Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:06 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 01 Tue, 8:57 pm 
Member

Uh,ez azért így elég csúnyán lesz megoldva...
Nagyon meg lesz osztva a társaság.Mégha legtöbben ns-re is mennek így is érezhető lesz a hiány.Szegény Orochi meg énekelhet egy gyér közönségnek...
Másfelől meg valóban,ki tudja,hogy nem csak átverés-e :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 01 Tue, 9:04 pm 
Mumus

trees wrote:
Uh,ez azért így elég csúnyán lesz megoldva...
Nagyon meg lesz osztva a társaság.Mégha legtöbben ns-re is mennek így is érezhető lesz a hiány.Szegény Orochi meg énekelhet egy gyér közönségnek...
Másfelől meg valóban,ki tudja,hogy nem csak átverés-e :D

Hát nem átverés! Szegény Orochi nagyon sajnálom őket, de tényleg! De et van ekkora kaptunk időpontot ezt kell szeretni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 01 Tue, 9:36 pm 
Forum Addict

Max majd apuci elfuvarozza kedvenc csemetéjét a város másik felébe egy kis koncert utáni after partyra xD

edit: ez meg olcsó szó poén lenne, ink ne xd

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 02 Wed, 9:11 pm 
Member

Szeretnék számot kérni Groove-ra *-*
Kan Mi Yeon- paparazzi számát :D
Előre is köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 05 Sat, 2:05 am 
Elite Member

Manic wrote:
Max majd apuci elfuvarozza kedvenc csemetéjét a város másik felébe egy kis koncert utáni after partyra xD

40 perc bkv-val :roll:
Mi is úgy terezzük h először orochi, végzünk úgy 11 felé aztán át NSre
ha már eljönnek ide megnézzük mi fán teremnek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 05 Sat, 11:53 am 
Forum Addict

pixyfalse01 wrote:

Milyen busz jár ott? :D Csak mert kocsival akartam menni, de nem szívesen hagynám ott az autót xD
Nem tudom, mikor fog végett érni az Orochi, de gondolom este fele, akkor meg ne mászkáljanak már kislányok a városban (ha meg éjszakai jár, pláne ne) - szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 05 Sat, 1:17 pm 
Elite Member

Manic wrote:
pixyfalse01 wrote:

Milyen busz jár ott? :D Csak mert kocsival akartam menni, de nem szívesen hagynám ott az autót xD
Nem tudom, mikor fog végett érni az Orochi, de gondolom este fele, akkor meg ne mászkáljanak már kislányok a városban (ha meg éjszakai jár, pláne ne) - szerintem.

a Gyár felőli oldalra, a Soroksári útra átsétálunk felajánlkozó utcalányok közepette
I. ha 11ig vége akkor 23assal ami a boráros-ig megy, onnan 4-6os nyugati, nyugatitól pedig 109esel a Tímár utcáig.
II. ha 11 után. akkor egyszerűen csak 923as éjszakaival Tímár utcáig ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 06 Sun, 10:17 pm 
Member

Először is köszönet Ji-nek és Case-nek a tegnapi buliért!! :D nagyon vártam már Groove-t és a zenét illetően szerintem minden stimmelt. (Case 1000 köszönet azokért a számokért amiket kértem és le is játszottál :D de az nem tetszett mikor elmentem és előtte jól összetúrtad a hajam :Đ majdnem elestem annyira ráztad már szinte a fejemet )
Meglepődtem, hogy 1 után se akartak kiengedni a biztonsági őrök, csak úgy ha már nem mentem vissza. :?
Pedig szerintem nagyon jót tett volna néha egy kis "szellőztetés", ráadás aki dohányzik az kimehetett volna Diesel elé, így viszont csak bent tudtak cigizni és bentmaradt a füst is. Vagy csak engem zavart?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 06 Sun, 10:54 pm 
Member

Én is köszönöm a tegnapi bulit, eszméletlenül jó volt :D <3 köszönjük a jó számokat és a sok d'n'b-t :D jó sokat ugráltunk ;)
külön köszönet a Tonight-ért ami 2x is volt ^^
am lenne 2 kérdésem...
egy: láttuk bent barátnőmmel h ki van téve 2 "jelzés" h nem lehet dohányozni... ennek ellenére majdnem mindenki rágyújtott (tisztelet a kivételnek) és a cigifüst miatt- ami csak úgy "állt" a levegőben- 1x-2x köhögnöm kellett... :SSS
kettő: én úgy emlékszem h úgy lett volna ez az egész belépős dolog, meg a korhatáros, h a ki nem töltötte még be a 18-at azok karszalagot kapnak... ehelyett nyomdát kaptunk... :/ akk most h is volt ez??? :O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 06 Sun, 11:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sera wrote:
kettő: én úgy emlékszem h úgy lett volna ez az egész belépős dolog, meg a korhatáros, h a ki nem töltötte még be a 18-at azok karszalagot kapnak... ehelyett nyomdát kaptunk... :/ akk most h is volt ez??? :O

Más színű volt a pecsét. (én amúgy nem kaptam nyomdát, micsoda diszkrimináció. u.u)

Amúgy húúh, rég voltam bulin, pláne végig, eltáncolgattunk viccesen, as usual. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 07 Mon, 6:02 am 
Member

Nagyon joo volt ez a Groove, kellett már! :heart:

Jool éreztük magunkat, kb végig a tánctéren voltunk (mint mindig). ^^
Ji-nek pedig külön köszönet a Yoji számokért, nagyon feldobtad vele a kedvem. *.*

Szoval köszönet Ji-nek és Case-nek a buliért! x)
(S köszönet a Diesel dolgozóinak a sok segítséget nekem a végén!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 07 Mon, 6:17 am 
Member

Bebby wrote:
Meglepődtem, hogy 1 után se akartak kiengedni a biztonsági őrök, csak úgy ha már nem mentem vissza. :?

Én is meglepődtem, főleg, h azt mondták még mikor bementem, h majd 1 után ki lehet már járkálni...

Sera wrote:
láttuk bent barátnőmmel h ki van téve 2 "jelzés" h nem lehet dohányozni...

Én is láttam a ruhatár meg a bejárat tájékán ilyen jelzéseket. Meg is ijedtem. Bár az nyugtatott, h egy elég nagy mennyiségű cigiszagra léptem be. Meg aztán beljebb láttam is embereket dohányozni. Ugyh gondolom azokra a területekre volt csak igaz a jelzés, ahova ki volt téve, a tánctérnél meg a bárpultnál már nem (asszem láttam olyat is kitéve, h dohányzásra kijelölt terület).

Yu~ki wrote:
Más színű volt a pecsét.

Azért az ellenőrzés komoly volt. :D Csak rákérdeztek, h elmultál e már 18, személyit azonban már nem kértek volna... ugyh elég egyszerűen bemehettek kiskoruak is nagykoruként.
Bár szerintem felesleges is volt kicsit ez az egész, mert a bárpultnál egyszer nem kérték, h mutassak pecsétet (enyém nem látható helyen volt, főleg abban a fényben).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 07 Mon, 8:10 am 
Member

Igen, am énbennem is felötlött h lehet h csak azokon a területeken nem lehet dohányozni ahová ki volt téve...
És igen tényleg csak megkérdezték h elmúltál e 18 vagy sem aztán rádnyomták a pecsétet és mehettél... semmi igazolvány v valami (am már kezd kopni a pecsét... xD a karszalag jobb lett volna :D jó kis emlék lett volna... nah mind1)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 07 Mon, 9:59 am 
Site Admin

Amennyire tudom / emlékszem a teremben és a ruhatárnál tilos a dohányzás, a bár részben meg nem, de igazából nem figyeltem annyira. ^^ A 18+/18- dolog meg.. jah, végiggondoltuk és végül bélyegzõ lett, mert gyorsabb, egyszerübb, nem állandó pluszkiadás (többszáz karszalagnak azért eléggé húzós ára is van. o_O) és ugyanúgy be tudják azonosítani az embereket a bárpultnál (hogy ezt mennyire tették meg ténylegesen, azt már mi nem tudtuk ellenörizni sajna). Viszont lehet a csekkoláson a belépéskor még van mit fejleszteni... xD Mondjuk a többég szerintem bemondásra is az igazat, csakisaszintisztaigazat mondta. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 07 Mon, 10:32 am 
Newbie

Nagyon köszönöm a hétvégi bulit *-* Köszönöm az mblaq - stay -t, annyira boldog voltam tőle, csak sajnáltam, hogy pont buli előtt ment el a hangom, pedig általában végig énekelgetek mindent :/ Ettől eltekintve nagyon kellett már a Groove ^^ Még egyszer köszönök mindent!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour