Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 06 Tue, 3:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 17 Wed, 5:27 pm 
Forum Addict

Én kérnék egy Metis Gretel blokkot, meg szeretnék egy Kaggra blokkot is, ha már feloszlanak, és persze ne feledkezzünk meg a Laruku 20. évfordulójáról sem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 17 Wed, 5:33 pm 
Member

Épp buli napjához közeledve, sikerült elég rendesen tesi órán meghúznom a nyakam, és most le van zsibbadva az egész bal oldalam (nyakam, vállam, hátam karom)... de nem érdekel, így is 100%, h ott leszek (max kicsit furán menve, sántítva xD). x)

Konkrét zenei request-em nincs, max csak annyi, mint Ayumu első kérése: hc/dnb blokk. ^^ És, h téll blokkok legyenek, ne 1-1 számos összevisszaság, mert az oan furcsa (szerintem). :D

Köszönöm, várom már a bulit. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 17 Wed, 6:21 pm 
Forum Addict

Én szeretném a Cali gari- Tou c. számát kérni.
Meg a Penicillin- Rainbow lenne barátnőmnek.
Előre is köszi :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 17 Wed, 10:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Manic wrote:
Én kérnék egy Metis Gretel blokkot, meg szeretnék egy Kaggra blokkot is, ha már feloszlanak, és persze ne feledkezzünk meg a Laruku 20. évfordulójáról sem!

this. XD
én támogatom a törekvéseidet. :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 17 Wed, 10:43 pm 
Senior Member

Rayna wrote:
És, h téll blokkok legyenek, ne 1-1 számos összevisszaság, mert az oan furcsa (szerintem). :D

Teljesen egyet értek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 2:33 am 
Forum Expert
Forum Expert

[Sakura.] wrote:
Manic wrote:

this. XD
én támogatom a törekvéseidet. :artist:

KAGRRA BLOKKOT!!!!

egyébként meg felettéb tudnám értékelni ha minél kevesebb olyan zene menne aminek köze nincs a jérokkhoz - mint pl. hc stb.

Két ember kedvéért ül a társaság java része backstage, higgyétek el, nem túlzok. Lehet rám fújolni h mindig én vagyok az aki előráncigálja ezt a témát de MIKOR LESZ MÁR TÉNYLEGESEN IS SZÉTVÁLASZTVA A SHOXX MEG A GROOVE ZENEI FELHOZATALA?

az esetleges köveiteket feladhatjátok postán is akár, várom őket szeretettel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 11:27 am 
Site Admin

Manic wrote:
de mér kell ezt ilyen mikroszkópikus méretben írni? o_O

egyébként a Kagrra blokk jogos, majd megnézzük mit tehetünk az ügy érdekében, de akár jöhet is tölük 1-2 számjavaslat, mert csak pár számnyi cucc szokott tölük ott lenni, azok is inkább régebbiek. ^^"

Egyéb zenékre meg: részemröl dnb nem lesz, hip-hop meg dancehall pláne (sajnálhatja aki lemaradt a legutóbbi NG elsö bö félórájáról, ott olyan tobzodás volt kurvajó hip-hop partycuccokból, hogy ihaj <3), pop csak mértékkel, leszámítva az olyan pop-rock cuccokat, mint Anna Cucsi, AKFG stb, de azokkal szemben nem hinném, hogy bárkinek kifogása lenne...
Ellenben ahogy írtam korábban, most megint akarok adni az átlagnál több industrial cuccot, mint a régi szép idökben. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 3:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Pihenésképp végigpörgettem a Kagrra, discog-ot és kikerestem a bulizósabb számaikat h legyen miből válogatni. :D
Természetesen nem várom el h mindet adjátok le, mert akkor egész este szinte csak Kagrra, menne xD
Amit viszont kimondottan javaslok mert tényleg nagyon pörgős, kiemeltem.
Albumok szerint raktam

San-ról:
Gen ei no katachi
Satsuki
Arishihi no bishou

Shizuku miniről:
Sayounara
Hakai
Sadame no ito
Sakebi

CORE-ról:
Guilty
Sai

Shu-ról:
Paraizo
Kikoku shuushuu
Towa ni...

Shiroi uso single-ről:
Kuwaidan
Gikyoku Touryanse

Még annyit h felvezetni a blokkot nagyon passzol a San intrója, a "Murakumo"

Egyébként meg az indusztriál jó OwO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 3:52 pm 
Member

Szerintem a szétválasztás már sikerült, amennyire lehet. Multkori Shoxxon is össz-vissz 2 kitérő blokk volt (és nem csak 2 ember volt a tánctéren, hanem RENGETEG, alig fértem el), s azok is csak néhány számból álltak. Illetve még nagyon szét szortan 1-1 szám. De azok kellenek, különben enyhén egyhangu lenne a buli. Akkor meg tuti az lenne a probléma. Szoval nem tudom, mikor lesz itt egyeseknél elégedettség, van akiknél szerintem soha, na mindegy, felesleges erről ennyit beszélni, ugy se lehet ugy csinálni, h mindenki elégedett legyen. Szerintem ez még talán a legközéputas megoldás, h kis kitérők, de azok téll legyenek, de nyílván nem nagy arányban. Ugy, mint ahogy Groove-on is felcsendül néha rock. Szerintem ez igy joo, elég szétválasztott igy is, hisz az arányok megvannak, a többsége a zenéknek (kb 80%), igy is az, ami a buli nevéhez hű. Persze ez csak az én véleményem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 4:41 pm 
Senior Member

^ kb szó szerint ugyanezt akartam írni. too late :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 5:52 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én valsz sosem leszek elégedett, vagy legalábbis addig nem amíg egyes kitérők alatt úgy érzem, ütvefúróval hegedülnek a szinapszisaimon.
De egyébként peace&love+iesmi :hippy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 6:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Én valsz sosem leszek elégedett, vagy legalábbis addig nem amíg egyes kitérõk alatt úgy érzem, ütvefúróval hegedülnek a szinapszisaimon.
De egyébként peace&love+iesmi :hippy:

No offense, de szerintem meglehet, hogy másnak pedig a Dir En Grey miatt van az az érzése, hogy ez nem más, mint kísérlet arra, hogy ez csak emberkínzó kísérlet arra, hogy a hangszereket (is) hanghullámok kiadására kényszerítsék, emberkínzás céljából. Elég tágas a Kék Yuk szerintem ahhoz, hogy ha valakinek nem tetszik a zene, az elmenjen olyan helyre, ahol nem hallja, egy-egy szám pedig nem olyan hosszú szvsz, hogy ne lehessen kibírni. Tudom, hogy valamennyire minden oldalnak a maga igényei a legfontosabbak, de ennyire azért szerintem tekintettel lehetünk a másikra, teszem azt én is elkerülöm pogóban azt, akiről látom, hogy nem akarja.

Ez volt az én két centem a vitához.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 7:08 pm 
Forum Addict

Én csak arra akartam kilyukadni, hogy ez így, hogy én egy ilyen meg ilyen blokkot kérek, kicsit túlzásnak tartom, pláne ha meg nem is biztos, hogy ott lesz az ember xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 9:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Akkor én egy Keleti Blokkot kérek :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 18 Thu, 9:59 pm 
Mumus

Én meg hogy azt agyam le amit akarok és jónak látok ha a közönségünk szereti! ENNYI!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour