LOTUS 320 kbps rip (credits: nostalgia.@TW) (bár úgysincs hangzásbeli különbség szerintem XD)
Vélemények?
LOTUS: nekem még túlságosan egybefolyik, olyan arctalan massza kicsit. Lehet, hogy később megkedvelem, de pillanatnyilag eléggé uncsi nekem, semmi kapaszkodót nem találok benne (hacsak azt nem, hogy idegesít a refrén

).
OBSCURE: Röviden: tetszik. Az eredetit bírtam, de szerintem ha ezt hallom előbb, akkor sokkal hamarabb megszeretem. A
Zan feldolgozása is odacsapós volt az előző kislemezen, ez is ilyen. Tetszik, ahogy megvariálták, és a hangzás is bejön (no meg Kyo beteg vokáljai).
Reiketsu nariseba [Live]: Húbasszus! Az albumverziót is szeretem, de ezt egyszerűen imádom!! Iszonyat erős a hangzás, megkockáztatom, hogy tisztább és odacsapósabb, mint a stúdiófelvételen. A kislemez másik fénypontja számomra.
Összbevéve nekem pont a vadiúj dal
(jó, hát már tavaly márciusban megírták, de mi csak most halljuk, na XD) nem jött be, de azon kívül teljesen megfelel a single. Kár, hogy a japán zeneipari taposómalomból olyan szinten még nem tudott kilábalni a zenekar, hogy ténylegesen "album banda" legyen, legalábbis többször érzem azt, hogy a kislemezek annyira nem győznek meg
(kivéve múltkor a Hageshisa..., az tetszett), az albumok viszont teljesen lehengerelnek
(pl. UROBOROS). Mindegy, végülis örülök, hogy hallhattam ezt a kiadványt, állítólag már most másmilyen a fődal élőben, és az album változat is változni fog.
Kíváncsi vagyok, és várom a nagylemezt!