nos, ma megnéztem a
Vampire Girl vs. Frankeinstein Girl című alkotást, és... ez volt életem legrosszabb filmje. XD
a történet: adott egy tokiói középiskola, ahol egy most átiratkozott lány, Monami kiszemel magának egy srácot, Jyugont, ezért Valentin-nap alkalmából csokit ad neki, amitől a csávó félvámpír lesz - a csajszi ugyanis vámpír, és beletette a saját vérét a csokiba. igen ám, de az osztály gótlolijainak a vezére, a hisztikirálynő Keiko nem nézi ezt jó szemmel, ugyanis ő már rég eldöntötte, hogy Jyugon az ő barátja lesz. mivel a srácnak nincs más lehetősége, mint hogy igyon Monami véréből, vámpírrá változik, amit Keiko is végignéz, iszonyú féltékeny lesz, ki akarja nyírni Monamit, de leesik az iskola tetejéről és meghal. pánikra semmi ok, Keiko apukája kémiatanár és nem mellesleg azzal foglalkozik, hogy halottakat akar visszahozni az életbe, ami most sikerül is neki, mert hozzájutott egy véletlen folytán egy csepphez Monami véréből. elhatározza, hogy visszahozza kislányát az életbe, és ehhez segítségére van Midori, a szexuálisan túlfűtött iskolaorvos, aki mészárlásba kezd az iskolában: levágja az érvagdosó verseny győztesének karjait, a ganguroklub afro-wannabejának a lábait, valamint a kínaitanár szétdohányzott tüdejét. ezután sajnos ő is leesik az iskola tetejéről, de nem gond, hiszen az új Keiko kész, és Midoriból is Frankeinstein lesz. ezután kezdetét veszi a harc Jyugonért, amibe beszáll maga Jyugon, Midori, Keiko apukája és Igor, a pedellusként dolgozó rabszolga.
a végét nem lövöm le, de annyit mondhatok, hogy hasonlóan szar, mint maga a film.
a történet maga... szar, az effektek nem különben. nem tudom, melyik a kedvencem, a vérkerekeken száguldozó vámpíranyuka, vagy az, amikor Keiko a fejére csavarozza a karját, ami azután propellerként felrepíti a Tokyo Towerre...
aki nem sajnál másfél órát az életéből ilyen fasságokra, annak melegen ajánlom,
itt meg lehet tekinteni.