ayumu wrote:
Hali!
Hát ez valami szörnyű volt. A zenék egész jók voltak Kivételesen!, de a hangulat eszméletlen pocsék. Most az egyszer nem a DJ-k tehetnek róla talán. Bár számok közti átmenetről nem lehet beszélni, még a DNB-nél sem sajnos. Az meg, hogy az éjszaka közepén zárnak, szerintem felháborító, főleg egy olyan bulinál, ahova az ország minden tájáról járnak az emberek. Annak könnyű aki pesti, de aki nem ott lakik?! Mi a fenét csinál 3 órán keresztül, amíg nincs neki se vonat, se busz, se semmi?! Azért ez elég nagy felelőtlenség, tekintetbe véve, hogy sok gyerek is van a bulin, akiknek azért anyukájuk-apukájuk úgy tudja, hogy 5-ig biztos helyen vannak. Nekem, és pár jó barátomnak ennyi volt a Groove, és Shoxx, és egyéb érdekes programok, amik így vannak szervezve.
Köszöntem szépen.
Ayumu
Minket is finoman szólva meglepett, hogy kitettek minket a hajóról "kevés az ember, nincs elég fogyasztás" felkiáltással. Legutóbb (amikor teljesen más stáb volt éppen ügyeletes a hajón) semmi ilyesmi nem volt, simán maradtunk ötig, most pedig negyed háromkor jöttek, hogy oks, akkor háromnegyedkor húzzuk le a zenét és képtelenség volt érvelni, vagy bármi. Akivel beszéltem helyben, annak mondtam ott is, hogy baromira sajnáljuk, hogy így alakult ez az egész, nagyon nem így lett betervezve, de egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni a szituációval, ha nem fejezzük be a bulit amikor mondták, akkor szó szerint kidobtak volna minket, ami meg senkinek sem let volna jó. Tényleg baromira sajnálom ezt az egészet, én is nem kicsit voltam ideges és bocs, ha ez valakinek gondot okozott.
Ellenben azt nagyon nem igaz, hogy ez szervezésileg általános lenne, egyik NS buliban sem volt még ilyesmi, de az A38-as és szilveszteri Groove bulikon sem, szóval azért ebből az egy problémás esetből (ami mint említettem nagyon nem a szervezőkön múlott) nem egy korrekt dolog levonni bármilyen következtetést, amikor ott van a huszonakárhány mindenféle hasonló gond nélkül lement party. És sajnálom, ha nektek tényleg ennyi volt.