Case wrote:
Mona wrote:
http://youtube.com/watch?v=dvxe0tDL9g8
megnézni vagy nincs több free- friendly-baracklé xD
REvil cuccokkal kapcsolatban nincs szukseg gyozkodesre, meg zsarolasra.. xD Koztudottan utalom a jatekokat es ez, meg a Parasite Eve a nagy kivetelek. nah, nezem is~
~~~
~~
~
hmmm.. há' fene tudja, engem nagyon nem gyozott meg. meg foleg ugysem tudnek vele jatszani. mivel ugye sose jatszom ilyen vackokkal ezert nem tudom olyan gyorsan kezelni a dolgokat mint kellene, ezrt rohangaszo zombik ellen eselyem sem lenne imho.
egyebkent meg nem volt rossz az a bizonys Dawn Of The Dead remake, de amiatt atkozom majd mindorokke, hogy divatba hozta a rohangaszos zombikat... =o=
parasite eve nekem sajna kimaradt.. meg az utolsó hagyományos Resi is a Code Veronica X (elő ps2-4es cím volt)
Amúgy most már tényleg esedékes lenne egyszer hogy körbevezesselek az ázsiai játékok világábvan... és nem abban a részében ahol megy a katona és lövi a szörnyet.. hanem a noise mester és dadaista kortárs japán művész Suda51 szürreális játékaiban vagy akár a Samurai champloo hip-hop dj ütemekre kihegyezett örületén .... vagy az Okamiban ahol az All-asian kultúrkör és mondavilág elevenedik meg ráadásul valódi kézzel festett japán festményekben materializálódva ...
vagy akár a mai horror játékok amik lassan nívosabbak mint a velük párhuzamosan futó ázsiai ilyesztegetős filmek (mert míg az előző egyre elvontabb, kultikusabb irányba - utóbbi mainstreamebb irányba megy)
nyilván nem órákon keresztüli kényszer tv bámulás de azért ezek a játékon felül is eszméletlen értékesek tudnak lenni .