ramiii wrote:
a panikku hátterét nem tom. de most miért nem tudsz úgy belegondolni, hogy jó oka volt rá, hogy otthagyja őket?? vagy én nem tom. lehet h egyiküket télleg cserbenhagyta, de én tartom annyira jó zenésznek, hogy ez elfogulttá tegyen.
persze nem volt szép tőle, de elvileg(én azt olvastam, hogy) a 176biz tagjaival yuu-val még mindig jóban vannak, tehát nem haragban váltak el.
mert tara mondta volna.. ha azt elmondta h mien bajai voltak, azt is h nem érzi a tagjának magát és h vitája is volt, ha neki lett volna nyomós oka, azt is odatette volna o.o;
am meg yuu ^^ nemtom mennyit tucc a 176bizről, de sztem annyit igen h az előzménye a betty ami egy duó volt ő és yuu közt. nem mellesleg a betty lazán hetekre (vagy egy hónapra) a panikkus kilépés után (de elvileg még a 2. kórházi szeánsza alatt álló, súlyos fülpanaszokkal küzdő tara ágynyomása alatt) bejelentette az aktivitását
..hogyisvanez? súlyos beteg de demón dolgozik..? etessen mást! ^^ pláne basszerosként és fülpanasszal. a panikkuban vita volt
de ja igazad van,
valóban jóban van yuuval minthogy vele am is jóban volt már egy ideje (régi ismik amennyire tom ^^)
épp csak.. a 176biz tara nyári kilépése óta pont ma vállal először koncertet.. ^o^ és mivel semmit sem adtak ki nem hiszem h épp a legújabb albumukon dolgoztak.. (legalább lesz single lassan...sokára ._.")
de valóban haladást mutatott..
most már eljutott egy albumig XD
lehet a köv együttesével turnézni is fog már!
edit: de mind1, unom a témát.. zenészileg nincs bajom, emberileg viszont nagyon gerinctelennek tartom és nem alaptalanul..