán híres Kim Soo Hyunnal forgatja az Ending Scene c. ballada klippjét. A szakítást követő érzelmeket megéneklő dal mind dalszövegében, mind videoklipjében nagyon különleges lett!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB