Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 10:47 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 02 Thu, 8:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bocsi... ^^;;;
http://www.worldapart.co.jp/pez/ <-P'EZ jazz rock. ha van egyáltalán... ( me lusta keresni, előbb ide jött n_nv)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 02 Thu, 9:25 pm 
Elite Member

Végre újra jó a gépem, szóval ma este leszedem a MUCC albumot. És köszi, Case, hogy ilyen sokáig fent volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 03 Fri, 8:40 pm 
Site Admin

Zoska wrote:
Végre újra jó a gépem, szóval ma este leszedem a MUCC albumot. És köszi, Case, hogy ilyen sokáig fent volt!

nincmit! :smile2:

viszont kezd fogyogatni a hely és mivel sok új cuccot (requestek, többi Kuroyume és hard-core ez-az) akarok majd felrakni jövö héten, ezé' hétfön törlök csomó mindent:
Anny's Ltd, Buck-Tick, emmurée, Lucy, Luinspear, Metronome, Mucc, Rentrer album, Shazna.
Ha valakinek kell még valami ezek közül, akkor szedje addig, vagy szóljon, hogy maradjon még a cucc. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 05 Sun, 10:23 pm 
Site Admin

tralala:
Deadman-this day.this rain. + seijya no koushin PVk :grin:

nagyon profi mindkét PV, iszonyu fura hangulatuk van, föleg az elsönek, Mako megint hihetetlen betegül néz ki (és a this day.this rain.-ben csak ö szerepel, a többiek nem.. o_O) és megint villanykörtékkel vacakol.. :sweatdrop: szerencsére nyoma sincs a szokásos 'hello, indies vk banda vagyunk és nincs pénzünk és ötletünk videót csinálni' jellegnek. viszont a zene.. :? olyan nagyon semmilyen mindkét szám, nyoma nincs azoknak a grooveos kis cuccoknak, amiktöl olyan nagyon jó tud lenni a Deadman. nah, majd talán legközelebb a zene is lesz olyan jó, mint a videók... ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 06 Mon, 12:39 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hehh, épp az előbb töltöttem le őket, csak nem innen. Mako olyan gyönyörűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!! :heart: :love2: :love: Az első PV remek, Mako az őrült sátánista mágus :laugh: . De nagyon jól néz ki az egész, roppant igényes díszletek, jó beállítások. Furcsa, hogy a többiek csak a másodikban szerepelnek 0_o, de mindegy, az is remek minden téren, csak Mako ne valami olyan tákolmányban állna, ami igen kísértetiesen hasonlít a falusi pottyantós budikra :laugh: . Bocsánat, de rögtön az jutott róla eszembe. Nah, meg a szőkehajú kékszemű kislány náluk is kihagyhatatlan volt xD. Mako meg (de sokszor írtam le a nevét, de késő van, nem tudok fogalmazni 0_o) tiszta Közi, dehát az nagyon nem baj, beteg és coolos! :love3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 07 Tue, 7:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

én imádom az új singelt, és nagyon örülök, hogy ilyen hipercsinos videókat készítettek hozzá. :smile2:

köszi Case, hogy feltetted őket, pár hete egyfolytában seijya no koushin után keresgéltem hiába, és már épp feladtam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 07 Tue, 8:38 am 
Official Cheerleader

Köff Case a pv-ket ^_______^!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 1:16 am 
Elite Member

Case, lehetne kérni olyasmit, hogy Calmano Qual vagy Schwein? Egyik bandától sincs eddig semmim (kivéve egy-egy PV-t), úgyhogy bármi jöhet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 9:24 am 
Site Admin

Zoska wrote:
Case, lehetne kérni olyasmit, hogy Calmano Qual vagy Schwein? Egyik bandától sincs eddig semmim (kivéve egy-egy PV-t), úgyhogy bármi jöhet.

Calmando pont van itt a gépen, tehát mindjárt megy fel, Schwein majd valamikor talán jövö héten. Meg még rakok fel ezt-azt, tehát elvileg délután lesz már csomó töltögetnivaló. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 10:48 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:

:shock: 1-1 PV? ez azt jelenti, Calmando Qual PV-d is van ( A Schwein-nak csak a You're my disease van, szóval......zoska van valamid ami kell nekem ( és meguminak és casenek) nagyon. :twisted:
^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 12:57 pm 
Elite Member

Hát ahogy elnézem, csak belefutottam a Calmando Qual PV-be valahol, és csak akartam letölteni a múlt héten (avagy jött az, csak megakadt, mint az mostanában megszokott) :? Pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy leszedtem. Avagy keverem a bandát valakivel. De most estig valószínûleg nem nyugszom, és végignézem az összes oldalt, hátha tényleg él még a link.
A Schwein meg ugye nekem is You're my disease. Atchan miatt muszáj volt leszedni ^^

Szerk.: Aham, valószínûleg kevertem õket, feltehetõleg azért, mert róluk képeket szedtem le, más indies bandáktól meg PV-t vagy számot. Szóval sajnálom, hogy így fellelkesítettelek, bylon, de úgy tûnik, hogy PV-t nem tudok egyelõre küldeni.
Viszont a keresgélésnek az lett az eredménye, hogy ráakadtam egy Calmando Qual oldalra, ami ugyan éppen szünetel, de ahogy elnézem, a fórumon a tulajdonos emleget egy PV-t (vagyis úgy említi, hogy az elsõ PV-jük, tehát mind a bandának, mind a csajnak több is lehet). Azt hiszem, megejtek egy mail-t, hátha felteszi mondjuk YouSendIt-re. Aztán ha akad valami fejlemény, akkor írok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 2:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nah, az van, hogy 3 PV-jük létezik, az inner trip Dvd-jükön jelenek meg. plusz még live antiflag video asszem. me-chan egszer láttot vkinél egész dvd-t berippelve, de eltűnt az illető.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 6:15 pm 
Site Admin

ahogy igértem délelött, felkerült egy csomó új cucc. ^__^

a maradék Kuroyume albumok:
Mayoeru Yuritachi ~Romance of Scarlet~ (93)
Cruel (94)
Feminism (95)
Live at Shinjuku Loft (98)
Corkscrew (98)
(edit: uhh, izé, az indies albumokat meg kifelejtettem. azok majd jövö héten ^^)

ésmég
Babylon-Garnet Children
Calmando Qual-Killer Fiction & Moral Pollution
Deathgaze-Chaos (az elsö kislemezük nekem jobban tetszett, habár azért ez is jó. kell valakinek az elsö is? ^^?)
Masami Tsuchiya-Forest People (ezen van a két szám Atsushi-val)
Phantasmagoria-Never Rebellion

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 8:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

eh, a Deathgaze nem sokat jelentett meg . =/ én mindkét minialbumukat szeretem. egymás után meghallgatni xD

amúgy meg köszi ... mennyi sok jó cucc.....

apropó Calmando Qual, ínyenceknek xD ( értsd, zörgős live felvételt inkább azután hallgasson az ember, mikor már megszerette az eredetit ^^...nem?)

August 10, 2003
Ikebukero Cyber | Neo Bible 3

innen letölthető. ( 4 mp3)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 9:36 pm 
Site Admin

köffi :grin:
*töltöget*
bauhaus meg :heart:
és nem csak Calmando-éknak favoritjai, hanem egy biztonyos Buck-Tick nevezetü zenekarnak is. ^^ Egy csomó B-T videó (pontosabban a Six-Nine-osak) példul teljesen olyanok mintha Bauhaus videók továbbgondolásai lenének. <3 <3 <3

(és mi ez az aláírás? o_O/)

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour