ehh, hagyjuk már a hangulatkeltést kéremszépen.
Jude wrote:
Ha lemegyünk, és látom, hogy egy gombostût nem lehet leejteni, azzal a lendülettel fordulok is vissza.
Há'köszi. o_O
Jude wrote:
Erre csak annyit mondok, hogy a dolog roppant okosan behirdetésre került Mondo-n (WTF?). Ebbõl mindenki vonja le a következtetést, hogy mire lehet majd számítani... mondjuk ne legyen igazam.
A Mondo-ra én szoktam kirakni az NS bulikkal, meg saját koncertekkel kapcsolatos híreket, természetesnek vettem, hogy ha én nem írok róla, akkor más sem fog... aztán meg de... ami engem is éppen annyira meglepett, mint bárki mást. Mire meg észrevettem, addigra már bőven késő volt. Viszont (amint Nagato Yumi fentebb már említette) ott is teljesen egyértelműen le volt írva, hogy mi is ez az egész, szóval nem lesz itten semmi probléma.
Pink Spider wrote:
Neeeeeeeeeeeeeeeee!!! Tegnap beszéltük meg Toffy-val, hogy mi is lemegyünk.... Nem akarok 15 éves Gazette-s lányokkal táncikálni, akik azt se tudják mi az a Buck-Tick vagy Kuroyume...

Nodehát Gazette is ment már bőven az MPCs időkben is... Persze a régi cuccaik, ahogy most is a régi cuccaik lesznek, szóval nem Filthinthebjúti, meg Kokrócs, hanem teszemazt No.666, meg a többi akkori cucc. Az meg nem tudom miért baj, ha valaki 15 éves.

Yumiko wrote:
Remélem tényleg a meghirdetett zenék lesznek, annak nagyon örülnék.

Aru wrote:
Illetve abban is bízom h nem lesz zenei fordulat az esetelges nyomásnak engedve és kezdenek el mostani cuccok inkább felcsengeni mert akkor máris hamvába holt a dolog *vészmadárkodik*
Azok lesznek, amik be lettek hirdetve.

Ji-vel mi is jóideje várunk egy ilyen bulira, szóval, ahogy a leírásban is benne van, újabb zenékből csak kevés lesz, abszolúte főszerepben lesznek azok a cuccok, amik az MPC-ben voltak a közkedvencek, a boku boku-tól a Vanilla-ig.

Hitori wrote:
na hát most azt hiszem én nem megyek majd BLF ra^^ a múltheti erdélyi cserediákozás pénzügyileg meg mindenhogyan lenullázott xD
meg amúgy is úgy látom hogy beférni se fogtok xD azért mindenkinek jó bulizást

Nah, akkor te hova nem jössz? xDDD Lesz a most pénteki retro buli, ahol lehet, hogy tömeg lesz, meg lesz a BLF hó végén. Szóval nem a BLF-en lesz tömeg. Szóval akkor hova jössz?