^jaja

arra (én meg a címek xD)
filler meg egyéni vélemény. a seventh heaven első dala szintén csak van. az oblivious megállt volna egyedül is.
utána meg gyakorlatilag meghal a lemez. hiába üti fel a tempót. nem csak hangulatilag, de tempó ügyileg is alaposan megcsappanva áll gyak a 6. számig az album!! majd a kizuatótól kezdve megint állunk az ongakuig.
nem lenne baj ha a lassú dalok kórusokra épülnének, vagy egyéni extrémitásokban veszne el, elvégre mind3 énekesnőnek megvan a hangja. de egyik sem érvényesül. hiába ismert egyrésze már pv-ből. gyakorlatilag toporog az egész mű. utána már nincs problémám a koronggal (igaz ez már a 10. dal szal igazából vége van) csak annyi h a címadó dal hibás választás!! a címadó üssön, érdemelje ki a titulust (nem erőben kell ütnie, félre ne érts, hanem hangulatilag. legyen olyan, ami után a hallgató azt mondja h "aahh~".. és nem eltekeri h uncsi

)
nincs baj továbbra sem a lemezzel, de nekem akkor is tökéletlen ehhez képest (persze ezt sem mondom tökéletesnek, de mindenképp kerekebbnek és különlegesebbnek tartom)
dvdről nem tudok. most a yuki bestofot olvastam, illetve a hack konci cuccot, illetve fj live albumot rebesgettek!
más xD mint kiderült várhatok 25ig a csomagolással, mert a fj yuuka lemez már nincs raktáron (azzal rendeltük)