Case wrote:
A Laruku pl (meg még jópár banda) adott ki nemegy tenylegesen 1 (egy) számos kislemezt. o_O (jo, mondjuk milyen szamok voltak mar azok...! kasou, lose control, megstb. <3 *o*) azzal meg imho semmi baj, hogy tartottak egy kis szunetet, ez sem ujdonsag, rengeteg mas zenekar is megcsinalta már, hogy nem adott ki szinte vagy egyaltalan semmit 1-2 évig.
hehe najó de a laruku mögött van már pár év és nem dominálnak az egy számosok (persze, példa van.. de a diru az utóbbi 2 évben csak ezt teszi)
a szünet meg.. akkor jelentsék be.. menjenek el XD de ez ien köztes megoldás nekem nagyon nem jön be^^"
yoda is megmondta: csináld
azt a *** zenét, vagy ne csináld
*hűű.. fáradt vok és még mek zeneirodalomra XD*
Mona wrote:
érdekes.. én meg pont azt vettem észre a jappóknál hogy náluk ez a sikk.. Megjelenik egy album... aztán egy számos kislemezeket adnak ki majdnem egy évig.. aztán megjelenik az új album amin a kislemez számok vannak plussz 5-6 új nóta.
hehe akkor rosszakat hallgatok XD ezért szeretem a kicsi "noname" bandákat... kra bezzeg 3 számmal jön ki.
de ott van a kevésbé ismertek közt gaku is aki a legutóbbi albumának összes single-jére 2 számot tett
nah mind1.. lehet h én tévedek ebben de engem ez sokkal inkább zavar... szal bejelentik jó előre.. az ember várja .. és ez. még ha jó is oan hiányérzetem van. 5 perc.. aztán a köv 2 hónapban megint semmi.... ^^""