Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2024 Mar 28 Thu, 5:19 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 716  Next
Author Message
PostPosted: 2003 Oct 18 Sat, 4:19 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
Az eddigi JRock bulikból kinek melyik jött be legjobban és melyik mitől volt jobb vagy rosszabb mint a többi...? Nomeg mit és hogyan kellene esetleg változtatni, hogy még jobb lehessen a következő ilyen esemény?


Last edited by Case on 2012 Jul 12 Thu, 10:32 pm, edited 12 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 18 Sat, 6:17 pm 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
Hát amin változtatni jó lenne, azzal próbálkozunk ^^". Az kellene, hogy az emberkék ne csak a saját 3 esetleg 4 kedvenc bandájukra szeressenek táncolni pl. Hála Istennek ezt a mostani buliban nem volt észrevehető, de még mindig voltak emberkék, akik csak bizonyos együttesektől hallgattak volna zenét egész éjszaka. De magamba süllyedve..... én se voltam jobb, de én kértem előtte egy egész listát :drop2: . Szóval pozitív lenne, ha az emberkék többmindent ismernének/szeretnének. Én személy szerint törekszem erre, de gondolom nem egyedül. És az még fontos, hogy a DJ-k nem igen próbáljanak buliban művelni embereket csak csupán pár dal erejéig. Sajnos nem mindenki vevő az ilyesmire, és nem táncol arra, amit nem ismer. Sőt! Meg se hallgatja! Szóval az ilyen kissé kilátástalam.... Kivéve ha valaki kedvenc együttesétől a legújabb dalt adják le, amit még nem hallott ugye :twisted: . Na ez gonosz volt! Végül az én kedvenceimből is sokan már nincsenek ugye :cry: , de örülök azoknak, akik még tartják a frontot.
Ami nem az én véleményem, hanem a DJ Disznósajt Susy-chan mondta: Az lenne az igazi, ha mindenki jól beöltözne meg sminkelne és habzószájú fangirl módjára viselkedne sokféle zenére (de ugye nem gond, ha a kedvenceire jobban :D ). Ez szerintem se lenne rossz, de sajna ha nem akarják az emberkék, akkor nincs mit tenni. Én ilyen téren egész gátlástalan tudok lenni, ezért kaptam is a megjegyzéseket, hogy: Borzalmasan ordibáltál! Dehát nem érdekel!!!! Fangirl desu! :D A kinézettel meg a sok kellék beszerzése igen nehezíti a dolgokat, de nem megoldhatatlan, csupán ugye ehhez is még nagyobb gátlástalanság kellene. :sweatdrop:
Egyébként a legjobb bulik a j-rock bulik!!!!!!!! Az utóbbi party életem legjobb bulija volt eddig, de ugye még lesz több (remélem minél hamarabb :!: ).... A második buli nem volt jó csak, de az meg ugye az akadozó CDk és hasonlók miatt volt. Szóval egészében mondva semmi baj a j-rock bulikkal :D , hanem rulez!!!!!!!!! Az egyetlen baj velük, hogy túl ritkán vannak :wink: !

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 18 Sat, 10:04 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Jan 01 Wed, 9:37 pm
Posts: 338
Legjobb buli: az EoD koncert, egyértelműen 8)

Egyébként viszont ez a legutóbbi a nyerő. A legelső partyn sajnos nem voltam, az ez előttinél nagyon betett a lejátszó halála.
Összességében az októberi buli tetszett, persze volt, amikor csak ücsörögtem hátul. Olyan úgysincs, hogy mindenkinek minden szám tetszik. A jrockon/visual kein belül is hatalmas stílusbeli eltérések vannak, a közönségnek is különböző az ízlése. Az persze nagyon jó, ha a közönségkedvence dalokat adjátok, de ezekből nincs annyi, hogy kitegyen egy teljes műsort :smile2: Azt javaslom, hogy ezeken kívül a táncolható számokra kéne koncentrálni. Mondjuk az már kiderült, hogy Case és az én véleményem eltér abban, hogy mire lehet táncolni és mire nem... :drop2:

_________________
-Mana-

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 20 Mon, 6:09 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Sep 18 Thu, 2:34 am
Posts: 412
Location: Busan, Dél-Korea
Nekem eddig ez a mostani buli tetszett a legjobban, illetve a legelső, mivel az meg az újdonság erejével hatott. A zenei felhozatal számomra tökéletes, ha ennél több zene lenne, amire táncolni tudok, azt már nem bírnám szusszal. Szóval ez így pont jó :wink: Csak tényleg kár, hogy olyan ritkán van. Két-három hetente azért el bírnám viselni :bday:

_________________
♥*♥*東*方*神*起*♥*♥


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 23 Thu, 6:01 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
mira wrote:
Nekem eddig ez a mostani buli tetszett a legjobban, illetve a legelsõ, mivel az meg az újdonság erejével hatott.

Jaja, az elsön az volt a jó nagyon, hogy mindenki tele volt lelkesedéssel és mindegy, hogy éppen valami közkedvenc szólt mint Laruku, vagy Luna Sea, vagy éppen valami ismeretlen cucc, mint Metronome vagy Noir fleurir mindenre ugyanúgy ment a tánci.. :mrgreen:
Meg mondjuk még a salgótarjáni dolog is jó lett volna, ha nem szabotálták volna el a körülmények majdnem, mert ott is tele volt mindenki lelkesedéssel.. ^^
Namajdlegközelebb! 8)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 24 Fri, 6:33 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2002 Dec 26 Thu, 12:51 am
Posts: 369
Nyahh, vegre idaig is eljutottam... sz'aaaal, nekem akkoris az elso tetszett a legjobban. ^^;;; a masodiknal ugye ott volt a hangprobi, a mostaninal meg... uh, sz'al ja, ez is jo volt, de az a Malice/Gackt/Deg szett nekem nem kifejezetten jott be (mindenki altal ismert okokbol ^^;; ), es a hangulatomnak se tett tul jot. (Nem aszondom, hogy ne legyen Malice/Gackt/Deg, csak ne ennyi, es ne igy egymason. o__O)

Ami a kozonseg passzivitasat illeti:
1) Na ja. Case masodik szettje alatt csak neztem, hogy hova tunt mindenki... Eleg rossz erzes volt, no meg ha a tobbseg nem lelkesedik, gyakran annak is elmegy a kedve a tancikalastol, akinek amugy meg lenne. Sz'al igen, nyitottsag, nyitottsag, ha valami nem a kedvencunktol van, attol meg megprobalhatjuk elvezni. ^^;;
2) Abban viszont egyetertek Manaval, hogy (MPC-style ide vagy oda) inkabb a tancolhatobb dolgokra kene koncentralni... marmint, most pl. csomo olyan szam ment, amiket en nagyon szivesen hallgatok, de tancolni nem tudok ra. Viszont az ilyen buliba az ember nem zenet hallgatni megy, hanem tancolni. Meg, a nepmuvelesnel is oda lehetne figyelni, hogy milyen stilusu az illeto zene, mennyire illik a tobbi szamhoz. Mondjuk, az most ugy kicsit feltunt, hogy a tancitanci-zuzda vhogy nem igazan volt egyensulyban (aztan lehet, hogy a M/G/D megzavarta kicsit a fejem :) ), erre tenyleg lehetne kicsit figyelni. Sz'al pl. ha egy-ket porgos, dallamos szam utan hirtelen jon 2-3 industrial zuzas, az nem mindenkinek jon be. ^^;;
3) azt azonban azert ne felejtsuk el, hogy az emberek jo resze azert nem tud 3-4 oran keresztul megallas nelkul tancikalni.... ^^;; es ha mar faradt, akkor nyilvan csak arra fog megmozdulni, amit imad. Tehat mondjuk szamomra (!) idealis esetben a dolog ugy menne, hogy megy a tancolhato (de ezen belul azert mindenfele stilusu) zene, aztan ha a nep nagyobb resze elfaradt, akkor kis idore pihi (akar ekkor is mehetne a "nem-tancolhato, de egyebkent jo" zene), aztan megint a tancitanci. (Persze ez csak az en velemenyem, masnak biztos mas lenne jo.)

Tovabba oke, hogy ez foleg visual est, de ettol meg imho be lehetne pakolni olyan dolgokat, amik nem "tipikus" visual dolgok, meg nem kozonsegkedvencek. Ertem ez alatt: a legutobbi bulin a Sophianak NAGYONNAGYON orultem. ^^;;; (KOFII~~ :heart: ) Meg a SSh-nak is (oke, hogy az csak "ajandek" volt, de akkoris).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 24 Fri, 9:54 pm 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
A Deg-ről mi tehetünk! 6 Dir en grey egy buliban nem volt fer a többiekkel, mert rajtunk kívül senki nem szereti errefelé a zenéjüket. Egy előadótól 3 dal lenne az egészséges. Sumimasen!!!!!!!!! :beee: :sweatdrop: :wink: Úgyse lesz ilyen többször! És egy igaz fan kap az alkalmon, hogy kihasználja, hogy befolyásolhatja a DJket :drop2: . Csodálkoztam, hogy hagyják magukat, de nem bántam meg semmit (nagyon jó volt!!!!!!!!!). /me pofátlan ^^" Malice Mizer meg azért volt olyan sok, mert adott Case-chan, amivel semmi baj nem volt. De figyelembe kell venni, hogy Susy-chan Malicet ismeri a legjobban, meg ismer pl.: Velvet edent is, de nem tekinti buliba valónak. Szóval ő többet játszott ilyesmikből. Nem is igen értettem, hogy miért lett DJ :? .... Nem igen széles a j-rock ismerete, és amit ismer se igen játsza, mert nem tarja odavalónak. És ami még baj: nem ismeri a többség nagy kedvenceit, és nem is tetszene neki (és ugye csak a mazohista játszik olyat, ami neki nem tetszik ^^"). Úgyhogy ő nagyszerű DJ gothic buliban, de visualban nemigen. Mondjuk én elképesztő jót buliztam a zenére, ami adott, de gondolni kell a többiekre is :D !
És amit nem mondtam multkor: Legyen több Hide (és főleg valami pattogósabb szám tőle)!!!!!! :love3: Meg Buck-Tick se volt elég. No meg hallottam, hogy több X-Japant is akart volna a nagyérdemű (legalább még egy lemehetett volna, én vittem). Meg a többi, ami a többiek szíve csücske. Az ízléseket lehet ismerni szerintem ^^". Így tudna mindenki valamire pihenni is, mert egyfolytában táncolni lehetetlen, ahogy már elhangzott.

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 25 Sat, 3:17 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
mufurc wrote:
Abban viszont egyetertek Manaval, hogy (MPC-style ide vagy oda) inkabb a tancolhatobb dolgokra kene koncentralni...

Ehhehh, táncolni lehet akármire, csak akarni kell.. :beee:

mufurc wrote:
Tovabba oke, hogy ez foleg visual est, de ettol meg imho be lehetne pakolni olyan dolgokat, amik nem "tipikus" visual dolgok, meg nem kozonsegkedvencek. Ertem ez alatt: a legutobbi bulin a Sophianak NAGYONNAGYON orultem. ^^;;; (KOFII~~ :heart: ) Meg a SSh-nak is (oke, hogy az csak "ajandek" volt, de akkoris).

Mé' most is volt Fumiya Tanaka minimal-techno az elején.. xDD Az teljesen kimeríti a nem-visual-nem-közönségkedven kategóriát.. :mrgreen:
Azt a bizonyos Sophia számot meg mindenképpen be akartam valahogy csempészni a programba, me' nagy-nagy szivemcsücske, de azért nem egy tánci-tánci darab az is igaz, azért ment még az elején.. de majd igyekszek máskoris valami hasonló kis meglepetésekkel elörukkolni.. ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 25 Sat, 3:29 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 2002 Dec 24 Tue, 12:42 pm
Posts: 20384
Location: 60091
tenshi wrote:
Meg a többi, ami a többiek szíve csücske. Az ízléseket lehet ismerni szerintem ^^". Így tudna mindenki valamire pihenni is, mert egyfolytában táncolni lehetetlen, ahogy már elhangzott.

Igen, igen, de nehéz úgy az élet, hogyha éppen x valakinek játszik az ember valamit, akkor y meg odajön, hogy miért ez megy, amit ö nem szeret és miért nem az amit ö akar és mikor a következö szám neki szól akkor x jön oda, hogy jaj-mi-ez-az-izé! :sweatdrop:

Susy meg szerintem nagyon jól helyt állt és a Gackt/Malice/Deg dolgokat leszámítva is játszott olyanokat amik alatt abszolút nem értettem, hogy miért vonult mindenki teljes passzivitásba.. (B-T, meg föleg Luna Sea..)
Egyébként igen, sajna most kevés lett a Buck-Tick.. :( Mondjuk sajnos öket sem ismerik sokan, tehát megint ugyanoda jutottunk volna.. ^^
X-Japan meg.. Nem jutott eszembe, hogy van nálad.. :roll: pedig ment volna, csak ami nálam volt az már ment mindkettö (Scars, X) és azért azokat mégegyszer mégsem akartam.. de majd legközelebb készülök jobban.. :smile2:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 25 Sat, 8:43 pm 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
^^" Szerintem is nagyon jól helyt állt a lányzó, csak megpróbáltam előző beírásomban a többiek szemszögéből látni az eseményeket. Épp, hogy ő Malicet adott sokat (lévén nagy rajongója a külsőjüknek meg pár daluknak), Gacktot meg az emberek kedvéért (szeretik sokan, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni). Csak Degért ne bátsátok, mert ő épp csak egyet adott, és csak az én kedvemért (kihasználtam kapcsolatunkat lévén a kis szívem csücske a hölgy ^.^). Bár gondolom a dal volt borzalmas hatású, mert a Child prey-t két emberen kívül szerintem vagy mindenki utálja, vagy utálná, ha ismerné. Nem fogom többet kérni, igérem, de egyszer ez is kellett! :D De hogy Luna sea-re se igen táncolt senki, na azon lehültem... Bár lehet, hogy akkor volt pihenő ^^".... Pedig azt hittem, hogy azt jobban szeretik a partypeople-ok :? ..... Én arra is tomboltam persze :D ! Oh, akkor ne nagyon kérjek Buck-Ticket sem :( . Azt hittem, valahogy az is ismertebb! Én nagyon :heart: !!!!!! Főleg a Taboo bulizósabb dalai nagyon passzoltak volna oda. De a Mona Lisa is kiemelkedően kedvenc (azok a rapbetétek, meg a gyönyörű dallam....). Én csápolnék arra is Anya helyett is ^^" (ha már Anyucikám Atsushi fangirl :D ). Pedig én terjesztem, ahol tudom, csak mostanság nincs kinek ^^". Most épp Merry-vel és Vidoll-al fertőzök embereket :D.
Ahogy meg leírtad: Na én ezért soha nem lennék DJ! Egyszerűen gyűlölnének az emberek, mert legyakok mindenkit, aki az agyamra megy azzal, hogy csak neki játszak zenét. Azt hiszem én se sírtam, hogy olyan Hide dalt adtál, amire én spec bulizni nem igen tudok. Kissé idegesített, hogy annyi ütős dala van, és pont olyan ment le, ami nekem nem az. De gondoltam: majd legközelebb, oda se neki! Addig is pihentem és hallgattam, mert azért jó dal az is nagyon (mi is lehet rossz, ami Hide :idol: ?)
X volt persze nálam: a tieiden kívül még WeekEnd, Celebration, Miscast, Sadistic desire, Drain, stb. A többi már nem annyira bulizós. Pedig kitettem , és még szép olvashatóan bele is írtam a címeket a tokokba. El kéne mennem ilyenkor DJ aszisztensnek ^^"! Ha valaki kér valamit, és Te azért nem adsz, mert nincs, akkor kérdezzen engem (ha nem épp tombolok), és ha van, akkor kikeresem, és le lesz adva :D .

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 25 Sat, 10:05 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Sep 18 Thu, 2:34 am
Posts: 412
Location: Busan, Dél-Korea
Nem értem, mi köze a MM-nek, Gackt-nak és a Deg-nek egymáshoz. Mindegyik fanservice, erre célzol?

_________________
♥*♥*東*方*神*起*♥*♥


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 26 Sun, 12:46 am 
Offline
official forum bOObie
official forum bOObie
User avatar

Joined: 2003 Jul 01 Tue, 2:01 am
Posts: 3335
Location: room 304.
Az lett megemlítve, hogy a buliban túlnyomórészt ezt a hármat játszottak. Nekem nem volt vele bajom, dehát én már csak én vagyok ^^". Ezért vannak együtt említve itt sok helyen: Malice/Gackt/Deg Én meg csak megpróbálom itt védeni a multkori bulit, mert nekem abszolult favorit volt. Dehát nem csak én vagyok, és ha vannak, akik nem szeretik e hámast, és buliban blokkolva van, akkor meg kell értenem, hogy én se örülnék a helyükben. Mert amit nem szeretek, arra nem táncolok, és meg se hallgatom szívesen. Bár nekem j-rockon belül még nem volt olyan ^^", csak olyan van, hogy nem ismerem, és én személy szerint arra nem táncolok. Ok: a j-rock zeneileg meglepő és fordulatokban gazdag. Én az ilyesmire nem tudok táncolni, ha nem tudom, hogy a dalban mi fog történni. Vagy megpróbálhatok, de hülyén érzem magam akármennyire jó zenéről is legyen szó.

_________________
ImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 26 Sun, 10:50 pm 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Sep 18 Thu, 2:34 am
Posts: 412
Location: Busan, Dél-Korea
Értem. Ez esetben nem árt, ha tudjátok, hogy egy Minako nevű hölgy, aki tudvalevően hatalmas Gackt-rajongó, körülbelül öt vagy hat embert hozott el a legutóbbi J-rock buliba. Ezen kívül ott volt Mariann is, továbbá az a lány, akinek ugyanolyan karkötöje volt, mint nekem, plusz Petra és én. Mi mind nagyon szeretjük Gackt-ot, és nagyon örültünk neki, hogy d4m4g3 és Susy játszott tőle számokat. Tíz ember kedvéért három szám valóban ennyire kibírhatatlan mennyiség? Lehet, hogyha nem rühellnétek ennyire G. zenéjét (tudom, persze, "nem rühellitek, csak közömbös"), akkor talán nem is fájna annyira, hogy játsszák.
Ha már így megkérditek, Luna Sea-ra személy szerint azért nem táncoltam, mert 1) fáradt voltam, 2) nem szeretem különösebben. Kagero-ról konkrétan tudom, hogy szereti, de rajta kívül szerintem nem sokan. Elnézést, ha tévedek.
Nem akarok jó tanácsokat osztogatni, de el kéne fogadni, hogy megy olyan zene is, ami nem épp a kedvencünk, és ezt az időt jól fel lehet használni arra, hogy pihizgessünk, mert öt órát valóban nem lehet végig ugrta-bugrálni. Ezt Case tudja a legjobban, aki ugye még fél percet sem ugrált MPC-ben :wink: Én is tudnám sorolni azokat a zenéket, amikre nem tudtam táncolni, mert nem különösebben szeretem őket, és mégsem teszem, mert biztos vagyok benne, hogy van olyan, aki azoknak a zenéknek is örült.
Ezen kívül szerintem nem kell feltétlenül mélyenszántó összefüggéseket keresni a játszott szám, és a táncolók mennyisége között. Nem az az egyetlen kritériuma a táncolásnak/nem táncolásnak, hogy szeretem vagy nem szeretem. Van amikor egy holt ismeretlen számra is táncolok, de előfordulhat, hogy egy jó beszélgetést még Malice Mizer kedvéért sem fogok félbeszakítani.
Legvégül pedig azt szeretném még elmondani, hogy ne várjátok mindenkitől el, hogy J-rock szakértő legyen. Igen, létezik olyan ember is, aki a J-rock szintérből két van három zenekart/énekest szeret (nem magamra célzok, de vannak sokan), és akkor mi van? Ők másban műveltebbek. Ha mindenki szakértő lenne, oda lenne tekintélyetek. :P End of Story.

_________________
♥*♥*東*方*神*起*♥*♥


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 27 Mon, 4:24 am 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2002 Dec 26 Thu, 12:51 am
Posts: 369
Aaahem....

1)
mira wrote:
Értem. Ez esetben nem árt, ha tudjátok, hogy egy Minako nevû hölgy, aki tudvalevõen hatalmas Gackt-rajongó, körülbelül öt vagy hat embert hozott el a legutóbbi J-rock buliba. Ezen kívül ott volt Mariann is, továbbá az a lány, akinek ugyanolyan karkötöje volt, mint nekem, plusz Petra és én. Mi mind nagyon szeretjük Gackt-ot, és nagyon örültünk neki, hogy d4m4g3 és Susy játszott tõle számokat. Tíz ember kedvéért három szám valóban ennyire kibírhatatlan mennyiség? Lehet, hogyha nem rühellnétek ennyire G. zenéjét (tudom, persze, "nem rühellitek, csak közömbös"), akkor talán nem is fájna annyira, hogy játsszák.

Egyreszt hagyjuk mar a "ki szereti/nem szereti Gacktot" dolgot, ti szeretitek, en (meg meg paran, de ugyis elegge kisebbsegben vagyunk :P ) meg nem szeretem, istenem, c'est la vie, en meg a SSh-ert vagyok oda, akiket errefele nem igazan birnak, tisztelet a kivetelnek. Masreszt Gackt nem csak szolo, a Malice-ban is enekelt tudvalevoleg; es asszem felesleges tagadni, hogy sokan csak azert szeretik a Malice-t (most nem feltetlenul az itthoni fanekrol beszelek, hanem altalanossagban), mert Gackt volt benne. (*shrug* A Larukut is sokan csak hyde miatt szeretik) Nah, mindegy, most nem ez a lenyeg, hanem az, hogy....

Ez elvileg JROCK/V-KEI buli. Nem Gackt-buli (MM-buli/Deg-buli). En is baromira orulnek, ha direkt az en (es mondjuk a 40 haverom, aki epp ott van) kedveert csak Larukut adnanak, mondjuk masfel oraig, megse varom el ezt a dj-ktol. Maj' ha egyszer vmikor a tavoli jovoben lesz Laruku-buli, majd akkor. De JRock/v-kei nem = MM/Gackt/Deg, es akarmekkora fanja is vki ezeknek az eloadoknak, igenis el kene fogadni, hogy nem mindenki van oda ertuk (mint ahogy pl. en is elfogadom, hogy a Larukuert sincs oda mindenki, hogy szegeny SSh-rol ne is beszeljunk >_>), es akarmilyen fontos/nepszeru eloadok, akkor sem a mufaj legfobb es egyeduli kepviseloi.

Arrol nem is beszelve, hogy mint az elejen emlitettem, nem azt akarom, hogy NE legyen M/G/D, hanem hogy ne ennyi (MM/Deg-tol jatszottak a legtobb szamot), hiszen annyi mas eloado is van (pl. a Kuroyume, akiktol eddig meg semmi nem volt, pedig igazan megerdemlik... hogy akkor az ilyen emmuree/Plastic Tree/SADS/esatobbi-akik-most-nem-jutnak-eszembe es egyebekrol ne is beszeljunk); es legfokeppen ne ennyire egyutt, hogy akik nem szeretik oket, azoknak se kelljen kihagyniuk ennyi idot.

(csak kis "onkentelen" reakcio erre a temara:
tenshi wrote:
Ahogy meg leírtad: Na én ezért soha nem lennék DJ! Egyszerûen gyûlölnének az emberek, mert legyakok mindenkit, aki az agyamra megy azzal, hogy csak neki játszak zenét.

Na PONTOSAN errol beszelek. :D tul sok request...)


2)
mira wrote:
Legvégül pedig azt szeretném még elmondani, hogy ne várjátok mindenkitõl el, hogy J-rock szakértõ legyen. Igen, létezik olyan ember is, aki a J-rock szintérbõl két van három zenekart/énekest szeret (nem magamra célzok, de vannak sokan), és akkor mi van? Õk másban mûveltebbek. Ha mindenki szakértõ lenne, oda lenne tekintélyetek. :P End of Story.

Senki nem varja el, hogy mindenki szakerto legyen (es en a magam reszerol nem vagyok "zenei fasiszta"), viszont a nyitottsag azert nem artana. Lehet, hogy van, aki csak egy-ket eloadot ismer/szeret, de ez elvileg nem kene, hogy akadaly legyen abban, hogy meghallgasson (es talan megszeressen) mas eloadokat is. Annak, hogy vkinek a Malice az elete nagy szerelme, elvileg nem azt kene jelentenie, hogy az illeto elvonul dumalni, mikor a dj mar nem Malice-t jatszik, es csak akkor jon vissza, ha ismet Malice megy. (ize, mielott vki megsertodik, ezzel most nem utalok senkire) Ahelyett, hogy mitt'omen, hallgatna, hogy "hm, ez nem is olyan rossz zene, vajon kiktol van?"


3) avagy, "de miert nincs tanc?"

Case wrote:
Ehhehh, táncolni lehet akármire, csak akarni kell.. :beee:

....ahogy a kov. bulin majd TE bebizonyitod.... :beee:

A masik meg, nemt'om miert nem lehet olyan dalokra tancolni (de legalabbis allni es utni a ritmust a labunkkal ^^; ) amiket nem ismer az ember... Oke, nem lehet ra egy elore kitalalt koreografiat eloadni, de aze' vmit mozogni lehet ra... Sz'al nemt'om, ez nekem nem hangzik jo "kifogasnak." ^^;; Egy dal azert altalaban vmennyire kiszamithato, es ha a hangulat is jo, siman lehet ra improvizalni. IMHO. OK, errol nyilvan nem tudok tul sokat, miutan az en vonaglasomat meg headbangelesemet nem nagyon lehet tancnak nevezni... ^^;;; de pl. multkor voltam egy bulin (oke, nem jrock volt), ahol olyan jo volt a hangulat, hogy tok ismeretlen zenekre is tancoltam ezerrel, sot, meg olyanokra is, amik egyebkent baromira nem birnak erdekelni. Sz'al ennyiben egyetertek Case-zel: akarni kell, nem nyavalyogni, hogy "de miert nincs tobb ez/az/amaz." (mas kerdes, hogy pl. en nem tudok zuzdara tancolni, max. headbangelni, de az egy ido utan faraszto es uncsi... >_>)

mira wrote:
Ha már így megkérditek, Luna Sea-ra személy szerint azért nem táncoltam, mert 1) fáradt voltam, 2) nem szeretem különösebben. Kagero-ról konkrétan tudom, hogy szereti, de rajta kívül szerintem nem sokan.

En a magam reszerol szeretem a LS-t, Susy setje alatt azert nem tancoltam ra, mert a M/G/D elegge elvette a kedvem (marmint, egyes szamok kedveert azert nem fogok ki-be rohangalni a tancparkettre).

Nah, de amugy addig oke, hogy ha vki nem szereti a zenet, akkor nem tancol ra... En a magam reszerol azt probalom mondani, hogy azzal van a gond, ha vki az ismeretlen vagy nem favorit (= nem MM/Gackt/Deg/whatever) zene hallatan lelecel, es vissza se jon amig a kedvence nem jon ujra. Vagyis, ez nyilvan nem egetrengeto tragedia, csak ugye igy romlik a hangulat. (En legalabbis egy ilyen buliba azert megyek, hogy bulizzak, nem azert, hogy leuljek egy asztalhoz es ott cseveresszek, es a kedvenceimre tancoljak. De persze ez csak en vagyok, mas val'szeg mashogy latja az dolgokat...)


4) (egyeb)

tenshi wrote:
Azt hiszem én se sírtam, hogy olyan Hide dalt adtál, amire én spec bulizni nem igen tudok.

Nekem az egyik kedvenc hide dalom. ^_^;;


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 27 Mon, 5:46 am 
Offline
Elite Member
User avatar

Joined: 2003 Sep 18 Thu, 2:34 am
Posts: 412
Location: Busan, Dél-Korea
Engem nyilván nagyon sokszor láthattál a DJ mellett somfordálni, és számot kérni. Soha egyet sem kértem még, és nem is fogok. Akkor sem kértem, mikor egyetlenegy kedvencemet sem adták le. Jó, ez végülis nem válasz, csak úgy mondom.
Ha ránéznél a playlist-re, rögtön meglátnád, hogy nem volt minden második, de még csak minden harmadik szám sem Gackt vagy malice mizer. Nagyon eltúlzod a dolgokat.
Én teljesen nyitott vagyok minden új zenére, és mindig letöltök számokat, ha a neten vagy fórumon belebotlok egy még általam ismeretlen előadóba. Csak nagyon keveset szeretek meg belőle. Úgy igazán.
A bulin való zenefelfedezésben azonban nem hiszek. Úgy sem tudod megjegyezni, hogy hányadik szám is volt az az igencsak jó, és annak utólag utánakeresni a playlist-ben.
Táncolni természetesen lehet olyanra is, amit nem ismersz, de ha már azokat sem igen bírom végig (én puhány), amiket szeretek, akkor a többire végképp nem fogok tudni, ne?
Beszélgetni szerintem ugyanolyan jó dolog, mint táncizni, van egy pár ember, akikkel j-rock party-n kívül nem sok helyen találkozom, velük ilyenkor kell megragadni az alkalmat. De bulizási szokásaink eltérőek, úgyhogy ezen nem fogunk összeveszni :P
Szerintem Siam Shade kettő is volt, nyilván mindkettőt a kedvedért adta le Case, szóval a helyedben nem panaszkodnék annyira :wink:
Laruku-val meg annyira nem vagy egyedül. Én akiket ismerek, mindenki szereti. Az öcsém már előbb ismerte, mint én. A szobatársam napi 20 órában hallgatja, csak azért nem 24-ben, mert néha aludni is kell. És én is nagyon szeretem. Hyde mondjuk nagyon nagyon nagy arc és tehetséges, ezt ell kell ismerni. De a többi 3 sem kevésbe :P

_________________
♥*♥*東*方*神*起*♥*♥


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group