vadooc wrote:
Nem idézek senkitõl ki, akinek nem inge az ne vegye magára!!
Egyes embereket komolyan nem értek. Mindenki kialakíthatja a saját kicsi fejében hogy milyennek is kellene lennie egy koncertnek, hogy öltözzenek az emberek, hogy viselkedjenek, de ne várják el másoktól hogy ehhez az „idilli” világhoz igazodjanak! Könyörgöm: a ZENE LÉNYEGE pont az hogy mindent áthidal!! Egy csoportot összefog, hiszen mindenkiben az a közös hogy szereti az adott zenét. Lényegtelen hogy hogy néz ki, hogy öltözik, milyen a bõrszíne, pogózik e, csak a fejét rázza vagy éppen áll egyhelyben stb…
Ez egy koncert, nem munkahely ahol dresszkód van! Mindenkinek szíve joga úgy öltözni és olyan kiegészítõket felvenni amilyet akar, szeret és jól érzi magát benne. Szerintem pont ez az elõítéletesség égeti le a magyarokat, hogy csomó ember elvárja hogy a másik olyan legyen ahogy azt õ elképzeli… És szerintem pont azok a csajok voltak ultracikik akik a korlátnál álltak és a koncert kezdéséig mindenkit leszóltak és ok nélkül hörögtek össze vissza. Biztos ettõl érezték magukat nagyon trúúnak. De aki valamennyire is hallott már emberismereti elõadást vagy olvasott ilyen könyvet, esetleg suliban volt róla szó az pontosan tudja hogy az ilyen emberek miért viselkednek így! Nincs elég önbizalma/önelismerése és ezért másokat kell leszólni, hogy ezzel is erõsítse saját magát, hogy õ több és jobb mint a többiek! Folyton meg kell erõsítenie ezt, mert nincs megelégedve/megbékélve önmagával.
Ez mind szép, meg jó, de azt hiszem elvárható, hogy például nem megyek be hátizsákkal, mert az a körülöttem állókat is zavarja, és ha az illető ugrál, akkor is elég kényelmetlen. Nem várom el senkitől, hogy az én elképzeléseimhez igazodjon, viszont az szerintem elvárható, hogy a viselkedésével és hasonlókkal ne zavarja a körülötte állókat - teszem azt én is pogóztam, de mindig figyeltem arra, hogy olyanoknak ne menjek neki, aki nem akarja.
Más kérdés, hogy
"De aki valamennyire is hallott már emberismereti elõadást vagy olvasott ilyen könyvet, esetleg suliban volt róla szó az pontosan tudja hogy az ilyen emberek miért viselkednek így! Nincs elég önbizalma/önelismerése és ezért másokat kell leszólni, hogy ezzel is erõsítse saját magát, hogy õ több és jobb mint a többiek! Folyton meg kell erõsítenie ezt, mert nincs megelégedve/megbékélve önmagával. "
Akkor azzal, hogy te leszóltad őket, saját magadat erősítetted? Nem vagy megelégedve magaddal?