Sayu wrote:
Nekem nem volt bajom a pogózással.
Nekem sincs bajom. Voltam elég koncerten ahhoz, hogy tudjam, mi folyik az első sorokban, most is tisztában voltam vele, mi lesz, várható volt - pláne Dir en greyen. Tényleg azt tudom mondani, hogy aki erre nincs felkészülve, nem bírja, ne álljon be előre, és most ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom. Személy szerint engem abszolút nem zavart a zúzás, élveztem is a lökdösődést.
Amikor
Sayuval bejutottunk a koncertterembe a 7.-8. sorban állhattunk, de szerencsére sikerült néhány szám után már első sorba kerülni
Toshiya elé. Ez néhány Vip-snek talán kevésbé tetszett, de ez van. A Vip jegy tudtommal nem jogosít fel arra, hogy egész koncert alatt első sorban állj.
Ami számomra nagyon vicces volt, koncert közben az egyik Vip-s lány beszólt, hogy: „Maradj már nyugton, ez nem egy rockkoncert”. Akkor mégis mi, egy komolyzenei estély? Hát bocs, hogy nem fapofával, vigyázzállásban akarom végignézni...
Na mindegy, jó volt újra látni a tagokat, jól éreztem magam, ráadásul most a ventiknek hála nem volt olyan meleg, mint tavaly Versailles-on.
… és egy
Toshiya pengetővel is gazdagabb lettem. <3
Viszonylag sok olyan szám volt, amit nagyon szeretek, így a setlisttel sem volt különösebb gondom. Élveztem a koncertet az elejétől a végéig.
Örülök, hogy sok olyan ismerőssel találkoztam, akikkel régen, és legalább pár szót tudtam velük váltani. És külön kiemelném itt
Sayut és
Risát az újbóli
DZSIHÁD miatt. XD
És igen… a hosszú haj…
Akinek hosszú haja van, könyörgöm, kösse már össze, vagy kezdjen már vele valamit. Komolyan nem hiszem el, hogy valaki egy koncert erejéig nem bírja összekötni a haját. ._. Én is utálom, ha össze van fogva a hajam, nem hiszem, hogy nálam csumpibb feje lenne valakinek összefogott hajjal, de mégis képes voltam kezdeni vele valamit. Olyan gusztustalan, amikor a melegben ráragad a kezemre, a mellkasomra meg az arcomra más haja, és akaratlanul is meghúzom neki, és akkor még ő hisztizik. Heringeffektusban mégis miért hiszik azt egyesek, hogy a hajuk köré védőbuborék képződik? ._.
És ahogy Sayu írta, aki ismer szerintem tudja mekkora hajam van, és ha én képes voltam úgy megcsinálni, hogy az ne zavarjon engem se meg mást se, akkor más erre miért nem képes?