Rayna wrote:
Aztán a multkori bulival ellentétben, mikor majd kiszakadt a dobhártyám a basszustól, most semmi ilyen problémáról nem volt szó, a hangosítás tökéletes volt.
Jah, most a legutóbbi esetből okulva az elején egy csomó ideig vacakoltam a keverőpulttal, hogy minden úgy szóljon, ahogy kell, meg még közben is utánaállítgattam kicsit, szóval azért nem volt most gond, plusz a már jóideje vacakoló kontrolhangfal is meg lett végre javítva.
Lily wrote:
Külön köszönet Case-nek az industrial blokkért (bár a BAAL végül nem volt)!
Uhh, tényleg, az kimaradt, de majd a köv NS-en pótlom. ^^
Zakuro wrote:
Case,remélem szilveszterre nem felejted el a Cali garit vagy ellátom a bajod

Cöcöcö... xDDD
Shizu wrote:
Jóóóó volt a party

Legalábbis nekem tetszett.

Amíg be nem aludtam xD Szerintem nem aludtam, de eltűnt egy óra, szal lehet, hogy mégis xD
Case, a végén egész sokat fotóztál összesítve, legalábbis nekem úgy tűnt. A pultosoknak volt aksija vagy a tied bírta ilyen sokáig? o.O
Bealudtál, mert arra sem reagáltál, hogy nyomogatom az orrod.

A fotómasina meg valamennyire eldöcögött a két pótaksival, azért tudtam még csinálni képeket, de így is jóval kevesebb lett, mint az átlag (négy kellene bele elvileg, szóval a két teljesen lemerült mellé raktam be az újakat, de a buli végére azok is kifulladtak)
Bíborhold wrote:
Ezért szokták azt inkább digital hardcorenak nevezni, a félreértések elkerülése végett.
Wrong!

Mindkét hardcore simán csak hardcore a
punk-rock-metal féle is, meg a
techno is, a digital hardcore az meg az
Atarai Teenage Riot féle, ami valahol a kettő közt van, keverve egy jó adag punkos attitűddel, meg üvöltözős énekkel. *szakért*