Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2024 Mar 28 Thu, 3:10 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 27 Mon, 1:16 pm 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
...... Nem igazán értem, és egyátalán nem is ismerek olyan embert, aki szerint a Malice Mizer vagy a Dir en grey egyenlő lenne a visual-kei-vel, de lehet, hogy csak nem találkoztam hozzám hasonló habzó szájú MM/Deg fungirl-ökkel a kis magyar csapatban :drop2: . (hmm, mondjuk én már azzal vitatkoznék, hogy a Deg Kisou és azutáni cuccai zeneileg visual-rockba tartoznak e, dehát oda vannak sorolva....) Ha tudtok valakit, feltétlenül mutassátok be, mert Deg fanról össz. négyről tudok magamat is beleértve, és közűlük ketten voltak a bulin magamat is beleértve ^^". Malice fant is ismerek kb. hatot, de ők is, mint Deg fan ismerőseim is, sokminden mást is szeretenek, sokmindent még jobban is ezeknél. Szóval nem tudom, hogy kinek ez a két banda egyenlő a visual-keivel errefelé. Külföldön el tudom képzelni, hogy vannak ilyen elvetemültek mondjuk ^^". Azt hiszem rendesen kapnának tőlem egy fejmosást!!!! Szóval csak vezessetek elém olyan embereket! :twisted:
Számot kérni meg úúúúúúúúútálok buliban, ezért előtte kérek, és ha nagyon nem jön semmi, akkor talán egyszer felmegyek kérni. Most kétszer voltam, de a Child prey-el meg lettem bízva, hogy kérjem, mert szegény Petra kint pihizett ^^". És már azért se mondhatom, hogy bizonyos dolgokra nem táncolok, mert nem szeretem, mivel nekem eddig minden tetszett, amit megismertem. Csak kéne folytatódnia az ismerkedésnek.....
Táncolni én elképesztő sokat tudok, és ha egy kedvencem megy, azt nem bírom ki, és el is felejtem, hogy fáradt vagyok. Viszont amit nem ismerek, azt a ruhatárból hallgatom pihizés és beszélgetés mellett. De utánnakeresni semminek nem szoktam, mert vad zenegyűjtésemnél majd belebotlok valahol ^^".
És Mira-channal mélységesen egyet értek, hogy most lássuk tisztán a helyzetet. Végül hány ember volt ott, akik szeretik Gacktot? A túlnyomó többség. Most lehet őt nagyon nem szeretni, meg mondani, hogy hogy lehet ilyet adni visual buliban, meghogy más együttesek mennyivel jobbak, és azok meg nem voltak, stb. De ezzel semmire nem megy az ember. Ez egy buli, ahol a többség szereti Gacktot, így logikus, hogy több a Gackt dal. Ezzel semmi gond nincs szerintem. És én egyátalán nem vagyok Gackt fan. Meghallgatni meghallgatom, a három kedvenc dalomra tőle táncolok is, de ennyi. És egyátalán nem tűnt soknak a Gackt ilyen szempontból. A Malice sok volt, mert rájuk nincs nagy közönség, őket se szeretik errefelé annyira sokan szerintem (vagy csak én tudok kb. 6 emberről....). Viszont őket már a goth közönség is ismeri és szereti valamennyire. Dehát ezért a DJket kell dorgálni, mert Malicet abban a buliban senki nem kért, szóval maguktól játszottak olyan sokat.
Viszont közönségkedvenceket ismervén inkább több Laruku kellett volna, meg az X-Japant már nem is említem. És azt is megértem, hogy nagyon tehetséges visual bandáktól meg nem voltak dalok, pedig kellett volna. Ez szép gomdolat és támogatnám is, de kellő kedvelői tábor mellett ott is mindenki az olyan dalokra veszi ki a csevegéspihenőt. Főleg, ha olyan mint én, és nem igen tud minden nap találkozni a barátaival, hanem sokszor egy hónapban egyszer, mert nem Pesten tanul, se ne adj Isten ott sem lakik (pont mint én meg Petra ^^").
Amit meg abszolult nem értettem, hogy miért volt olyan sok Deg, azon kívül, hogy borzalmas mód örültem neki (el se tudjátok képzelni mennyire ^^" -> fangirl desu :oops: .......). De belegondolva, hogy Deg kedvelő a buliban kettő volt össz. vissz...... Na jó, a death metálos emberkék is nagyon élvezték a mostanság kiadott két dalukat. De ha ennyire bántja az embereket a sok Deg dal, akkor könyörgök, inkább ne adjatok!!!!! Már így is utálják őket eléggé, nem kell, hogy még emiatt is ^^". Meg két embernek ennyit zenélni igazságtalan nagyon, hiába örültem neki annyira és tomboltam szívecske alakú szemekkel. (Azt a jelenetet megnéztem volna azért, mikor ott tomboltunk ketten TtB/MtT-ra, és Neko megkérdezte Mufurctól, hogy: Van aki ezt szereti? Mufurc meg depisen ránk mutatott. Gondolom kb. Így történt, Petra mesélte másnap. Olyan jót nevettem rajta ^^"!) Mondjuk tudtommal itt is nagy mértékű DJ hiba van, mert mindhárom DJnek ugye le kellett adni a szíve csücske Deg számot (Case-chan-Mask, Susy-chan-Raison d'etre, D4m4g3-Obscure). Aztán volt egy az én kedvemért (Tsumi to batsu/mitsu to tsuba), meg egy Petra kedvéért (Child prey), meg egy a tomboló Toshiya fanatizmus kedvéért (Cage) ^^". Na jó, csak hülyéskedem! Szóval létszi ne lovagoljatok ezen! Ha annyira kibírhatalanul szörnyű volt mindenkinek, akkor igérem, hogy többé nem kérek semmi kedvenc Deg dalomat. Másokat nem akarok bántani a saját ízlésemmel, mert az idegbeteg Deg zene nem mindenki kenyere (kissé nehezen emészthető).

_________________
ImageImageImage


Last edited by tenshi on 2003 Oct 27 Mon, 1:27 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 27 Mon, 1:22 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
mufurc wrote:
Annak, hogy vkinek a Malice az elete nagy szerelme, elvileg nem azt kene jelentenie, hogy az illeto elvonul dumalni, mikor a dj mar nem Malice-t jatszik, es csak akkor jon vissza, ha ismet Malice megy

Az igazi probléma nem is igazán az, hogy valaki elvonul amikor nem éppen az ö kedvence van, hanem mikor folyamatosan reklamál, hogy miért nem az van.. @_@ (jó, ez most Malice-el nem volt, Gackt-al, meg X-el viszont nagyon durván.. o_o)

A Gackt témához meg: igen én valóban nem játszottam Gackt-ot annak ellenére, hogy tudtam, hogy rengeteg Gackt fan van ott.. viszont tudtam, hogy a többiek fognak játszani és mivel annyi minden rengeteg más van még rajta kívül is gondoltam én akkor inkább majd azokat... És ez nem önzés a részemröl, mert pl. ugye Siam Shade-et meg játszottam, pedig köztudottan nem a szivem csücskei, de tudtam, hogy tölük meg a többiek nem fognak játszani semmit, pedig öket is szeretik jópáran (most így az ottlevök közül 5 jut eszembe aki biztos). :drop2:
Ezenkívül mindenkinek aki odajött Gackt-ot kérni mondtam, hogy Malice-es Gacktot játszok szivesen, de az meg nem volt jó nekik... :shock:

mira wrote:
Tíz ember kedvéért három szám valóban ennyire kibírhatatlan mennyiség?

4 Gackt szám volt (mert az Oasis valamiért kétszer is.. o_o) plusz még 4 Malice/Gackt. Ez azért nem kevés annak aki nem szereti... :)

Viszont legközelebb hide/X ügyben mindenképpen jobban felkészülten megyek, mert az volóban kevés volt. :)

mufurc wrote:
nem azert, hogy leuljek egy asztalhoz es ott cseveresszek

No, különben MPCnek ez a nagy baja... hogy tánctér és a ücsörgös rész ennyire el van szeparálva. Sokszor volt olyan, hogy xy kért valamint és mikor pár számmal késöbb jött is az adott szám nem hallotta, mert a klub egy másik részében volt. Kint a hátsóbb asztalokig is csak egy massza hallatszik el a zenéböl, a benti részig meg pláne.
Ha az lenne, hogy csak felugrik az ember és ott van a táncinál akkor talán lelkesebbek lennének az emberek mint így, hogy át kell gyalogolni a fél klubbon... :?

mira wrote:
Úgy sem tudod megjegyezni, hogy hányadik szám is volt az az igencsak jó, és annak utólag utánakeresni a playlist-ben.

Oda is lehet jönni megkérdezni. En is azt szoktam én sok új zenekart ismertem meg így. :sweatdrop:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 27 Mon, 1:30 pm 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
^^" Ehhez hozzá kell tenni, hogy nem biztos, hogy a Gackt fan szereti a Malicet is. Azt hallottam, hogy Minako még csak nem is ismeri! Szóval most hiába adtok nekik olyat, amiben csak tudjátok, hogy Gackt énekel.... Mert ugye nem kell elmondani, hogy a Malice és Gackt szóló zenéje között van egy kis különbség ...... De Mira-chan szereti mindkettőt, úgyhogy ő tuti el volt látva. :D

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 29 Wed, 11:10 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
tenshi wrote:
^^" Ehhez hozzá kell tenni, hogy nem biztos, hogy a Gackt fan szereti a Malicet is.

Viszont aki nem szereti az nyolc számtól érthetö, hogy besokall.. ^^"
No, de legközlebb mindenképpen jobban vigyázok majd az arányokra.. és az biztos, hogy SOKKAL több Buck-Tick lesz mint most legutóljára... ^___^v


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 29 Wed, 11:36 am 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
:D Több Buck-Tick!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Igen! Igen! Igen! :D Ha én ezt Anyának elmesélem...... 8) Meg sok jó kis rockys Hide dal!!!!!!! :wink: Azt hiszem legközelebb Hide-t fogok kérni. :love3:

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 03 Mon, 11:35 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
No, gondolom mostanra minednki ovasta a hírek közt vagy hallota valahonnan (tölem.. :sweatdrop: ) hogy nov 22-én lesz a következö buli, csak ez most nem JRock buli lesz hanem úgy általában lesz minden ami japán és táncolható..
Requesteket, meg vagy lehet ide, vagy ha valaki hoz a buliba cuccot (audio!) CDn akkor az is jó, oszt' majd meglássuk mennyire fér bele a programba. :]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 04 Tue, 12:43 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Jan 01 Wed, 9:37 pm
Posts: 338
Case wrote:
No, gondolom mostanra minednki ovasta a hírek közt vagy hallota valahonnan (tölem.. :sweatdrop: ) hogy nov 22-én lesz a következö buli, csak ez most nem JRock buli lesz hanem úgy általában lesz minden ami japán és táncolható..


YAY! YAY! YAY! :multi:
Végre egy kicsit sokszínűbb műsor :drop2:
Részemről nagyon várom, és a legjobbakat remélem.
Kik lesznek a DJk? Vagy csak Case egyedül?

Case wrote:
Requesteket, meg vagy lehet ide, vagy ha valaki hoz a buliba cuccot (audio!) CDn akkor az is jó, oszt' majd meglássuk mennyire fér bele a programba. :]


izé... :sweatdrop: Gackt!

_________________
-Mana-

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----


Last edited by mana on 2003 Nov 04 Tue, 5:51 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 04 Tue, 4:50 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2002 Dec 26 Thu, 12:51 am
Posts: 369
mana wrote:
iz?... :sweatdrop: Gackt!

:roll: nem azt mondtad, hogy legyen sokszinubb? :D

SSh! Sads! Laruku! Plastic Tree! (ok egyebkent miert nem voltak eddig soha visual/jrokk-bulin? :( ) Brahman! Sophia! TMGE! LS! B'z! Bonnie Pink! Aiko-chan! JAM! SMG! (oket egyebkent meglepoen sokan ismerik/szeretik) Ooo, meg meg sok minden, ami nem jut most eszembe! ^^;;;; De legyen sok "rendes" JRock, mer' az a JRock-bulikon eddig vhogy nem sok volt. ^^;;;
________
MARYJANE


Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:11 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 04 Tue, 6:16 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Jan 01 Wed, 9:37 pm
Posts: 338
mufurc wrote:
mana wrote:
izé... :sweatdrop: Gackt!

:roll: nem azt mondtad, hogy legyen sokszinubb? :D


De. Gacktot külön ajánlottam Case figyelmébe, mert ő csak fenyegetés/zsarolás hatására hajlandó a zenéjét adni. :wink: És amíg nem tudni, rajta kívül ki lesz még DJ (ha lesz), addig fő a biztonság... Bár az Oasis lassan kötelező darabbá válik, tekintve, hogy eddig mintha mindig szerepelt volna a listán :mrgreen:
No és ha már itt tartunk: G L A Y ! Őket se mellőzzük!
Még töprengek, van-e egyéb előadó, akire külön fel kell hívni a figyelmet...

mufurc wrote:
De legyen sok "rendes" JRock, mer' az a JRock-bulikon eddig vhogy nem sok volt. ^^;;;


Node ezek "kötött stílusú" (LD50 partysorozat, nem?) bulik voltak, azaz a zenéknek illeszkedni kellett valamennyire egy megszokott stílushoz, ha jól vettem az adást. Most viszont nem erről van szó, sokkal bővebb menüből lehet választani, ezért is beszéltem sokszínűségről :smile2:

_________________
-Mana-

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 04 Tue, 6:20 pm 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: 2003 Sep 18 Thu, 5:05 pm
Posts: 281
mana wrote:
No és ha már itt tartunk: G L A Y ! Őket se mellőzzük!
Még töprengek, van-e egyéb előadó, akire külön fel kell hívni a figyelmet...

Helyes! GLAY! És egy kis Penicillin is!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 04 Tue, 6:48 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2002 Dec 26 Thu, 12:51 am
Posts: 369
mana wrote:
mufurc wrote:
De legyen sok "rendes" JRock, mer' az a JRock-bulikon eddig vhogy nem sok volt. ^^;;;


Node ezek "kötött stílusú" (LD50 partysorozat, nem?) bulik voltak, azaz a zenéknek illeszkedni kellett valamennyire egy megszokott stílushoz, ha jól vettem az adást.

Hat, elvileg JRock & visual bulik voltak, gyakorlatilag 98%-ban csak visual (zenere marmint)... ^^;;; amivel elvileg nincs baj, csak kimaradtak a "rockos" JRock-dolgok. ...e'ted, na.

Meg sztem most azert is jo lenne a rockos dolgokra koncentralni, mert a vendegek jo resze azt jobban szereti (legalabbis akikrol tudom, hogy jonnek).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 04 Tue, 10:12 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
mana wrote:
Végre egy kicsit sokszínûbb mûsor :drop2:

bizony, bizony, most lesz minden Ayumi-tól kezdve Merzbow-ig. :mrgreen:

mana wrote:
Kik lesznek a DJk? Vagy csak Case egyedül?

Most csak én, mert a nem-JRock dolgokból nem igazán vannak másnak olyan készletei amik kellenek ide.. :drop2: De majd lesz sima JRock party is valamikor, csak egyenlöre még nem tudni mikor.. a legközelebbi szabad dátum dec. 26 lett volna, de akkor én nem érnék rá, me' megin' turista invázió lesz, meg különben mások meg gondolom rokonlátogatással, meg hasonló csacskaságokkal vannak elfoglalva akkor.. tehát talán január? De ez mindig inkább múlik d4m4g3-en, meg a többieken akik szervezik a péntekeket MPCben. :smile1:

mana wrote:
izé... :sweatdrop: Gackt!

Blehh, lesz Gackt. :beee: Volt Salgoban is ugye.. ^^ MPCben csak azért nem szoktam játszani, mert a többiek úgyis adnak töle éppen eleget.. o_o

mufurc wrote:
SSh! Sads! Laruku! Plastic Tree! (ok egyebkent miert nem voltak eddig soha visual/jrokk-bulin? :( ) Brahman! Sophia! TMGE! LS! B'z! Bonnie Pink! Aiko-chan! JAM! SMG! (oket egyebkent meglepoen sokan ismerik/szeretik) Ooo, meg meg sok minden, ami nem jut most eszembe! ^^;;;; De legyen sok "rendes" JRock, mer' az a JRock-bulikon eddig vhogy nem sok volt. ^^;;;

Jaja, most a nem-visual rock dolgok is lesznek. ^^ TMGE, meg Sads az biztos, valamint Yellow Monkey is, me' öket nem ismeri senki, pedig iszonyú jók, meg ugye nemkicsit voltak népszerüek és télleg nagyon megérdemlik a figyelmet.. ^^ A többit majd meglássuk, de a fentiek nagy része szintén be van tervezve. ^^ Plastic Tree meg.. no igen, róluk valahogy mindig megfeledkezik mindenki, vszinüleg azért mert zeneileg annyira kilógnak a többiek közül, nomeg bármennyire is jó a zenéjük, az kétségtelen, hogy nem igazán táncolható.. ^^

StabWest wrote:
mana wrote:
No és ha már itt tartunk: G L A Y ! Õket se mellõzzük!
Még töprengek, van-e egyéb elõadó, akire külön fel kell hívni a figyelmet...

Helyes! GLAY! És egy kis Penicillin is!

Blehh, jól van, jól van.. majd megnézzük mit tehetünk az ügy érdekében! o_o!

mana wrote:
mufurc wrote:
Node ezek "kötött stílusú" (LD50 partysorozat, nem?) bulik voltak, azaz a zenéknek illeszkedni kellett valamennyire egy megszokott stílushoz, ha jól vettem az adást.

Hat, elvileg JRock & visual bulik voltak, gyakorlatilag 98%-ban csak visual (zenere marmint)... ^^;;; amivel elvileg nincs baj, csak kimaradtak a "rockos" JRock-dolgok. ...e'ted, na.

Meg sztem most azert is jo lenne a rockos dolgokra koncentralni, mert a vendegek jo resze azt jobban szereti (legalabbis akikrol tudom, hogy jonnek).

Umm. de most te hogy érted a JRockot? ^^? Mint Buck-Tick, Laruku, SSh, megsatöbbi, amik azért kötödnek a visual szintérhez, vagy olyanokra gondolsz mint TMGE, Blankey Jet City, Yellow Monkey, (vagy akár Shena Ringo ^^!) akik ugye szintén nagyon is rock-zenekarok, de a visualhoz nincs közük.. :?:
Me' az elöbbiek közül azért volt mindig cucc, míg utóbbiak valóban kimaradtak, mert egyszerüen kilógtak volna zeneileg. Most lesz mindkét fajtából, me' most belefér minden... ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 20 Thu, 8:56 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
Egy kis változás van animeconos programmal kapcsolatban.. :|
Mivel mufurc lebetegedett, ezért kénytelen lesz kihagyni a con-t, így azt a bizonyos JRock elöadást is én fogom majd (valahogy :shock: ) megtartani.. A vasárnapi szintén mufurc-féle shoujo-manga elöadás meg amennyire tudom elmarad, mert nem nagyon hiszem, hogy átvállalná más.
Hogy mi lesz így abból a JRock elöadásból... :dead:
A partyval kapcsolatban semmi változás nincs (kivéve, hogy mufi nem lesz jelen :cry2: ) minden megy a tervek szerint. Jöjjön mindenki, meg hozzatok sok embert :sweatdrop:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 20 Thu, 10:08 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Sep 18 Thu, 2:34 am
Posts: 412
Location: Busan, Dél-Korea
Haha, Case-kun, sebaj, úgyis meghallgatjuk :D Frankó lesz :!: Mufurcnak pedig jobbulást. :wink:

_________________
♥*♥*東*方*神*起*♥*♥


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 21 Fri, 12:10 am 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
:roll: Zene mindegy, csak lehessen rá tombolni ^^". (Mondjuk ismeretlenre én nem merek :? , de mit van tenni, majd csak hallgatom esetleg - csak nem legyek én is depressziós tőle :D .) Olyat nem lehet adni, ami nem táncolható, hiába is érdemelné meg. Ez egy buli lesz vagy mi, és nem tisztelgés. Tudom, hogy igazságtalan, de most mit lehet tenni? A közönséget mindig ki kell szolgálni.
Nah, akkor viszem az audió készletem, és majd Case-chan átnézheti, hogy tudok e vele segíteni ^^". Feltéve ha elfogad segítséget ilyen magamfajta kétes kinézetű sárga hajú alakoktól :lol: . Ha meg elfogadja, akkor igyekszem nem kihasználni hatalmam :twisted:....
:shock: :| :cry: Nem lesz Mufurc...... Jobbulást nékie!!!!!!! Majd gondolunk rá sokat :wink: ! Végül mi mást tehetnénk.... :(

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group