Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:21 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 May 15 Tue, 12:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Nanami wrote:
Ha már így szóba jött a Dead or Alive... leszedtema z első két részt, a Birds valami 5 óra alatt lejött pár hónapja, ellenben az első rész fél év után sikeresen letöltődött múlt héten. Aztán kiderült, hogy spanyol felriat van hozzá!! Na mondom jóvan, ennél már csak az lenne viccesebb, ha oalsz jött volna le amit ráadásul még tanulok is mégis csaka zt tudom elmondani hogy ki vagyok hol lakok hány éves vagyok illetve hogy olvasok. Nagy nehezen megtaláltam az angol feliratát (kétszer egy másik filmhez való felriatot szedtem le.. Ciao, Io sono Lúzer ragazza), de az első húsz percnél meguntam mert nem történt semmi érdekfeszítő... mindenesetre nekiesek mégegyszer, ahhoz túlságosan szeretem Miike filmjeit. Bár állítólag a második rész jobb.. na majd meglátom.

aaa... DOA fura. néha én is untam kicsit, de mindig amikor megállapítanád, hogy ez csak egy átlag yakuzamúvi, akkor történik valami amitöl elszáll az agyad (csirke-ember! csirke-ember! xD) és továbblendít a holtponton. aztán jön a befejezés és nem hiszed el amit látsz. xDD
(másodikrészt kéremcépen *o*)

na jó baszzus akkor ezt én is megnézem xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 15 Tue, 10:57 am 
oshare booty
oshare booty

doa 1 and 2...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 15 Tue, 1:25 pm 
Official HobbitGirl

Case wrote:
aaa... DOA fura. néha én is untam kicsit, de mindig amikor megállapítanád, hogy ez csak egy átlag yakuzamúvi, akkor történik valami amitöl elszáll az agyad (csirke-ember! csirke-ember! xD) és továbblendít a holtponton. aztán jön a befejezés és nem hiszed el amit látsz. xDD
(másodikrészt kéremcépen *o*)

...
csirkeember??? xD *otthon megnézi, ezt már elhatározta*
Ha addigra nem sikerül megszerezned akkor szívesen kiírom neked : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 15 Tue, 3:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

i'm a cyborg but that's ok szerű filmeket keresnék ha valaki tud akkor adjon ötleteket. Tualjdonképpen ez az "elgondolkodtató-romantikus-szürreália" stílus amiben én keresgélnék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 15 Tue, 10:00 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
i'm a cyborg but that's ok szerû filmeket keresnék ha valaki tud akkor adjon ötleteket. Tualjdonképpen ez az "elgondolkodtató-romantikus-szürreália" stílus amiben én keresgélnék.

Egyértelműen a Citizen Dog című filmet keresed. ^^ Ajánlom még a Last Life in the Universe-t is. (Na ez pl tipikusan a lassú filmek kedvelőinek ajánlott csak). Nem anniyra romantikus, de megletősen szürreális pl. a Save the Green Planet. (Ezt nemrég láttam és vagyok olyan perverz, hogy nagyon tetszett ) :beaten: Személyes kedvenc még a Tony Takitani is pl. (ez inkább romantikus-elgondolkodtató-dráma, de egyedi stílusban).

Hirtelen ezek ugrottak be. Azt hiszem az én ízlésemből ennyi elég is lesz egyszerre^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 16 Wed, 10:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Micsoda címek XDD Az a Save The Green Planet még tartalmában is jónak igérkezik. Rákeresünk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 19 Sat, 10:06 pm 
Forum Addict

Most néztem meg a Bittersweet Life-ot. Valahol azt írták "no one revenges like the Koreans", hát igen. Izgalmas, erőszakos, kevesebb humor.

Plot, színészek, stb a link alatt.

Mu-sung: Apologize, then nothing will happen. "I. Was. Wrong." Three little words. If you say those three words, nothing horrible will happen. "I. Was. Wrong." Just three words.
Sun-woo: Fuck. Off. Asshole.

Last edited by D on 2007 May 20 Sun, 11:59 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 20 Sun, 10:31 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://asianusenet.com ázsiai usenet szerver. Ajánlom. Nem torrent hanem max sávszéllel jön le bármi. Úgy vettem észre hogy ingyenes. van faq is hogy hogyan kell használni. Érdemes venni a fáradtságot hogy az ember elolvassa mert ha mondhatom ezt, ez az újgenerációs letöltés...

edit: newsleecher kliens kell hozzá.. torrent oldalakon meg lehet találni crack-kel együtt de az első 15 napban ingyenes szal a hivatalos oldalról is leszedhető... aztán majd előkaparom a crackelt exe-t és feltöltöm akinek kell.

***aki rájön hogy kell keresni az nzb fájlok közt az kívánhat egyet ;)***

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 20 Sun, 11:16 am 
oshare booty
oshare booty

hű köszi ennek én majd utána nézek.
hihi vicces h rögtön a trick the movie-val nyit nekem a honlap... két kedvenc színészem játszik benne :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 20 Sun, 9:08 pm 
oshare booty
oshare booty

elkezdtem nézni a doa múvit de be kell vallanom h feladtam.. (>_>)" tarantinót sem szeretem szal emiatt tartottam is mikétől amikor olvastam h a japó tari.. de pf... az első 45 perc amit eddig láttam finoman szólva is unalmas és eseménytelen
(^.^);;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 20 Sun, 10:21 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:

Hű, ezt a linket nagyon köszi, örök hálám!!! :D DoA-t nem seedelik éppen mondjuk :beaten: , de holnap nekiállok viszont innen leszedni a The Great Yokai War-t (Miike fantasy-film gyerkőcöknek? ezt látnom kell! XD), a Gozu-t (Miike, persze XDDD) meg a Kikujiro-t (jessz!! végre megtaláltam angol felirattal!!! ^O^). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 21 Mon, 9:42 am 
Site Admin

pszabi wrote:
elkezdtem nézni a doa múvit de be kell vallanom h feladtam.. (>_>)" tarantinót sem szeretem szal emiatt tartottam is mikétõl amikor olvastam h a japó tari.. de pf... az elsõ 45 perc amit eddig láttam finoman szólva is unalmas és eseménytelen
(^.^);;

blahh, aki ilyeneket mond, hogy ö (vagy barki mas) az azsiai tarantino, annak traktorral kellene az arcára hajtani. könyörgöm, QT mindent ázsiából nyúlt szinte (többek közt pont 1-2 Miike filmböl), tehát wtf. o_O egyébként DOA-t mint mondottam pont, hogy az utolsó 5 perc miatt érdemes megnézni. egyébként egy közepes yakuzamuvi pár fura jelenettel, de a vége az... wrraarrgghh.. @_@"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 21 Mon, 10:32 am 
oshare booty
oshare booty

akkor odatekerek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 21 Mon, 10:57 am 
Site Admin

pszabi wrote:
akkor odatekerek :D

addig tekerj amig a tetön csevegnek. utána kezdödik az agynag a mezön az autókkal. :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 21 Mon, 3:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

I'm a cyborg but that's ok NTSC DVD,Taste of Tea,Bin-jip(3 irons),citizen dog,In.The.Mood.For.Love....

eddig ezek lettek meg. A többit keresem. Illetve drámák,romantikus filmek..illetve ilyen stílusú szürreáliák ajánlását lelkesen várom.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour