Anyám elkeverte a gépem papírjait, így nem tudtuk még szervízbe vinni, így ismét netkávézóból jelentkezem. A hetem amúgy szuper volt, bár az eleje kissé uncsi.
Csütörtökön a Margit-szigeten megünnepeltük barátnőm szülinapját, ami amolyan utolsó pillanatban született ötlet volt, így végül négyen voltunk csak, de így is jól sikerült. Pénteken Groove előtt találkoztam egy másik barátnőmmel, neki festettük a haját, meg filmeztünk meg minden, majd miután Viki is befutott, mentünk bulizni. Szombaton, alig három órányis alvás után mentem Veszprémbe,
Sayakához talira, amit nagyon élveztem, jó fej barátai vannak~ˇ
Persze a buszt sikeresen lekéstem, ami már nem az első alkalom volt xD... De jó volt ez így, mert miután mindenki más buszra szállt, sokat beszélgettünk, kábé mindenről, ami nagyon jó volt, mert erre ritkán adódik alkalom. Másnap hajnalban pedig ő köszöntött fel először <3
Majd elindultunk a buszhoz, 5:15-kor el is indultam hazafele, végigaludva az utat.
Hazaérve végre normálisan is kialudtam magam, anya hozott kaját, néhányan felköszöntöttek,
Aru hívott is
Végül anyuval sétáltunk egyet, beültünk valahova egy koktélra, de hamar tovább is álltunk, mert rémes volt a kiszorgálás, végül a Várban kötöttünk ki, még két koktélra, utána hazamentünk.
Ma meg felkeltem, ettem, olvastam, most meg eljöttem az Árkádba, mert hiányoztok