Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 1:36 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 1:45 pm 
Forum Expert
Forum Expert

pocketlawyer: :hug: Megértem én xD Amúgy most a buli végén én is mellőztem a szertartásos-puszizós elköszönéseket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 4:44 pm 
Senior Member

Hellobello :D
Nekem is tetszett a buli....Blf után közvetlenül Kiyoharu-Room... hát az igazán feldobott...aztán sokat ültem meg néha táncoltam...alapvetően nagyon jól éreztem kár, hogy haza kellett mennünk mert hogy Hitori ment Bécsbe....
Köszi Case hogy leadtál mindent.... ~emily <3
én szerencsére nem láttam egy hányós, szétcsúszott leányzót sem :D bár én igazából nem láttam semmit. Fáradt voltam nagyon nagyon.
Szilveszterkor találkozunk ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 9:17 pm 
Elite Member

zakuro: örülök h meglett én is terjesztettem h ha látják szóljanak!
a dedikálás hálisten nagyjából jól lement, kivéve pár embert (ill. igazából 1 lány volt aki nem tudott disztingválni és végig rá volt mászva isawora, miközben állt a méteres sor...aztán mikor vége lett hirtelen felindulásból utánunk jött a backstagebe...ezen sajnos úgy eldurrant az agyam h elbaszta az egész estém...de mind1)
de amúgy nagyon hálásak és köszönik szépen a sok kedvességet meg supportot!!! nagyon aranyosak voltatok a dedikáláson!
utána én is mondtam nekik h menjenek ki táncolni de azt mondták h nagyon elfáradtak és fáj mindenük (izomláz stb.)
viszont ülve is rázták a fejük:) lélekben biztos kinn tomboltak xD
csak ennyi a kommentem igazából nekem most nem a buli volt az elsődleges...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 10:00 pm 
Newbie

kyaaaaaa én nagyon élveztem ^^ Ebivel(meg persze a többiekkel) ott tomboltunk elől ^^ nah persze már amennyire tudtunk...BLF<3 örültem h eljutottam a koncira végre Pesten vagyok és nem akadály már a távolság *.*
Zenéék a végefelé hát olyan hajnali 2-3 tájt tetszettek megmeg a végén.*gomen, fáradt. nézzétek el neki a fogalmazást ^^"*
Arigatou Case a KT számot!
ésés Daleeeen~ örülök, hogy sokat táncoltunk meg taliztunk meg minden :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 6:19 pm 
Senior Member

Jinjin wrote:
ésés Daleeeen~ örülök, hogy sokat táncoltunk meg taliztunk meg minden :)

hát ennek még én hogy örülök -.-" :lol:
nah nem offoskodok xD

:spin: te Case nekem most jutott eszembe hogy mikor mentünk haza a Diával akkor te ott álltál a lyuk előtt ..a Blf-el...mi meg tökre nem vettünk észre őket és ott ugráltunk meg minden...ahelyett hogy helyetted..rájuk figyeltünk volna XD
Szólhattál volna hogy nyissuk ki a szemünket és ne téged ölelgessünk hanem őket :D
Legközelebb szólj ! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 6:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szokásos Koga kérdés:

Hanyan voltunk bulin? ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:48 am 
Site Admin

Koga: ha jól emlékszem akkor 165. Azt hittem többen leszünk, márcsak amiatt is, mert ez volt az uccsó idei NS, de szerencsére azért minuszos nem lett a koncert szóval yeah. ^^
Ariii: esélytelen. xDDD

Egyébként kösz mindenkinek aki eljött, meg örülök, hogy a többségnek tetszett, képekkel stb meg igyekszek. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:57 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Koga: ha jól emlékszem akkor 165. Azt hittem többen leszünk, márcsak amiatt is, mert ez volt az uccsó idei NS, de szerencsére azért minuszos nem lett a koncert szóval yeah. ^^

Egyébként kösz mindenkinek aki eljött, meg örülök, hogy a többségnek tetszett, képekkel stb meg igyekszek. :grin:

Tényleg igencsak csekély volt a létszám, de én azért a közönség egy jó részét így is fűrészzel irtottam volna xD...........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 12:01 pm 
Site Admin

Namár, magácska túl eröszakos. :nono2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 12:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Namár, magácska túl eröszakos. :nono2:

Csak az elkeseredés beszél belőlem. xD
Anjinak, aki lelkesen tombolt, hátulról beszóltak, hogy hagyja már abba... koncert közben ... no comment.
Nála itt pattant el a cérna, közölte a kiscsajjal, ha nem tetszik valami ki lehet menni, ő koncertre jött.

A közönség fele így is csak állt, mint az a bizonyos valami és nézett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 12:29 pm 
Newbie

Hali :D

Én nagyon jól éreztem magam, a koncert is király volt (pedig nem is ismertem őket igazán), úgy tomboltam hogy nem lehetett lelőni :D
Azt hittem valamivel többen leszünk, mert ahol olvastam erről mindenki írta hogy megy, de azért jó hogy legalább annyian voltunk hogy ne kelljen nyomorogni de az "alap" létszám megvolt :D Szóval király volt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 3:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

Köszi Case. ^^ Én azért örülök, h legalább ennyien voltunk.

Amúgy nekem (és Dreamy-nek) tetszett a produkció. Azt hallottam, hogy egyszer hátraesett Isawo, de én erről is lemaradtam, pedig végig bent voltam. ^^ Táncikálás éppenhogy csak volt a zenéjükre, inkább csak csápoltunk. Dreamy most is úgy jött buliba, hogy nem igazán érdekli a zenekar, aztán mégis megtetszett neki.

Úgy vettem észre, hogy leginkább a gitárosra másztak rá a tinik. Én meg már azon gondolkodtam, hogy ne érezze magát Isawo olyan sz*rul, odaküldöm hozzá Dreamy-t. XD

Örülök, hogy találkozhattam Aruval (hehe, kis sasszem), meg Shizuékkal (ők meg egyre inkább jófejek, pedig nem néztem ki belőlük bő két éve :P XDDD), NS atyaistennel Case-szel, ömm... azt hiszem a fórumról más emberkével nem. ^^
Külön élmény volt, amikor a (látszólag) alvó Shizu-t meg akartam simogatni, aztán épp felébredt, én meg belenyúltam a szemébe. :D Hát ilyen balf*sz is régen voltam. XD

Én legközelebb Gothikán teszem tiszteletemet. Pont aznap esünk haza síelésből, szóval remélem nem gipszes buli lesz részemről. XD

Edit: Shizu :lol: :lol: "Szögligeti láncfűrészes mészáros"?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 4:13 pm 
Newbie

Koga wrote:
Azt hallottam, hogy egyszer hátraesett Isawo, de én errõl is lemaradtam, pedig végig bent voltam. ^^

Jól hallottad, mikor felállt a hova is? Szóval ahol már lehetett tapizni :D Aztán épp hogy hátralépett és leesett de azonnal fel is állt és folytatta :D Szóval nem csodálom hogy sokan észre se vették, szerintem igyekezett úgy tenni mintha semmi nem történt volna :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Satomi wrote:
Koga wrote:
Azt hallottam, hogy egyszer hátraesett Isawo, de én erről is lemaradtam, pedig végig bent voltam. ^^

Jól hallottad, mikor felállt a hova is? Szóval ahol már lehetett tapizni :D Aztán épp hogy hátralépett és leesett de azonnal fel is állt és folytatta :D Szóval nem csodálom hogy sokan észre se vették, szerintem igyekezett úgy tenni mintha semmi nem történt volna :)

:D Komolyan, én tök megsajnáltam. Meg azért is mert minden csaj a gityóst ölelgette, meg hozzá álltak sorba. :( Azért egészségesebb lett volna, ha akkor, amikor kiültek, akkor két sorba állt volna a lelkes rajongói áradat, és felváltva kértek volna autogramot, meg miegymás.

Am. maga ez a fényképezés dolog is számomra tök ... nem is tudom hogy kifejezni magam: mintha állatkertben valami ritka állatfajjal fotóztatták volna magukat sokan. Mégcsak oda se böfögtek nekik semmit, csak melléjük vágottak, és kész.
Vagy az én szippantottam magamba a kelleténél több érzelmet az anyatejjel, vagy tényleg vannak tahó emberek.

Nah mindegy: Jó buli volt, remélem még visszajönnek (remélem még a Sins Of The Flesh is XDDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 8:21 pm 
Newbie

Sato ezt nem mondod?xd mikor esett hátra? basszus ott álltam első sorba és nem vettem észre? vagy csak túlságosan elvonta a figyelmem, ahogy hátradobja a haját Naoyuki<3 xd vagy akkor volt amikor oda a hangfalakra(?) vagy nemtudomhova és hátralépett és vissza? *elvesztette a fonalat xd*

amm volt egy csaj, aki viszont durván letaperolta Isawot..

jah és Koga én mondtam nekik argiatou-t ^^ meg mi mentünk az énekeshez is, bár nem mindenki XD *nem mutogat ujjal :'D* de tényleg ott úgy volt,hogy odamentünk és senki nem állt előttünk, a gitáros előtt meg kígyózott a sor

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour