Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 04 Wed, 5:32 pm 
Member

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy mit fog a Baby Vox csinálni, hogyha angolul kell nekik énekelni. Ha jól tudom nem valami jó az angol nyelvtudásuk. Viszont ha kiadnak amerikában egy nagylemezt, akkor gondolom elöbb-útobb fognak ott egy Live Concert Tour-t is csinálni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 4:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Korn, "I will help Seo Taiji enter America"

Korn's leader Jonathon Davis promised he would help Seo Taiji to enter the American music market.
Korn had in the past spotted Limp Bizkit and aided them to become the world wide star they are now.

On the 29th, straight after finishing their concert, the Korn leader requested to meet Seo Taiji and
the two talked until 5am in the morning at a bar in Kangnam.

Jonathon commented that "Im disappointed that I have to leave on the 30th. I'll give you my personal
number and to call once you get to America. I can't believe such a musician like Seo Taiji is in Korea.
I'm astonished that a person like Seo Taiji is in Asia. "

It is believed that now Seo Taiji has found that chance to become a world star like Limp Bizkit did.
The Korn leader showed his appreciation for Seo Taiji when he bought 3 copies of the new album while
he was shopping before the concert.

ezt a Seo Taiji-val kapcsolatos hírt eccerűen muszáj voltam betenni, mert már régóta szúrja a szemem. :eek2:
Főleg ez a sor , hogy a Korn tag így szól:
" El vagyok képedve, hogy egy ilyen ember mint Seo Taiji ÁZSIÁBAN van!".

egye fene, soundofjapan pont HUUUUU volnánk,
(aki már a fenntit is fogta, ne olvassa tovább^^") ÍME:

2004. jan. 29-febr.1 volt a Seo Taiji "Live Wire" Fesztiválja Koreában, >>2004. 1. 29 - 2. 1
Taiji nagy visszatérése az új szólólemezével. ahol fellépett a Korn is.
Még akkor ismerkedtek össze, amikor Taiji a 6. lemezét készítette egy amerikai stúdióban ( vagy újrafelvette a lemezt? re-recording? na minegy)

Quote:
Korn " Segíteni fogok Seo Taijinak belépni Amerikába"

Korn vezetője Jonathon Davis megígérte, hogy segíteni fog Seo Taijinak belépni amerika zenei piacára.

A Korn korábban a Limp Bizkit-et segítette, hogy világsztárrá váljanak, mint amilyenek most.
29.-én, rögtön a koncert befejezése után, a Korn vezetője megkérte Seo Taijit, hogy találkozzanak és így reggel 5-ig beszélgettek egy kangnam-i bárban.

Jonathon elmondta, hogy " Csalódott vagyok amiért már 30.-án indulnom kell. Megadom a saját számom, hogy hívj fel,
ha eccer Ameikába jössz. Nem hiszem el, hogy egy ilyen zenész van Koreában, mint Seo Taiji. Elképesztő, hogy
ilyen ember terem Ázsiában. "

Vélhetőleg, ezáltal Taijinak esélye van a világhírnévre, mint ahogy a Limp Bizkittel is történt.

A Korn leader kimutatta megbecsülését Taiji iránt, amikor vett 3-at az új albumából amikor shopingolt a koncert előtt.

uhh, még mindig borzalamas ez a cikk... :x

Image

Last edited by bylon on 2005 Jan 02 Sun, 8:46 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 6:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

NELL rockzenekarról infó

és pictures

emmeg Seo Taiji bus a képükkel ^^"

A KBS tvadó (?o_O)) 77. évfordulóján koncertet adott Taiji+ Se7en+Nell+Pia+Wheesung. A koncert végi közös Classroom Idea videója leszedhető
innen

(halál a direktlinkelőre? o_O")

frankón egycsapásra meglehet ismerni belőle Nell-t, Pia-t...és ott van Taiji :luuuvv: Jameg ez a koncert amiből ez a részlet van, arról is szólt, hogy 10 év után ismét egy jelentős műsort ( ezt a koncerett) közvetített a KBS Seo Taijiról/val/vel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 7:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mit lehet tudni Seo Taiji zenésztársairól? :) :?:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 8:04 pm 
Site Admin

bylon wrote:

öööö... azt, hogy hajlamosak furán kinézni...? :greengrin:
egyébként nem toom, a dobost gondolom amerikai kitéröje alkalmával találta, de a többiek?

(az a felirat a kép alsó sarkában meg gondolom 'taijifocus' akart lenni elözö életében... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 8:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
bylon wrote:

öööö... azt, hogy hajlamosak furán kinézni...? :greengrin:
egyébként nem toom, a dobost gondolom amerikai kitéröje alkalmával találta, de a többiek?

jaja, furák ^^"
a dobost én is úgy sejtem aaamerikában találta. ^^" Ő Heff, összefüggésben a Heffy End c. dallal? :artist: :sweatdrop:

서태지 (Vocal)
TOP (Guitar)
ROCK (Guitar)
상욱 (Bass)
Heff (Drum)

Image

Image
Case wrote:
(az a felirat a kép alsó sarkában meg gondolom 'taijifocus' akart lenni elözö életében... xD)

a kép valszeg hamisítvány! mint adibas meg ilyesmi... :stupid: *me baka*

Last edited by bylon on 2005 Jan 02 Sun, 8:48 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 8:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Image

orosz plakát
szabadítsátok ki taijit! ^^" hülye riporterek, nah.
orosz vacsora
:grim:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 8:47 pm 
Site Admin

pffff... ez a vacsis kép... ^^ a sok koooooomoooly üzletember közt a kis vigyorgó Taiji... :grin:

(az az orosz koncert meg megvan, ha neked esetleg nem lenne meg. o_o/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 02 Sun, 8:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
pffff... ez a vacsis kép... ^^ a sok koooooomoooly üzletember közt a kis vigyorgó Taiji... :grin:

jaja, és a terített asztal alatt egy elnyűtt katonai nadrág és sportcsuka! :laugh:

Case wrote:
(az az orosz koncert meg megvan, ha neked esetleg nem lenne meg. o_o/)

hiiiii! kösszziiii! nincsmeg! kéremszépen! ummm, majd meglássuk,
mikor talakozunk lekközelebb :drop2: . köszi!
*úgyis most amit tölt 2002-es ETP festet aztmondjahogy 101 óra múlva érne ide.
argh, de mindegy akkor mert lesz neki egy vadiúj vladivostokjaaaaa* ^^") argh a mytaiji.com egy katasztrófa. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 04 Tue, 5:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Image

Singer Seo Tae-ji posted a New Year message for his fans on his Web site. In his message he wrote, "I hope everybody of you is doing fine. I am working hard on my new album, and I have felt very inspired these days. Last year was a happy and fruitful year for us, and I hope we see the year 2005 in with dignity". Then, Seo wrote his ten New Year wishes. In his first wish, he prayed that all his fans, his parents and relatives and all members of the Seo Tae Ji Company spend the year 2005 in health and happiness. That wish was followed by the wish that Korea becomes 30 centimeters closer to conquering space, that the world lives in peace, and that everybody finds the meaning of love and becomes happier. The list of Seo wishes was concluded with such bizarre wishes as Kidnapping the docile girl RC(a radio-controlled car), blocking a “goody?(an obstacle that snatches away rising inspirations), and growing 20 centimeters taller.
Currently, Seo is recording his eighth album in Japan.

credit. rki
solid07

Seo Taiji kinyilvánította 10 újévi kivánságát a websiteján! Minden szépet kívánt! Magamra is veszem! ^__^
Valamint pár bizarr kívánsága is van:
Quote:
Kidnapping the docile girl RC

:shock: mevan?

Éééés készíti a 8. albumot! ^.^ Amúgy kiadott nemrég decemberben egy LIVE cuccot is! ^^ Seo Taiji Live Tour Zero 04 a neve, és 2 cd-s. aaaah.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 04 Tue, 5:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

NELL hivatalos oldala
PIA hivatalos oldala

végre megtaláltam őket....pedig csak Seo Taiji hivatalos oldalára kellett volna mennem először, s ott rögtön ráleleni az első oldalon. a Google használhatataln ilyen téren!

a Pia egyértelműen a keményebb rock zene, a Nellhez képest! A Classroom ideás videón is a Pia énekesének üvöltései miatt kezdtem el keresgélni, hogy kik is voltak ott Seo Taiji mellett akkor a színpadon.... A Pia koreai nu metál, amolyan amerikánus hangzás...de ezt most nem pejratív jelzőként használom, na! ^^"

PIA:
ImageImage

Bárcsak rájönnék mi kell ahhoz a fennti oldalak amúgy gazdag videó szekcióját normális nézhessem és ne akadozva. Valszeg egy gyorsabb másabb internetkapcsolat, nem kábel. :bangdesk: na mindegy, úgyis olvasnom kéne, nem nézelődni. :oops:

Last edited by bylon on 2005 Jan 04 Tue, 7:43 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 04 Tue, 6:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bylon wrote:
NELL hivatalos oldala

Bárcsak rájönnék mi kell ahhoz a fennti oldalak amúgy gazdag videó szekcióját normális nézhessem és ne akadozva.

le le le le le lehet tölteni őket!!!!!!! amíg írogattam le jött a Nell Stay PV-je ( ez a 2-es music videó az oldalon, ha vki megtekintené :love3: ) ! és aaanyira jóóóó! Popos rockzene, kawaiii énekes, és hozzá az a bizarr látvány adalék, ami miatt úgy szeressük őket, a japán/koreai zenét!!!!!! behalok!!!!

Image

Last edited by bylon on 2005 Jan 04 Tue, 7:28 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 04 Tue, 6:31 pm 
VIP Member

bylon wrote:
ezt a Seo Taiji-val kapcsolatos hírt eccerűen muszáj voltam betenni, mert már régóta szúrja a szemem. :eek2:
Főleg ez a sor , hogy a Korn tag így szól:
" El vagyok képedve, hogy egy ilyen ember mint Seo Taiji ÁZSIÁBAN van!".

nos, bármennyire is szeretem a KoRn-t azért ez fura egy kijelentés volt tényleg ... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 04 Tue, 8:47 pm 
Site Admin

Seo Taiji wrote:
growing 20 centimeters taller.

meehehhh... :grin:
silly :beee:
nyahh, kivancsi vagyok arra az ujlemezre eppen mit fog kitalalni, me' a legutobbi nekem annyira nagyon nem jott be mint az azelotti 2. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 05 Wed, 2:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Seo Taiji wrote:
growing 20 centimeters taller.

meehehhh... :grin:
silly :beee:
nyahh, kivancsi vagyok arra az ujlemezre eppen mit fog kitalalni, me' a legutobbi nekem annyira nagyon nem jott be mint az azelotti 2. o_O

:bluegrin: először én is elhúztam a számat a Live Wire daltól, egy Ultramania után ( ezeket hallottam először), de aztán megszerettem a 7. albumot ^^

kedvencek~linkek wrote:
http://www.taijimania.org/ koreaiul
http://www.taijimania.org/english ( sajnos nem frissül 2002 óta, asszem, de van fenn interjú, ez-az.

http://hk.geocities.com/taiji_plus/ ez már egy sookkal frissebb oldal! innen szedem a híereket! biztos a taijimania.org-ot fordítgatják! ^.^

http://www2h.biglobe.ne.jp/~taiji/ japán, ugye ^^"

azért gyűjtöttem ki őket ide, mert lekapcsolnak a netről, és mentem , ami menthető! itt megtalálom a linkjeimet bármelyik könyvtárból, hogy ne vesszem el a fonalat teljesen~ Várom ám kedves hozzászólásaikat a Nell, Taiji témákhoz, főleg! ^^
imént néztem meg mégegy Nell videót, tökjó babák is vannak benne ( lásd Képek topic). Meg nagyon láccik a klipen, hogy a taijicompany keze is bene van. ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour