Mivel lassan eljő a következő Groove ideje, ezért most javaslok pár dolgot, tessék őket megfogadni. XD
Capsuletől igazán lemehetne a "more more more", abszolút közönségbarátabb és táncolhatóbb, mint azok a számok, amik tőlük menni szoktak.
Ayumitól, ha már muszáj valamit leadni, valami újabbat, ha lehetne... ott a Sparkle, meg az egész Next Level televan marhajó, táncolhatós nótákkal, ezért nem hiszem, hogy muszáj mindig azt a rémszar Kentaro remixet erőltetni, ami mellesleg totál táncolhatatlan. XD
Namiétől követelem a What A Feelinget, az a szám ordít azért, hogy egyszer felcsendüljön party-n, számomra felfoghatatlan, hogy eddig miért nem volt? A többi megszokott szám már unásig el lett koptatva.
Kumikuutól legyen a Heat feat. MEGARYU! Egyetlenegyszer volt eddig, pedig aztán legjobb szám, mellesleg a seggrázós vonulatba tökéletesen passzol.
Requestem csak egy van, DJ Mayumitól a Party Up. Meg hogy az Illmatic Baby ne hajnali ötkor menjen le. Ezekhez ragaszkodom, a többi csak ötlet (de szerintem annak nagyon jók XDDD).
Jah, és ha már minden alkalommal lemegy a Caramelldansen, ami tudvalevőleg annyira japán, mint én, tehát semennyire, akkor már igazán lemehetne a The Young Punx-féle MASHitUP, az úgyis megjelent odakünn egy Asia Kung-Fu Generation-féle Nano-Mugen válogatáson. XDDD Na jó, ezt nem kell komolyan venni, csak próbálkozom. :')