Case wrote:
Koga: ha jól emlékszem akkor 165. Azt hittem többen leszünk, márcsak amiatt is, mert ez volt az uccsó idei NS, de szerencsére azért minuszos nem lett a koncert szóval yeah. ^^
Ariii: esélytelen. xDDD
Egyébként kösz mindenkinek aki eljött, meg örülök, hogy a többségnek tetszett, képekkel stb meg igyekszek.

Köszi Case. ^^ Én azért örülök, h legalább ennyien voltunk.
Amúgy nekem (és Dreamy-nek) tetszett a produkció. Azt hallottam, hogy egyszer hátraesett Isawo, de én erről is lemaradtam, pedig végig bent voltam. ^^ Táncikálás éppenhogy csak volt a zenéjükre, inkább csak csápoltunk. Dreamy most is úgy jött buliba, hogy nem igazán érdekli a zenekar, aztán mégis megtetszett neki.
Úgy vettem észre, hogy leginkább a gitárosra másztak rá a tinik. Én meg már azon gondolkodtam, hogy ne érezze magát Isawo olyan sz*rul, odaküldöm hozzá Dreamy-t. XD
Örülök, hogy találkozhattam
Aruval (hehe, kis sasszem), meg
Shizuékkal (ők meg egyre inkább jófejek, pedig nem néztem ki belőlük bő két éve

XDDD), NS atyaistennel
Case-szel, ömm... azt hiszem a fórumról más emberkével nem. ^^
Külön élmény volt, amikor a (látszólag) alvó Shizu-t meg akartam simogatni, aztán épp felébredt, én meg belenyúltam a szemébe.

Hát ilyen balf*sz is régen voltam. XD
Én legközelebb
Gothikán teszem tiszteletemet. Pont aznap esünk haza síelésből, szóval remélem nem gipszes buli lesz részemről. XD
Edit:
Shizu :lol:
"Szögligeti láncfűrészes mészáros"?