na, én is magamhoz tértem (úgy-ahogy xD) és csak annyit akarok mondani, hogy ez a buli nagyon rám fért már, és irtó klassz volt. jó volt a társaság, és örülök, hogy megismerkedhettem Ayumival

tulajdonképpen más új arccal nem is hozott össze a buli - ami fura, mert vagy egyetlen új emberrel sem találkozom, vagy legalább 3-4-gyel xD
a zenei felhozatal nagyon jó volt, de nem mondanám kifogástalannak, mert nekem kicsit sok volt a dubstep és társaik... amire nem hogy táncolni nem tudtam, hallgatni sem volt jó D: de ez egyéni ízlés dolga, ez nem von le a buliból, az alatt legalább tudtam beszélgetni.
ami fura volt, hogy minden ismerősöm engem moleszterált

de azért örülök, hogy tetszett a ruhám és a hajam xDD
az ivós, unintelligens, elcsúszott értékrendű rüfkékről meg csak annyit mondanék, hogy én már átestem azon, hogy felháborodjak rajta... legtöbbször már csak fogom a fejem és röhögök. persze ha engem is pofánverne egy ilyen képződmény, valószínűleg a cipőm talpával viszonoznám, szóval álljon meg a menet... -.-' de pl láttam olyan mókás jeleneteket, mint az 5 percen belül 2 különböző lánnyal smároló kislányok kint a fotelben (voltak kb 15 évesek? c'mon x'DDD) vagy a legalább 1 órán át a hányással küszködő lány a hátsó ülős résznél, akinek annyi esze nem volt, hogy a wc-ig elmenjen xDD legalább is gondolom, hogy volt kb 1 óra, mert 1× láttam, aztán amikor visszamentem, még mindig... xD
viszont a díjnyertes a kanapén dugó
(mert az nem szex volt. dugtak, mint a kutyák.... -_-"") pár. szépen neki is feküdtek, meg minden, mi pedig premier plánból nézhettük végig

aztán persze büszkén mosolyogtak u_u
gondolkoztam, hogy legyek-e olyan paraszt, mint ők, és odamenjek-e megkérdezni,hogy "oszt legalább jó vót?"
de nem : <
akitől pedig nem búcsúztam el, attól sorry sorry sorry~ nem gonoszságból, csak a végefelé elég zombi voltam, és fájtak a talpaim, meg minden, szal nem sokat császkáltam o.o/