nem firtattam a felállást. nagyon jól tudom, hogy lehet akár egyedül is nagyon jót (lásd Kaya szóló) vagy vicceset (közi, ex-mm szóló) alkotni
hangulatilag más a nagyobb zenekar (saját példámat is mondhatnám. mi is elektro hátterekkel indítottuk el a zenekarunkat, de a dobosunk nagyot dobott rajtunk. tény h ez hangulati, kicsit műfaji váltással is járt, de naon megérte

)
és kiwamu mindig is példának tekintette az mm-et, már amennyire ismerem én őt! a blood alatt biztosan
és mivel a gpkism is többnyire az ő dalait tartalmazza és ken amennyire tom csak szövegez, emiatt volt az mm a példám
am a remixek: igaz sok készül, de van egy idő h befusson. és sláger lesz belőle és aztán dolgozzák fel. előre ezt lefutni kicsit nekem önsztárolás, de emiatt annyira nem fogom bírálni őket

nincs értelme
van most már komplett albumuk (kiwamu a blood óta lényegesen sokat foglalkozik a zenekarral) aztán látjuk mi lesz
illetve ryonai is kérdéses mert ő ugye a blam honeyt újra akarja éleszteni. kérdés lesz tehát egy idő múltán ha sikerül, hogy a kettő mennyire fér majd össze, nem?
bár a myspace-e alapján még csak tagokat keres (vagy most járt le a jelentkezési határidő)
hjaaaj xD ha kalm is ilyen aktív lenne néha (velvet edent néha visszasírom.. ilyenkor örülök, hogy kaya hangja tetszett meg sokkalta jobban és nem dadáé. ő azóta sem énekel sehol tudtommal...)