Jigsaw wrote:
^ Õ egy dalszerzõ/énekesnõ, aki most nagyon menõ, kb. ennyi. Nõ, nem férfi, tehát nem "buzi." Most jelenik meg (van, ahol a héten, van ahol holnap) az új 8 számos EP-je, szerintem ezért reklámozzák mindenhol annyira.
Ha meg simán engem kérdezel, szerintem nagyon tehetséges (jó hangja van, ne a régit hallgasd, hanem az újakat, pl. Bad Romance vagy újabb koncertfelvételeket), ugye õ írja a saját dalait és szövegeit (amik nagyon jók sztem, nem fél mindenféle témáról írni õszintén), meg különleges látványvilága van a videóinak és fellépéseinek. Az elején én is nagyon szkeptikus voltam vele szemben, meg kicsit unszimpatikus is volt, de mostanra megszerettem (pedig popot nem is igazán hallgatok, Koda Kumit kivéve). Egyébként nem is kell semmi egetrengetõt várni, ez csak pop.

Egyébként meg
wikipedia is your friend.

Pont a Bad Romance-ot láttam tőle, kint van a hivatalos oldalán. Nem igazán fogott meg. Wikipédiát direkt nem néztem, mert annyira nem érdekel a csaj
(a zenéje miatt: "koreai koppintás", a képi világ nem fontos számomra), hogy jobban utánaolvassak. Csak azt nem értettem, hogy miért nyomják ennyire. De most már nagyjából képben vagyok, köszi. Ennyi elég is. Majd ha véletlenül hallok tőle valami érdekes dalt, akkor jobban utána nézek.