|
Nyah, megvan ez a topic is ^^
Szóval.... az oldalt már alapjárat ismertem, csak nem nagyon vettem rá magam, hogy beregizzek is... aztán regiztem, de nem postoltam.. ^^"
Viszont most megszűnt nagyon favoritolt fórumom, és közben kiderült, hogy az ott megismer-megszeretett banda itt is megtalálható... aztán nézelődés közben rájöttem, hogy az itt postolgatók egy másik részét is ismerem. ^^ Úgyhogy vannak ismerősök, tehát bátorság is több, hogy postoljak. ^^
Bemutatkozás? Hm... nemrég lettem 20 éves, a Con-os after volt a szülinapi buliként funkcionáló őrültködés ^^ Mit lehet itt bemutatkozásra írni? *gondol* Kicsit hibbant vagyok, kicsit hiperaktív és sokat betegeskedő. Imádok cosplayelni, és sokkolni a környezetem (főként anyámat ha már nem tud elfogadni olyannak amilyen vagyok, adjak rá okot is)
Nem szabad perceimben egyetemre járok (Corvinus KTK), szabad perceimben vagy a neten bóklászom, vagy a növények között... esetleg a steril laborban vagy a fényszobában fotoszintetizálok... utóbbi kettő szabadon választott XDDDDD
Kedvenc együttesek: GazettE, Gackt, Miyavi, Hyde, SuG, Girugamesh, SectMateria, LM.C (amennyi eszembe jutott)
Hm... nos.... nemtudom mit lehetne még írni, ha van kérdés, válaszolok, ismerősök az elmondhatói milyen vagyok ^^ Meg, hogy hány ember küzd azért, hogy életben maradjak...XDD
|