*ha már lekéste a vonatát sikeresen, pénz hiányában nincs kajája, akkor legalább megnézte a Longinus*
Hát, tényleg nem egy nagy szám, de nem csodálkozom, hogy nem sikerült rátennem a felíratot..... De azért megnéztem! xD Ügyes! *megpaskolja saját vállát*
Lehet jobb lett volna, ha tettekkel/képekkel fejtik ki a film világát és nem szavakkal ^^". Egy kis csapat vámpír leamortizál egy kis menedékhelyszerűséget, ennyi a történet. A szereplők nagy része meghal, ami nem baj, mert a hullákat/sérüléseket egész jól megcsinálták. Főleg mikor egy csajnak szétrobban a feje!

Csak a vámpírok gagyik, és ahogy meghalnak, az is nagyon gagyi, dehát jólvannoh ^^".
Atchan meg gyönyörű és sexy, és így elsőre nem igen tudom eldönteni, hogy most van egy színészi tehetsége, vagy csak iszonyatosan jól nézett ki

. Majd idővel rájövök ^^". Nem értem, hogy bírták ki a női szereplők, hogy ne ugorjanak rá, én majdnem ráugrottam a képernyőre

. Lehet, jobb lett volna, ha a végén meghal ő is, de az idegesítő főszereplőcsaj nem nyírta ki, mert bejött neki nagyon (nem hibáztatom ezért). A lányzó nagyon vicces volt úgy végig a bamba fejekkel, amiket vágott, és nagyok nagyok a fülei 0_o, de a ruhája nagyon tetszett, viszont nem igen illett oda, bár jobban, mint a másik csajé, mert azon csak nevetni tudtam. Styleilag nagyon nem lett jó, mert megértettem, hogy a bújkálók koszos katonák, a vámpírok meg azért tudnak adni magukra, de akkor a bújkáló nők miért nem voltak szintén olyan szakadtak, mint férfitársaik, kivéve az egyiket, aki csak azért volt szakadt, mert megtámadták..... 0_o"""""
Szóval a végét nagyon nem jól csinálták, nem értem miért kellett bele a hálivúdi romantika. Ha még csókjelenet is lett volna, hányok

...... De jól van, letudtuk, megnéztük, és majd még megnézzük párszor felírattal is, hátha javít valamit a helyzeten.